Zaloguj się Zarejestruj się
Progresja ciężaru w ćwiczeniach kettlami
Napisano 05 kwietnia 2013 - 15:10
Piotrek a nie użył podnośnika czy ręcznego wózka widlowego...czy jak to sie nazywa
Kiedyś zamówiłam z 15 kilo piaskowca do akwaarium i lebek zadal mi pytanie co tam jest ze paczka taka mala a on czuje jakby kamienie nosil. Lgalam jak tylko moglam ale co poradzic
Heh swoją droga pan od 12" wstawil mi kettla az do pokoju zebym sobie krzywdy nie zrobila
Jak zamowie cos większego to bedzie mezus odbierał żebym na swirnieta nie wyszla.
Jutro zrobie sobie test I z TGU I z wiatrakami I sit' up
Napisano 05 kwietnia 2013 - 19:16
Także uwielbiam. Priorytet w mojej rozciągającej rutynie 'Sexy Flexy'Wiatrak to zdecydowanie mój faworyt jeśli chodzi o trening z kettlami! To ćwiczenie ma same plusy, polecam
Ja obecnie ćwiczę w domu 16stką. Z 24 korzystam czasem na treningu. Na razie 16sta wydaje się najbardziej uniwersalna.
Napisano 05 kwietnia 2013 - 20:32
Wysłane z Tapatalk2
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Napisano 06 kwietnia 2013 - 13:08
Stwierdzam iż będzie to around the world, 8 bądź slingshot na rozgrzewkę i do tego trening właściwy: swing bądź clean bądź high pulls, co drugi dzień po kali. W postaci piramidy 1-10-1. 3 treningi w tygodniu. Na miesiąc mi styknie.
Pasuje?
Ps. Tutaj muszę przypomnieć iż w zakresie układania treningów jestem typowa baba. Jak mi dacie do wyboru za dużo możliwości to się przecież zagubię i dobrze o tym wiecie. Ma być prosto i od A do B
aż mi powieka drgnęła :cool:
Napisano 06 kwietnia 2013 - 20:57
Plan masz dobry. Tylko wykonuj go 6-8 tygodni. Możesz lekko modyfikować ale nie za dużo.
Tylko gdzie sit-upy czy tgu? Jak dla mnie to podstawa.
Wysłane z Tapatalk2
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Napisano 08 kwietnia 2013 - 12:19
Napisano 08 kwietnia 2013 - 12:35
Napisano 08 kwietnia 2013 - 13:25
Wykroki w bok próbowałam z kettlem na wysokości barków. Nie jest źle ale musiałabym niżej schodzić.
Aha. Mam niezły lakier na podłodze. Przy around poszła mi kettla w bok i było łubudu. Pies się naszczekał jak głupi
Napisano 08 kwietnia 2013 - 13:35
Ja mam cały pokój wyściełany pianką EVA dla pewności ale kettla jeszcze nie upuściłem. Powiem że uwielbiam ćwiczyć kettlami na świeżym powietrzu. Wtedy sobie można po skończeniu serii rzucić je na trawę (starając nie trafić w stopę
A wracając do tematu wewnętrznych partii ud to imho najlepsze są lunges (wykroki). Zastanawia mnie jedynie na co Ci takie ćwiczenie. Przygotowujesz się do duszenia męża ?
Napisano 08 kwietnia 2013 - 14:56
takie coś:
http://www.nokaut.pl...rab-spokey.html
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś