o kurczę... ale super ta sala...
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Seminaria:)
Rozpoczęty przez
Guest_zahir11_*
, gru 01 2012 20:42
Napisano 02 stycznia 2013 - 18:20
Napisano 03 stycznia 2013 - 21:51
Hej
Przepraszam za małą aktywność ostatnio, ale dużo spraw, mało czasu
Ćwiczymy w skarpetkach lub boso, prysznice są dostępne, więc z tym nie będzie problemu.
Proponuje jeszcze zerknąć tutaj: http://www.gimnastyc...ie-przygotowac/
Przepraszam za małą aktywność ostatnio, ale dużo spraw, mało czasu
Ćwiczymy w skarpetkach lub boso, prysznice są dostępne, więc z tym nie będzie problemu.
Proponuje jeszcze zerknąć tutaj: http://www.gimnastyc...ie-przygotowac/
Napisano 09 stycznia 2013 - 01:03
Napisano 10 stycznia 2013 - 00:41
Zajęcia zaczynają się w sali Olimpijczyk, na ul porębskiego w Gdańsku o godz 9:00. przewidziany czas to 5h, przy czym może być rozciągnięty max do 6h, o ile będzie taka potrzeba i chęci uczestników.
Co do programu to właśnie pracuje na tym, do uczestników właśnie rozesłałem maila z pytaniem o subiektywny poziom, postaram się coś poskładać z tego i w miare napływających odpowiedzi dopisze resztę
Ogólnie, będziemy pracować nad zagadnieniami gimnastycznymi, poprawą siły statycznej, dynamicznej i technicznej, aspektach pracy poza salą, samorozwojem i metodyką treningów.
póki co czekam na odpowiedź od zainteresowanych, resztę dopisze jutro.
Co do programu to właśnie pracuje na tym, do uczestników właśnie rozesłałem maila z pytaniem o subiektywny poziom, postaram się coś poskładać z tego i w miare napływających odpowiedzi dopisze resztę
Ogólnie, będziemy pracować nad zagadnieniami gimnastycznymi, poprawą siły statycznej, dynamicznej i technicznej, aspektach pracy poza salą, samorozwojem i metodyką treningów.
póki co czekam na odpowiedź od zainteresowanych, resztę dopisze jutro.
Napisano 10 stycznia 2013 - 19:20
No i padło na mnie ze nie przyjade jednak do Gdanska a z decyzja wstrzymywalem sie do tej chwili.Powodem jest ze nie jestem w stanie sie wykurowac z grypy (glownie kaszel ktory dosc gleboko siedzi i temperatura ktora mam problemy zbic do chocby przywoitego poziomu).
Pozostaje mi oczekiwac na wasze relacje na forum choc nie powiem abym nie byl Wściekły !!!
Seminarium motywowalo mnie w ostatnich treningach bardzo mocno a tutaj pech!
Podzielcie sie zdobyta wiedza (metodyka i wszystkie zagadnienia jakie zapamietacie:)) a mi pozostaje czekac do nastepnego seminarium.
Pozdrawiam i zycze owocnego zdobycia wiedzy jak i poznania nowych ludzi z taka sama pasja.
Pozostaje mi oczekiwac na wasze relacje na forum choc nie powiem abym nie byl Wściekły !!!
Seminarium motywowalo mnie w ostatnich treningach bardzo mocno a tutaj pech!
Podzielcie sie zdobyta wiedza (metodyka i wszystkie zagadnienia jakie zapamietacie:)) a mi pozostaje czekac do nastepnego seminarium.
Pozdrawiam i zycze owocnego zdobycia wiedzy jak i poznania nowych ludzi z taka sama pasja.
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !
Napisano 10 stycznia 2013 - 23:58
Szkoda, kuruj się i do zobaczenia następnym razem 
Co do samego seminarium, jeszcze raz zapraszam gorąco wszystkich którzy mogą a się wahają.
W ciągu tych 5h poćwiczymy, pouczymy się teorii, poskaczemy na batucie, zmęczymy się, wszystko w oparciu o gimnastykę i pracę z własnym ciałem. Serdecznie zapraszam, do zobaczenia.
Co do samego seminarium, jeszcze raz zapraszam gorąco wszystkich którzy mogą a się wahają.
W ciągu tych 5h poćwiczymy, pouczymy się teorii, poskaczemy na batucie, zmęczymy się, wszystko w oparciu o gimnastykę i pracę z własnym ciałem. Serdecznie zapraszam, do zobaczenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś