ale ja nie mam problemów z frontem. po prostu po miesiącu przerwy mam spadki i chcę wrócić do formy w nowy sposób. Mam swoją metodę która działa tylko potrzeba czasu
Zaloguj się Zarejestruj się
Dziennik HYBRYDO
Napisano 06 maja 2016 - 22:06
Napisano 08 maja 2016 - 21:26
wytrzymałość zrobiona.
lekko spadła przez ten miesiąc ale nie ma na co narzekać.
Najważniejsze-pull up+7,5 kg-12x- zero spadkó co bardzo mnie cieszy. we wtorek spróbuję zrobić 13 a może i więcej ![]()
Po treningu lekkie rozciąganie i mobilizacja obręczy biodrowej. od jutra rozciąganie pełną gębą ![]()
Napisano 11 maja 2016 - 20:33
dzisiaj wytrzymałość.
Pull up +7,5kg-13x. progres o jedno powt.
Do tego jeden porządny obwód.
skin the cat głęboko 5x
MU na uprzęży+5 kg 10x
Pull up 12x
Australian pull up 9x
Dipy 20x o.0
rto push up 8x
pompki 20x
roll out z kolan 20x
tuck planche 5 wejść po 3 sek
iron cross pull na gumach 30x
Do tego mocne rozciąganie i 5 minut orbitreka
Napisano 11 maja 2016 - 22:06
Napisano 12 maja 2016 - 21:57
z tego co mi wiadomo to przy rozpiętkach( w hollow, na prostych rękach) pierwsze skrzypce grają plecy ale ja ich nie czuję i jest to ćwiczenie bardziej przygotowujące pod inverted cross niż pod zwykłego. Klatki nie czuję prawie w ogóle. Głównie biceps ale klatkę leciutko czuć. Na razie nie dam rady zrobić więcej niż jedno powtórzenie więc o pommpie nie ma mowy. A na gimnastykach czasem nie było mówione o rozpiętkach w kontekście biomechaniki?? Że najbardziej rozciągasz klatkę i inne takie pierdoły?? Kto normalny na siłce uważa rozpiętki za najlepsze ćwiczenie??
Generalnie myślę że ta kłótnia tam była bez sensu ale taki już jest Newcio ^^
Napisano 13 maja 2016 - 18:04
A tu masz obszerny temat odnoście rozpiętek -> http://gimnastycy.pl...oste-czy-ugiete
Napisano 13 maja 2016 - 23:11
dzisiaj siła maksymalna. Spory progres.
Rozpiętki w środku treningu wchodziły pięknie 3x1.
hefesto- tutaj negatywy zastąpiłem już kompletnym ćwiczeniem tylko że z gumą+ostatnia seria to negatyw.
Archer pull up-powoli i kontrolowanie 10x. jedno powt. co minutę.
full roll out 3/2/2 powoli do przodu
dzisiaj pierwszy raz zrobiłem straight arm pike pull + skin the cat 3x5. przedramiona wybuchały
froncik dzisiaj siadł half lay na najsłabszej gumie więc myślę że do końca maja będzie siedział.
Na koniec treningu niespodzianka. Zrobiłem STRADDLE PRESS NA KÓŁKACH. weszło tak lajtowo że to jest wręcz niemożliwe ^^
Po treningu bieganie i na rozciąganie nie mam już sił ![]()
Jutro MU day
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś