Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się

Seminaria:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
128 odpowiedzi w tym temacie

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 postów
jeszcze raz napiszę :D

"Ok, miałbym więc takiego posta, że jeżeli chciałbyś wziąć udział w seminarium, możesz potwierdzić to tutaj, na forum oraz prosiłbym o wysłanie maila na adres gimnastyka.gdansk@gmail.com z tytułem "Seminarium styczeń", proszę podać imię i nazwisko oraz liczbę osób.

Zbiorę taką listę i będę na bieżąco informował o stanie. Potem przekaże następne szczegóły osobom zainteresowanym."

Poproszę o maile, łatwiej będzie to ogarnąć.
  • 0

julo1976

julo1976

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 159 postów
Czesc Adam, cieszy mnie fakt ze jestes zainteresowany zorganizowaniem seminarium:).Mialem wczesniej okazje odwiedzic strone GDW i zobaczyc forme zalozyciela ktora jest znakomita!Ja dosc czesto odwiedzam Gdansk mimo iz jestem z Poznania bo mam tam najblizsza rodzine.Tego lata bylem w lipcu jak i 3 tygodnie temu i nosilem sie z zamiarem odwiedzenia GDW ale wiesz...:) przyszlo letnie odprezenie (slonce, plaza;)) i nic z tego nie wyszlo.Wiec teraz bedzie kolejna okazja odwiedzic rodzine jak i poznac, potrenowac z ludzmi majacymi taka sama pasje.Prosze o wpisanie mnie na liste na polowe stycznia w Gdansku, Pozdrawiam.
  • 0
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
Zapraszamy Julo. ;)
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 postów

Czesc Adam, cieszy mnie fakt ze jestes zainteresowany zorganizowaniem seminarium:).Mialem wczesniej okazje odwiedzic strone GDW i zobaczyc forme zalozyciela ktora jest znakomita!Ja dosc czesto odwiedzam Gdansk mimo iz jestem z Poznania bo mam tam najblizsza rodzine.Tego lata bylem w lipcu jak i 3 tygodnie temu i nosilem sie z zamiarem odwiedzenia GDW ale wiesz...:) przyszlo letnie odprezenie (slonce, plaza;)) i nic z tego nie wyszlo.Wiec teraz bedzie kolejna okazja odwiedzic rodzine jak i poznac, potrenowac z ludzmi majacymi taka sama pasje.Prosze o wpisanie mnie na liste na polowe stycznia w Gdansku, Pozdrawiam.

Super, zapraszamy :)
Proszę, wysyłajcie zgłoszenia na maila, na forum jest to nieogarnialne, poza tym potrzeba Waszych adresów, żeby odesłać informacje.

• 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Po rozmowie z Adamem, potwierdzam termin styczniowego seminarium. Będzie to sobota 12 stycznia. Zajęcia planujemy rozpocząć o godz. 9.00 a zakończyć ok. 15.00. Adam prześle do mnie informację na temat niedrogich a przyzwoitych hoteli, gdyby ktoś potrzebował noclegu. Jeśli macie jakieś pytania, to śmiało wrzucajcie na forum:)
  • 0

weyer

weyer

Advanced Member

• Użytkownik
  • 62 postów
  • LokalizacjaBydgoszcz
maila już wysłałem, mam tylko nadzieję, że nie będzie to w terminie 21-25 stycznia, bo niestety nie będę mógł uczestniczyć w tym terminie. Super, że będziemy mogli się spotkać, to będzie taki mały zlocik forumowiczów :)

• 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 postów
Aby pomóc współtworzyć program tego seminarium, każdy z Was a zwłaszcza osoby, które będą obecne, może napisać tutaj swoje oczekiwania nt tego, co powinno być Waszym zdaniem dodatkowo ujęte w programie.

Czy będą to nowe elementy, które chcielibyście opanować, czy sposoby i metody treningowe itd... napiszcie wszystko.

Zapraszam do dyskusji!
  • 0

bartekbaltyk15

bartekbaltyk15

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 283 postów
Ja byłbym zainteresowany nauką fiflaka, ale sam będę uczestniczył dopiero na późniejszych spotkaniach (jeśli będą).
  • 0
"Aby prze­być ty­siąc mil, trze­ba zro­bić pier­wszy krok." - Bruce Lee

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
To ja zacznę: Podstawy: Przerzut bokiem z ćwierć obrotem + przerzut w tył + przerzut wolny w tył. Potrafię, ale chcę tak ładnie technicznie. Z siły: To przede wszystkim szpiczaga o prostych nogach i waga przodem.
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Na pewno na temat flagi :)

Ja muszę poszukać gdzie można zjeść lub pomyśleć co mogę zabrać z sobą.
  • 0

julo1976

julo1976

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 159 postów
Ja licze na strone teoretyczna jak i praktyczna.Poczawszy od wlasciwej i prawidlowej rozgrzewki, treningu specjalistycznego (powtorzenia,serie, czas odpoczynku pomiedzy cwiczeniami, itp - tutaj nie wiem czy prawidlowo okreslilem:) jezeli chodzi o gimnastyke).Objetosci jednostki treningowej, cyklicznosc treningow (przykladowy schemat treningu), jak ukladac wlasne plany treningowe.
Jestem za rozkladem na czynniki pierwsze Muscle-up i Flagi choc nie jest to moim priorytetem ale jak wybierac to niech bedzie to:).

Czy ktos bedzie filmowal seminarium aby nic nie umknelo gdy sie rozjedziemy do domow, tz jak Adam pozwoli:)??

Adam ja bede startowal z Dlugich Ogrodow w Gdansku, powiedz mi czy to daleko od twojego klubu??
  • 0
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Moje oczekiwania, to głównie metodyka:) W zasadzie podpisuję się pod postem Julo:)
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec

Moje oczekiwania, to głównie metodyka:) W zasadzie podpisuję się pod postem Julo:)

Ja dokładnie tak samo. :)

• 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 postów
Jeżeli ktoś ma ochotę nagrywać, to oczywiście nie ma problemu, można wziąć aparaty, kamery, co tak kto ma.

Spisuje sobie Wasze życzenia, zostaną uwzględnione :)
Czekam na jeszcze :)
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
To co na filmiku leciało na eurosporcie :) Wiem, że nie ogarniemy wszystkiego, ale chodzi o to jak zaczynać od podstaw i dążyć do tego

Czy seminaria zapewnią nam dojść do tych ćwiczeń?
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Jestem ciekaw czy macie doświadczenie z treningiem kettlebell?? Wiem, że to nie jest kalistenika ale na chwilę obecną ogromnie interesuję mnie trening z wykorzystaniem kettli. Wymiana doświadczeń z kimś kumatym w tym temacie jest dla mnie na wagę złota. :)
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 postów
Miałem możliwość pomachać trochę, ale głównie jako uzupełnienie treningu gimnastycznego, fajna sprawa i chętnie pogadam :)
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
A można jakieś zeszyty, długopisy, żeby zapamiętać? :D
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 postów

...
Czy seminaria zapewnią nam dojść do tych ćwiczeń?

Same seminaria nie zapewnią niczego, ale jakby dobrze i uczciwie wykorzystać to co się na nich zdobędzie, to jak najbardziej :)
Samo opanowanie jednego ćwiczenia to nie wszystko, ważna jest wiedza jak połączyć ze sobą różne ćwiczenia aby finalnie dojść do czegoś nowego i poznać zasady, dlaczego tak to działa a nie inaczej. Taki jest właśnie cel seminarium.

• 0

bartekbaltyk15

bartekbaltyk15

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 283 postów
Myślę, że jakby ktoś wrzucił jakieś materiały z tego seminarium, to wielu ludzi by się do tego bardziej przekonało i na następnym już by sami byli obecni. Mam jeszcze pytanie. Na kolejnych spotkaniach będzie inny plan/omawiane zagadnienia, czy to samo dla tych, którzy nie byli w Gdańsku?
  • 0
"Aby prze­być ty­siąc mil, trze­ba zro­bić pier­wszy krok." - Bruce Lee

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych