Siema.
To jest mój aktualny trening na brzuch:
Nasze strony:
Siema.
To jest mój aktualny trening na brzuch:
"Jesteśmy tym o co walczymy i tym czym żyjemy,
Nie zawsze tym kim chcemy być i tym za co zginiemy,
Każdą przelaną kroplą krwi w imię naszej idei,
Jeśli nie wywalczymy, nie mamy nic, nie istniejemy."
wznosy nóg - najlepiej przy drabince i kółko (świetnie działa na cały środek), plank to możesz zawsze - ja robię po treningu
do planka możesz dodawać obciążenia jak najbardziej
do wznosów nóg też możesz dodawać ciężar (np. obciążniki na kostki)
więcej IMO nie ma sensu robić
...
Sprawdź tylko czy robisz poprawny plank. Dla porównania spójrz na wyzwania kwietniowe: Rip your abs Niektórzy zgłaszali swoje planki do konkursu, a robili je w nieprawidłowy sposób.
Możesz spojrzeć na filmiku jak wygląda poprawny plank (filmik znalazłem na gimnastykach):
Jeśli chcesz mieć porządny trening brzucha to wystarczy robić podciągnięcia taktyczne i wznosy nóg do drążka.
Dodatkowo w dni w które nie trenujesz stricte siłowo dorzucić elementy z Foundation One. Świetnie budują siłę i wytrzymałość całego "core".
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Jeśli chcesz mieć porządny trening brzucha to wystarczy robić podciągnięcia taktyczne i wznosy nóg do drążka.
|
Trening →
Trening - pomoc / pytania →
StreetLifts 5x5, konkurent 10x5 co do rozbudowy miofibrylarnej? Zmodyfikowany StrongLifts.Started by Szymaniak , 15 Jun 2016 |
|
|
|
Trening →
Rozłożenie ćwiczeń na core w planie treningowym.Started by sogeftw , 04 Apr 2016 |
|
|
|
Trening →
Objętość treningu i czas przerw między seriamiStarted by Jokasx , 20 Oct 2015 |
|
|
|
Trening →
Ćwiczenia →
Wznosy nóg wg Skazanego - odcinek lędźwiowyStarted by Neurobiolog , 05 Aug 2015 |
|
|
|
Trening →
Metodyka →
Utrudnianie ćwiczenia, dodawanie obciążenia, różniceStarted by Fejven , 16 Nov 2014 |
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users