Nie popieram SAA, ale pragnę po raz kolejny zwrócić uwagę na różnicę między nimi a odżywkami typu kreatyna, czy nawet spalacze lub boostery przedtreningowe, to tak jakby porównywać czołg z osobówką, bo też jeździ.
Chyba muszę się ciągle powtarzać! Jeszcze może napiszesz, że jest tutaj niesamowite lobby sterydów i narkotyków, które jest moim dziełem.
Jak sam napisałeś jest to wątek o odżywkach i przejrzyj proszę wcześniejsze posty i ogarnij kto tutaj wrzuca teksty o SAA w kontekście suplementów diety.... na pewno nie ja! bo dla mnie sterydy to sterydy a odżywki to odżywki dwa różne tematy.
To, że napisałem prawdę dotyczącą domysłów na co ktoś umarł lub ktoś inny będzie umierał nie jest równoznaczne z moim poparciem dla nielegalnego dopingu.
Bo sam chyba przyznasz, że nie ma potwierdzonych faktów na szkodliwość dla zdrowia a co dopiero na śmiertelność po sterydach, a tym bardziej po odżywkach, które są zupełnie czym innym... nie ta liga!
Opierajmy się na faktach nie domysłach, tym bardziej filozofów i myślicieli, szukających spisku we wszystkim.
Już wiem co napiszecie, że SAA/ suple nie zabiją bezpośrednio a pośrednio.
1. SAA nie równa się odżwyką! abstrakcja jakaś
2. jedzenie tłustego lub samego białka mocno niszczy organizm i na to są dowody, a jakoś nie widzę specjalnego piętnowania tych chorych praktyk
3. kogo obchodzi mocna farmakologia w kulturystyce? jak ktoś chce poczytać na ten temat to jest przynajmniej kilka forum polskojęzycznych gdzie są odpowiednie działy temu tematowi poświęcone, a nie pisanie bzdur o koksach w świetle suplementów diety
Robi się już to monotonne, bo jak chłopak pyta o kreatynę to nie chce czytać o szarlataństwie związanym z sterydami i biznesem, a ciągle widzę takie newsy

Zawsze można założyć nowy temat, a nie mydlić oczy ludziom tutaj!