Nie. Te żeberka to mój pomysł. Myślałem, że jak będę pakował w siebie tyle tłuszczu, to coś przytyję. Niestety, to tak nie działa. Gainera nie będę brał. Sztuczny chemiczny shit. A jem w zasadzie co chcę, bo i tak waga mi się nie zmiania.I ten dietetyk polecił ci żeberka ? Płatki i owoce są dobre na śniadanie wtedy kiedy zapotrzebowanie na węgle jest większe, a nie tłuszcze i białko z szynki i majonezu
Jednym jest ciężko przytyć innym schudnąć, 5 posiłków dziennie a nie 3 nawet bardzo tłuste bo to nic nie da (organizm po prostu wydali nadmiar a resztę przerobi) i o odpowiedniej kaloryczności, z dobranym treningiem na siłę, plus uwarzać na aeroby żeby tętno nie przekraczało 120 i da się to zrobić, jak pisze cassi potrwa to długo ale na pewno efekty będą. Jak nie możesz jeść 5 posiłków dziennie to można je zawsze zastąpić Gainerem.
Są też badania na metabolizm. Tylko, że kosztują 500 zł. Wynik badania to wydruk na kilkanaście stron, w którym są informacje na temat nadmiaru, niedoboru różnych rzeczy w organizmie, co można jeść, czego nie można, jakie rzeczy kiedy jeść itd. Podobno są ludzie, którzy tyją od warzyw. Jest to bardzo rzadki typ metaboliczny, ale może akurat mój

Sign In
Create Account

Back to top
Report