Zaloguj się Zarejestruj się

FAQ Skazany na trening - dyskusja
Napisano 13 listopada 2012 - 17:10

Wszelkie uwagi, sugestie i propozycje pytań mile widziane.
Napisano 13 listopada 2012 - 21:01

Napisano 13 listopada 2012 - 21:11

Jim pisze, że to możliwe żeby ciało trzymać w miarę prosto http://www.beastskil...one-arm-pushup/ zdjęcia są ale filmu nie ma.
Dobra koniec OT. Tu mamy dyskutować o FAQ a nie o pompkach

Napisano 13 listopada 2012 - 21:21

Napisano 14 listopada 2012 - 11:01

Mam pytanie. Warto na jakiś czas zrobić sobie przerwę od tego planu i porobić, np. przez trzy miesiące powiedzmy program Lafaya, a później kontynuować "Wielką Szóstkę"?
Ha! Dobre pytanie. Zabrakło go w FAQ. Trzeba będzie dodać. Już zacząłem je opracowywać.
Napisano 16 listopada 2012 - 10:48

Mam pytanie. Warto na jakiś czas zrobić sobie przerwę od tego planu i porobić, np. przez trzy miesiące powiedzmy program Lafaya, a później kontynuować "Wielką Szóstkę"?
Ha! Dobre pytanie. Zabrakło go w FAQ. Trzeba będzie dodać. Już zacząłem je opracowywać.
Dodane.
Napisano 16 listopada 2012 - 13:21

Dodane.
To moje pytanie byłoby takie:
Czy ma znaczenie kolejność wykonywania ćwiczeń?
Chodzi mi o kolejność na poszczególnych treningach. Np. na dany dzień mam zapisane podciąganie i przysiady. Czy i jakie może mieć znaczenie zamiana kolejności podciąganie/przysiady - przysiady/podciąganie?
Guest_zahir11_*
Napisano 16 listopada 2012 - 15:19

Drugi aspekt sprawy jest taki, że akurat Przysiady pobudzają wydzielanie testosteronu i dlatego wielu trenerów poleca je wykonywać na początku treningu. Choć osobiście nie jestem do końca przekonany, że eksplozja testosteronu następuje tak szybko, że jest w stanie poprawić wyniki w innych ćwiczeniach.
Napisano 16 listopada 2012 - 18:25

Napisano 16 listopada 2012 - 20:32

Napisano 17 listopada 2012 - 09:39

Napisano 17 listopada 2012 - 14:11

A mnie naszło jedno pytanie - jeżeli trening jest zaplanowany, co, gdzie i jak, kiedy dni wolne itd. To co robić, gdy z jakiegoś powodu w dzień treningowy nie można zrobić treningu? Robimy wolne, przesuwamy trening, czy jak?
Ja np w tym tygodniu mam ostatni tydzień przygotowań do zawodów = całkowity odpoczynek więc po prostu przesuwam to co zrobiłbym w tym tygodniu zrobię w następnym

Napisano 17 listopada 2012 - 17:24

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych