dobry tutorial http://www.globalbod...scle-up-series/
Zaloguj się Zarejestruj się
Posted 27 May 2013 - 10:52 AM
Posted 27 May 2013 - 11:28 AM
Roball
Guest_zahir11_*
Posted 27 May 2013 - 23:04 PM
Guest_zahir11_*
Rafał, dobry tutek. Na seminarium Adam kręcił tutorial z muscle upa na kółkach, więc pewnie lada dzień pojawi się na gimnastycy.pl. Fajnie, że wreszcie będzie coś po polsku:)
Posted 03 June 2013 - 12:41 PM
We wszystkich tutkach jakie widziałem brakuje mi etapu przygotowawczego do eksplozywnego podciągania. Wszyscy autorzy zakładają, że każdy to potrafi
Ja się podciągam siłowo (czyli wolno, bez wykorzystywania rozpędu) i mam spore trudności żeby się przestawić na dynamiczne podciąganie. Zresztą pytania o ćwiczenia eksplozywnego podciągania pojawiają się co jakiś czas na forum.
Posted 03 June 2013 - 13:45 PM
Na początek może kipping pullups - na pewno będą jakieś crossfitowe tutoriale, później do tego dodać mocniejsze wybicie w górę z lekkim oderwaniem dłoni od drążka, no i w końcu z klaśnięciem.
Posted 11 August 2013 - 10:09 AM
co robi ten tutek tak głęboko na forum ? ![]()
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 12 August 2013 - 22:11 PM
wiecej takich tutków ![]()
Posted 27 August 2013 - 16:06 PM
We wszystkich tutkach jakie widziałem brakuje mi etapu przygotowawczego do eksplozywnego podciągania. Wszyscy autorzy zakładają, że każdy to potrafi
Ja się podciągam siłowo (czyli wolno, bez wykorzystywania rozpędu) i mam spore trudności żeby się przestawić na dynamiczne podciąganie. Zresztą pytania o ćwiczenia eksplozywnego podciągania pojawiają się co jakiś czas na forum.
Dzisiaj się natknąłem na taki tutorial:
Also tagged with one or more of these keywords: muscle up
|
Społeczność →
Przedstaw się →
Twoje umiejętności →
Filmik 7 miesiecy SW i pol roku siłkaStarted by StreetWorkoutSeba , 11 Dec 2016 |
|
|
|
Trening →
Tutoriale / Filmy instruktażowe / Ocena techniki →
Filmy / zdjęcia użytkowników do oceny →
Pierwszy muscle up przez 2 ręceStarted by Fatality , 22 Jun 2016 |
|
|
|
Trening →
Ćwiczenia →