czy dobrze jeść ryż biały z mlekiem po treningu? trening kończę około godz. 19 , i nie wiem czy ryż to dobry posiłek po treningowy i czy dobrze jest go zjeść o tej godzinie .
Zaloguj się Zarejestruj się
Posted 03 July 2013 - 17:04 PM
Posted 03 July 2013 - 18:02 PM
No raczej że dobry ale mlekiem chcesz zastąpić białko ?? jesli tak to zły pomysł
Daj ryż + mięcho albo coś innego zjedz sobie np serek wiejski, rybe bo mlekiem nie dasz rady zastąpić
Posted 03 July 2013 - 19:41 PM
spoko , a mogę serek wiejski np: na kolacje ? bo mój posiłek po treningowy nie jest ostatnim , jem jeszcze jakoś tak o 21:00
Posted 03 July 2013 - 19:58 PM
Joker następnym razem minimum wysiłku i sprawdź czy na forum nie ma już podobnego tematu, przenoszę ! i podpinam
Posted 26 July 2013 - 15:54 PM
Powiedzcie mi jeśli jem rano owsianke z czyms tam, pozniej na obiad jakis pelnowartosciowy posilek, potem do kolacji jakies przekaski i nie patrze tak rygorystycznie ile spozywam w tym bialka wegli tluszczu czy w ogole mi cos bedzie przybywac czy nie ?
Posted 26 July 2013 - 16:16 PM
dopoki nie sprawdzisz to sie nie dowiesz i nikt Ci nie powie , bo nikt nie wie ile jesz i i le Twoj organizm potrzebuje itd
zacznij jesc/cwiczyc i bedziesz widziec... nie bedzie szlo tak jak chcesz - kombinujesz z zarciem / regeneracja / treningami
Also tagged with one or more of these keywords: jedzenie, odżywianie
|
Trening →
Odżywianie →
Odżywianie po treningu - co jeść ?Started by Kalisteniczny , 14 Dec 2016 |
|
|
|
Trening →
Odżywianie →
Wege vs PaleoStarted by Bobcio , 02 Jun 2016 |
|
|
|
Trening →
Odżywianie →
Wpływ diet niskowęglowodanowych na wagę ciała i procentowy udział tłuszczu w ogólnej masie ciałaStarted by bartnick , 07 Mar 2016 |
|
|
|
Trening →
Odżywianie →
Mikrofala dobra czy nie?Started by WaRninnG , 21 Feb 2016 |
|
|
|
Trening →
Odżywianie →
Ksylitol. Czy warto?Started by bartnick , 17 Feb 2016 |