Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się

Wyzwania 1-2K13 "Nowy rok - nowe wyzwania!"
Rozpoczęty przez
Stef
, sty 09 2013 03:52
Guest_zahir11_*
Napisano 13 stycznia 2013 - 22:53

Ok, a łokieć powinien uciekać na zewnątrz czy ma być ciągle przy ciele ?
Nigdy nie robiłem takich pompek ;p
Generalnie w pompkach, jeśli łokcie są przy ciele stymulujemy bardziej triceps. Jeśli natomiast szerzej, to mięśnie piersiowe. W zasadzie obie formy są prawidłowe, wszystko zależy od tego które mięśnie chcesz stymulować.
Guest_zahir11_*
Napisano 17 stycznia 2013 - 21:03

Napisano 22 stycznia 2013 - 14:03

Uwaga organizacyjna: Może warto zmodyfikować zasadę z kartkami - tzn. ok, identyfikacja pewnie się przydaje, na wypadek gdyby ktoś był tak głupi i chciał wrzucić nagranie innej osoby, ale jeśli ktoś bierze udział raz po raz i jest w miarę znany na forum, to można chyba darować jeśli nie będzie miał tej kartki. Może np. pierwsze 2 wyzwania w których bierzesz udział obowiązkowo musi być jakiś identyfikator, ale potem jakaś dyspensa :)
Napisano 22 stycznia 2013 - 15:00

Mr.Burns przecież to nie jest jakaś wielka sprawa. Kartka, mazak/kredka i po problemie. A tak to się znajdzie zawsze ktoś kto nie da kartki, nikt go nie zna ale jest przyjacielem lub znajomym królika i on będzie się zaklinał, że go zna i może za niego ręczyć. Niepotrzebne nerwy czy pretensje będą. A tak to jest jasna sprawa i pretensję można mieć tylko do siebie.
A co do faktu, że można kogoś poznać na filmie http://forum.kaliste...=15949#pid15949 (druga część mojej wypowiedzi)
A co do faktu, że można kogoś poznać na filmie http://forum.kaliste...=15949#pid15949 (druga część mojej wypowiedzi)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych