Hej, hej ![]()
Trening bez zmian HSPU + wznosy nóg:
Czas: 20min
Superserie: 15
Serie: 30
HSPU: 75
Wznosy nóg + 2kg: 75
Pzdr ![]()
Nasze strony:
Hej, hej ![]()
Trening bez zmian HSPU + wznosy nóg:
Pzdr ![]()
"Cokolwiek umysł może sobie wyobrazić, jest w stanie to osiągnąć"
Skazany na sukces - zapraszam do mojego dziennika !!!
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Wczoraj EDT plecy+nogi
Superserie: 12
Serie: 24
podciąganie + 3kg: 57
Pistolety: 60
Brzuch ABSII
Dziś wreszcie na basen poszedłem. Jestem bardzo zadowolony z treningu
Pzdr ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Zbytnio niczego nowego nie mam do napisania. Kontynuacja treningu dziś HSPU + wznosy nóg.
Russian twist + 5kg: 3 x 10
Pzdr
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Podciąganie + pistolety
Superserie: 12
Serie: 24
Podciąganie + 3kg: 58
Pistolety: 60
Brzuch ABSII
Pzdr
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Ćwiczę tym treningiem niecały miesiąc więc ciężko mi coś więcej powiedzieć. Myślę, że na pewno wzrosła wytrzymałość. Wydaje mi się, że ten trening jest bardzo dobry jeśli chciałbyś zwiększyć masę. Tylko 4 tygodnie treningu a wizualnie sylwetka poszła do przodu. Jeśli chodzi o siłę to jej progresję sprawdzam na ławeczce i zrobię to w poniedziałek. Tu nie mam pojęcia jak będzie to wyglądało.
Jeśli chodzi o trening to w tym tygodniu już tylko basen. Zacząłem pracę i muszę to wszystko "ogarnąć" do kupy
Następny tydzień też raczej będzie luźniejszy wiadomo święta. Od października ćwiczę na 110% więc myślę, że teraz taka przerwa się przyda.
Pzdr ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Przerwa świąteczna trochę się przedłużyła
Dziś w końcu powrót do treningu na basenie i dalej jedziemy z wyrobem !!!
Pzdr ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Mam możliwość skorzystania z siłowni więc dziś FBW z ciężarami.
Ćwiczę kali 10 miesięcy i chyba doszedłem do ściany. Siła co prawda idzie w górę ale moim priorytetem jest wygląd, a ten od jakichś 3 miesięcy bez zmian. Wiele osób mówi, że już wyglądam spoko, ale dla mnie to za mało - jednak w porównaniu do sylwetki sprzed roku zmiana diametralna. Strasznie żałuję, że nie mam zdjęć. Myślę, że siłownia połączona z kali to byłby strzał w dziesiątkę i tak najprawdopodobniej będzie. Jednak jeszcze jakiś czas kali bo z finansami krucho :/
Wszystkim obserwującym dziennik życzę udanej imprezy sylwestrowej i niech nadchodzący rok będzie lepszy od mijającego ![]()
SIŁA !!!
MEGA MOTYWACJA !!!
gratulacje dotychczasowych efektów. Rzeźbę masz super, ale chyba wiem o co Ci chodzi z tym wyglądem, bo mam wrażenie, że mamy podobny cel odnośnie sylwetki. Jeśli się nie mylę to siłka po to, żeby nabrać mięśnia większego i masy? Jakby nie było to pamiętaj, żeby łapać się tylko za wolne ciężary, a izolowane ćwiczenia sobie odpuść. polecam też poczytać o treningu bill star.
Tak dokładnie chodzi mi o nabranie kilku kg mięśni
Dzięki za rady !!! O programie Billa Stara dużo już czytałem, ale na początek myślę zabrać się za trening FBW z samymi wolnymi ciężarami. Myślę, że to będzie dużo bodziec dla mięśni. Oczywiście jakakolwiek izolacja odpada. Ale jak pisałem jeszcze chwilę będę musiał się wstrzymać z siłownią.
MEGA MOTYWACJA !!!
24.10.2013r. - waga 72,7kg
2.01.2014r. - waga 76kg
Dziękuje dobranoc ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Dziś basen. Już na basenie treningi będą odbywały się systematycznie ![]()
Pzdr ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
No w końcu coś rusza. Oby tak było nadal ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
Powodzenia ![]()
Wspominałem wcześniej, że planuję wybrać się na siłownię i tak się stało. Mimo tego, że to już nie jest kalistenika chciałbym nadal prowadzić tutaj swój dziennik ponieważ bardzo motywuje mnie to do pracy nad sobą oraz mam łatwy dostęp do stanu w którym się aktualnie znajdują moje treningi. Jeśli któryś z administratorów będzie uważał, że to nie ma związku z tą stroną spoko, przestanę ![]()
Dziś pierwszy trening. Trochę zapoznanie z ciężarami, sprawdzenie poziomu na jakim jestem, więc nie był on wykonany na 100%. Zdecydowałem się na trening FBW, planuje wykonywać go 5 do 6 tygodni. Wybrałem 6 głównych ćwiczeń i dodatkowe na brzuch. Będę również zapisywał ciężar z jakim trenuje ponieważ zapamiętać przynajmniej na początku jest ciężko. Pierwsze 4 ćwiczenia będę robił w 3 seriach po 12 powtórzeń, 2 ostatnie w 2 seriach po 10 powtórzeń. Dziś wyglądało to różnie z powodu źle dobranego ciężaru, ale jak wspominałem dzisiaj moim celem było zapoznanie się z moimi możliwościami.
Przysiad 50kg
Wiosłowanie 32,5kg / podciąganie
Wyciskanie płasko 50kg
Wyciskanie żołnierskie 32,5kg
Dipy / wyciskanie wąsko
Uginanie ramion 22,5kg lub 27,5kg nie jestem pewien ile ważył gryf
Na koniec brzuch
W niektórych ćwiczeniach będę musiał zmniejszyć ciężar, aby dojść do poprawnych technicznie 3x12 oraz 2x10. W miejscach gdzie jest "/" ćwiczenia będą wykonywane na zmianę.
Pzdr ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
Siema
Wczoraj trening aerobowy na basenie.
Dziś siłownia FBW:
Przysiad - 3x12 - 45kg
Wiosłowanie - 3x12 - 30kg
Wyciskanie płasko - 3x12 - 45kg
Wyciskanie hantli na barki - 3x12 - 10kg na rękę
Dipy - 3x8
Uginanie ramion - 3x8 - 24kg
Brzuch
Pzdr ![]()
MEGA MOTYWACJA !!!
Ta siłownia to tak na stałe czy okresowo jako uzupełnienie kali? Bo plan taki średni w sumie
Jak okresowo to starałbym się robić takie ćwiczenia, które różnią się trochę bardziej czyli hantle zamiast sztangi i przede wszystkim martwy ciąg, którego w kali praktycznie nie da się zastąpić. Dipów czy tam wyciskania wąsko po wyciskaniu zwykłym na ławeczce też bym nie robił, tylko na triceps np 2 serie wyciskania francuskiego jednorącz ![]()
Siłownia na razie w planie na dłuższy okres czasu. Ten plan ma spełniać zadanie ogólnorozowojowego. Wziąłem podstawowe ćwiczenia na każdą partię. Pierwszych czterech ćwiczeń na pewno nie zmienię. MC będzie.
MEGA MOTYWACJA !!!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych