Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Witam Kalisteniczną Polskę.

Powitanie początek zaczynam

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

Joguś

Joguś

Brak

• Użytkownik
  • 2 postów

Hej!

Mam na imię Robert, mam 18 lat i pomyślałem, że kalistenika to forma sportu, kóra jest odpowiednia do mojego trybu życia. Sport uprawiam w zasadzie od dziecka, natomiast jeszcze jakieś 3 lata temu moje ciało nie świadczyło o aktywnym życiu :D Mówiąć wprost byłem chudzielcem, wysokim chudzielcem. Około 3 lata temu zainteresowałem się budową mięści oraz siły. Możliwości finasowe rodziców nie pozwalały i do dziś nie pozawalają na regularne odwiedzanie siłowni, dlatego ćwiczyłem czym tylko się dało, była to totalna prowizorka. Efekty mojej pracy przychodziły wolno, ale czułem, że moje ciało się zmienia. Obecnie mam około 188cm wzrostu oraz 83 kg wagi. Od niedawna przerzuciłem się na trening Kalisteniki. Obecnie uczę się stania na rękach, a w zasadzie robienia pompek w staniu na nich. Mieszkam w okolicach Wadowic, więc jeżeli ktoś jest na tym forum z pobliskich miejscowości a jest chętny do wspólnych treningów (motywacja oraz wymiana doświadczeń) to jestem otwarty :D Kto wie... może za kilka lat wstąpię do Bar Brothers? ;)

• 0

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3 444 postów

Cześć Robert

Kalistenika stanowi fajną alternatywę dla siłowni, toteż dobrze trafiłeś. Poczytaj artykuły zawarte w pigułce wiedzy, dowiesz się wielu ciekawych informacji.

Życzę progresu i osiągnięcia zamierzonych celów ;)

• 0

E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Powitanie, początek, zaczynam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych