Nie podbija zasięgów, ale pojawia się tym gościom powiadomienie, że zostali oznaczeni w tym poście i wtedy oglądają mój filmik i jak będzie naprawdę mocny to może kiedyś udostępnią, a jak udostępnią to wtedy zagwarantowane kilka tysięcy followersów i około 50k wyświetleń.
Takie dsworkout jak udostępni coś to ma to w kilka godzin ponad 100k wyświetleń i z 1000 komentarzy. Chcę fejmu. xD
Przy okazji jak już tutaj coś piszę, full planche na podłodze coraz lepiej, jakaś tam forma już jest, ale narazie zbyt mierna żeby pokazywać, jak już pokazywać to coś co robię min. 5 sek. w dobrej formie, a nie jakieś gówno. Victoriana na poręczach nie ćwiczę, a dzisiaj na pełnych zakwasach po całym tygodniu treningów lajtowo sobie go trzymałem z 5 sekund i nie był to maks, ale nie chciałem przesadzać w końcu dzisiaj niby "rest day". 
Za niedługo będzie spoko filmik ukazujący moją moc we wszystkich elementach, hefesto (albo z back levera jak zdążę się nauczyć, robię już jakieś powtórzenia w brzydkiej formie z tego back levera, ale nadal nie do publikacji xd), froncik (hold pod drążkiem i potem full rom pull up), victorian na poręczach (może zacznę go ćwiczyć skoro jest w miarę łatwy dla mnie akutalnie xD) i full planche.
Do tych skillsów chciałbym kiedyś dołożyć entradę, ale to cholerstwo wymaga więcej mobilności niż siły, a mi się nie chcę rozciągać, więc może się kiedyś nauczę jak mi się będzie chciało poświęcić sporo czasu na rozciąganie tych pieprzonych barków. 
To tyle, pis joł elo. ^^
Vitaliy Melnik, Georgy Zawadzi i Dmitry Abdul startują na tych zawodach, ciekawe czy ja się w ogóle zakwalifikuję, bo jak teraz patrzę to to moje combo było słabe, stać mnie na więcej mi się wydaje. xd