Zaloguj się Zarejestruj się
Wyzwania 3-2k13 "Siła kwitnie"
Guest_DzikiCK_*
Posted 19 March 2013 - 23:50 PM
Guest_DzikiCK_*
Posted 20 March 2013 - 00:01 AM
Chcesz dodać mi skrzydeł?
Posted 20 March 2013 - 15:38 PM
Jestem pod wrażeniem siły Konika i kilku innych..
Żałuję tego że tak późno tu trafiłem, lecz dobrze że są one co miesiąc i jeżeli w tym miesiącu nie osiągnę zadowalających wyników to postaram się ich osiągnąć w następnym miesiącu.
A teraz mam do was pytanie..
1. Czy jeżeli wykonam zestaw kilku podciągnięć(nachwytem, podchwytem, szeroko ręce-szerzej jak barki, plecami do drążka, bokiem) Czy to będzie punktowane premium jeżeli wykonam to wszystko razem na jednym filmiku(bez puszczania drążka)?
2. Czy nie będzie przeszkadzała Wam moja mała powierzchnia do ćwiczeń, aczkolwiek bardzo rozplanowana pod względem co gdzie i jak? Głównie mi tu chodzi o zagadnienie z jakiej strony ma być kamera, przód czy tył, czy może bok ?
A co do pozostałych to przydzielę niebawem repy dla najlepszych
Pozdro
Posted 20 March 2013 - 17:28 PM
1. Czy jeżeli wykonam zestaw kilku podciągnięć(nachwytem, podchwytem, szeroko ręce-szerzej jak barki, plecami do drążka, bokiem) Czy to będzie punktowane premium jeżeli wykonam to wszystko razem na jednym filmiku(bez puszczania drążka)?
2. Czy nie będzie przeszkadzała Wam moja mała powierzchnia do ćwiczeń, aczkolwiek bardzo rozplanowana pod względem co gdzie i jak? Głównie mi tu chodzi o zagadnienie z jakiej strony ma być kamera, przód czy tył, czy może bok ?
1. Nie bedzie zadnych dodatkowych punktow. Najlepiej jak zrobisz jak najtrudniejszy wariant z jak najwieksza iloscia powtorzen, nachwyt, podchwyt czym chcesz.
2. Kamere ustaw najlepiej od przodu i tak zeby w miare ogarnela cale cialo, zeby bylo widac wykonywany ruch.
Guest_zahir11_*
Posted 20 March 2013 - 19:03 PM
Guest_zahir11_*
Guest_zahir11_*
Posted 20 March 2013 - 19:06 PM
Guest_zahir11_*
sheisbutterflay przecież nikomu nie chodzi o oglądanie cie bez koszulki
Dziki mów za siebie. Jeśli miałbym kogokolwiek oglądać bez koszulki, to najchętniej Sonie;)
Baltazar, CiN już odpowiedział na Twoje pytania:)
Posted 20 March 2013 - 22:28 PM
Posted 20 March 2013 - 23:20 PM
Posted 21 March 2013 - 10:47 AM
I pokazujcie karteczki w taki sposób żeby coś było widać
Guest_zahir11_*
Posted 21 March 2013 - 11:31 AM
Guest_zahir11_*
Posted 21 March 2013 - 21:00 PM
A tu ja dzisiaj wykręciłem czas w Planku bokiem :shy: 2,55 sek.
Guest_zahir11_*
Posted 21 March 2013 - 22:59 PM
Guest_zahir11_*
Marqs, fajny film ale zupełnie nie łapie się w tematyce "Wyzwań" przerzuć proszę go do zakładki "moje umiejętności". Zachęcam Cię także do wzięcia udziału w "Wyzwaniach" w tym miesiącu mamy podciąganie, więc możesz ostro powalczyć o wygraną.
Repy poleciały:)
Posted 21 March 2013 - 23:10 PM
Marqs, fajny film ale zupełnie nie łapie się w tematyce "Wyzwań" przerzuć proszę go do zakładki "moje umiejętności". Zachęcam Cię także do wzięcia udziału w "Wyzwaniach" w tym miesiącu mamy podciąganie, więc możesz ostro powalczyć o wygraną.
Repy poleciały
Jak go przenieść? Jeszcze do końca nie ogarniam tego forum
@zahir11, dzięki.
Posted 22 March 2013 - 00:49 AM
Kategoria wytrzymałościowa: 7 powtórzeń.
Posted 22 March 2013 - 01:14 AM
Jeżeli zależy Ci na ilości powtórzeń. Trening czyni mistrza, wiadomo
Posted 22 March 2013 - 10:08 AM
Zahir - Tam na tej sali trenuję dorywczo, gdy na dworze już naprawdę u mnie na drązku nic nie mogę zrobić w tych warunkach pogodowych.
Tam trenują Ju Jitsu i czasami pokazuję im jak się podciągac, bo oni też to mają w swoim programie.
Pietrucha - zawsze czerpię ze sportu tego przyjemność i tak samo z biegiem czasu wychodzi, tym sportem się rozluźniam i odchodzę od codziennych obowiązków, a ty czysty podchwyt wykonałeś, ale wierzę że z czasem będziesz się rozwijał i nie tylko w podciąganiu, bo jak zapewne wiesz wszystkie mięśnie przeciwstawne pomagają w tym.
Repy przyznane, bo coraz to piękniej wykonywane są ćwiczenia.
Posted 22 March 2013 - 18:45 PM
są takie zabudowane biustonosze sportowe, generalnie chodzi o to by było widać brzuch/pas i wtedy jasne czy jest ciało w linii czy się gniehymmm Revo bez koszulki chyba nie dam rady
czy bez? jak dla mnie się nie krępuj ;-)co do spodenek to pomyślę
Guest_zahir11_*
Posted 22 March 2013 - 22:46 PM
Guest_zahir11_*
Pietrucha, wrzucając film określ kategorię i podaj ilość podciągnięć. Naliczyłem 7, zaliczam do wytrzymałościowej. Rep dal Ciebie:)
Posted 22 March 2013 - 23:35 PM
Jutro nagram świeży materiał do wyzwań
Guest_zahir11_*
Posted 22 March 2013 - 23:47 PM
Guest_zahir11_*
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report