ja bym nogi dodał do push albo pull do puki robisz w miarę łatwe ćwiczenia. Gdy dojdziesz do trudnych progresji porozdzielaj na push pull legs. Oczywiści to moje zdanie. Opcji jest wiele. Musisz sam poeksperymentować ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
Stary jak świat 5x5. Przykładowy plan treningowy na wzrost siły.
Napisano 06 czerwca 2015 - 00:08
dzieki za rady w takim razie wygladaloby to tak:
wt: podc.szer.nachwyt ,pompki(progresja ze skazanego do pompek jednoracz),pistolety,
czw: to co w poniedzialek ale 2x5 lub 3x5
sb: to co w poniedzialek
i teraz mam kilka pytan i niewiadomych : chcialbym w ciagu tygodnia dodac stanie na rekach przy scianie mozliwe jak najczesciej czy moge je robic dzien w dzien ? do tego chcialbym cwiczyc brzuch 2-3 razy w tygodniu (progresja do L-sit oraz dodac progresje do back lever,mostki,sprinty,wznosy lydek.mogloby to wygladac np tak
sr:stanie na rekach,wznosy kolan na drazku,plank,mostki,wznosy lydek
pt:to samo co w srode tylko wznosy zamienione na sprinty
nd:to samo co w piatek
ilosc serii i powtorzen jest jeszcze do ustalenia.
Użytkownik ekipa123 edytował ten post 06 czerwca 2015 - 00:09
Napisano 06 czerwca 2015 - 00:18
Napisano 06 czerwca 2015 - 11:52
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Napisano 06 czerwca 2015 - 13:22
Ja w ogóle nie staję na głowie tak więc pełny szacun
Co do stania na rękach to pomocniczo można stanąć tak, że do ściany dostawiasz pięty i głowę, potem odrywasz głowę i ok. Choć z drugiej strony to może być wyrabianie złego nawyku. Ja tak stawałem parę lat temu i nie wiedziałem nawet, że to żadne stanie hehe. Na pewno trza wzmocnić barki czyli jakieś pompki z podwyższenia wchodzą w grę lub nurkujący bombowiec, dużo jest tutoriali do stania w necie. Powodzenia! Założę się, że w krótkim czasie będziesz stał elegancko tylko z piętami na ścianie
Napisano 11 czerwca 2015 - 15:09
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś