Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Wyzwania 2-2K13 "Silne nogi"
Rozpoczęty przez
krzysiek20ino
, lut 02 2013 12:22
Napisano 28 lutego 2013 - 21:28
Miałem nie wrzucać bo wynik słaby ale co tam:
przysiady/techniczna/5
przysiady/techniczna/5
Napisano 28 lutego 2013 - 21:35
http://www.youtube.com/watch?v=nJpzL_HF2Zk
Jest 60, ale w tym trochę głupio wisiałem w niektórych momentach. Nogi próbowałem mieć prosto... karteczka jest. Naliczcie mi 40 lub 50
Tu jest dobry przykład dlaczego na początku pisałem żeby ustalić czy robimy na ziemi czy na czymś. Na ziemi jak nogi opadną do poziomu nadgarstków to koniec a jak na filmiku widać w takim przypadku nie ma tego problemu.
Myślę, że te doświadczenia pomogą w takim stopniu, że w przyszłości będzie się ustalać dokładniej jak wykonujemy dane ćwiczenie.
Guest_zahir11_*
Napisano 01 marca 2013 - 22:30
Guest_zahir11_*
Barkes, Darek medyk, gratulacje za wyniki:)
Satetsu, masz całkowitą rację. Na podłodze jest trudniej ale stawiając takie wymagania jeszcze bardziej ograniczyli byśmy ilość zawodników biorących udział w tej konkurencji. A w większości wypadków moim zdaniem nie wpływa to na wynik. tak było również tu:)
Satetsu, masz całkowitą rację. Na podłodze jest trudniej ale stawiając takie wymagania jeszcze bardziej ograniczyli byśmy ilość zawodników biorących udział w tej konkurencji. A w większości wypadków moim zdaniem nie wpływa to na wynik. tak było również tu:)
Napisano 03 marca 2013 - 16:00
Napisano 03 marca 2013 - 16:45
Napisano 03 marca 2013 - 18:24
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Zgłoś