Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się

Wyzwania 2-2K13 "Silne nogi"
Rozpoczęty przez
krzysiek20ino
, lut 02 2013 12:22
Napisano 24 lutego 2013 - 17:17

Kurcze, wymęczyłem się bo pierwszą próbę 60 sekund zrobiłem z krzywymi plecami, drugą źle kamerę ułożyłem, trzecią - podczas które komórka padła w trakcie filmu 
Ale jest, 25 sekund. Nie biję na głowę, ale może później podbiję jak odpocznę
@EDIT: Podbiłem już do 39-40 będąc w lepszej pozycji (bo powyżej jeszcze nie jest to idealne), ale nie ma sensu wrzucać. Mam jeszcze troszkę czasu, muszę pokonać vanthomasa
@EDIT2 Jestem po dziesiętnej próbie, przed chwilą zakończyłem moje 53 sekundy w pięknym stylu uderzając twarzą w stół z powodu opadu siły (świetnie nadawałoby się do jakiegoś FAIL WORKOUT). Zbliżam się vanthomasie.

Ale jest, 25 sekund. Nie biję na głowę, ale może później podbiję jak odpocznę

@EDIT: Podbiłem już do 39-40 będąc w lepszej pozycji (bo powyżej jeszcze nie jest to idealne), ale nie ma sensu wrzucać. Mam jeszcze troszkę czasu, muszę pokonać vanthomasa

@EDIT2 Jestem po dziesiętnej próbie, przed chwilą zakończyłem moje 53 sekundy w pięknym stylu uderzając twarzą w stół z powodu opadu siły (świetnie nadawałoby się do jakiegoś FAIL WORKOUT). Zbliżam się vanthomasie.
Guest_zahir11_*
Napisano 27 lutego 2013 - 00:01

Satetsu, jak zwykle pięknie:) Wattie, noga za bardzo zgięta ale w wytrzymałościowej moim zdaniem ujdzie. Szacun za podjęcie walki i taki wynik. Widać jak walczyłeś z samym sobą i w imponującym stylu pokonałeś własne słabości. Repy dla Was obu:)
P.S. Ja swój film też już nagrałem, może jutro uda mi się go wrzucić
P.S. Ja swój film też już nagrałem, może jutro uda mi się go wrzucić

Napisano 27 lutego 2013 - 15:38

kręcone było smartphonem, myślałem, że mi nie stanie, lecz wpadłem na pomysł, aby podeprzeć poduszką i jakoś stał prosto 
w HD 1080p możecie obejrzeć
Pistolets / wytrzymałościowa / krok 10 / 41
jak robiłem, to naliczyłem 42, potem obejrzałem i naliczyłem 41, sam nie wiem ile w końcu wyszło
to była lewa noga
http://www.youtube.com/watch?v=W2h9LDE3qZY
Pistolets / techniczne / krok 10 / 10
po obejrzeniu zauważyłem, że noga nie prostuje się, być może w podświadomości miałem zamiar robić tak jak z podciąganiem się, żeby unikać pełnego wyprostu, jak wyszło tak wyszło
a pośladkami do podłogi nie dałem rady dotknąć
to była prawa noga
http://www.youtube.com/watch?v=R0qVDBBtiRw

w HD 1080p możecie obejrzeć

Pistolets / wytrzymałościowa / krok 10 / 41
jak robiłem, to naliczyłem 42, potem obejrzałem i naliczyłem 41, sam nie wiem ile w końcu wyszło

to była lewa noga
http://www.youtube.com/watch?v=W2h9LDE3qZY
Pistolets / techniczne / krok 10 / 10
po obejrzeniu zauważyłem, że noga nie prostuje się, być może w podświadomości miałem zamiar robić tak jak z podciąganiem się, żeby unikać pełnego wyprostu, jak wyszło tak wyszło
a pośladkami do podłogi nie dałem rady dotknąć
to była prawa noga
http://www.youtube.com/watch?v=R0qVDBBtiRw
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Guest_zahir11_*
Napisano 27 lutego 2013 - 21:28

Zrobiło się ciepło, to Hanni przez przekorę wszedł do domu i założył bluzę
Rep dla Ciebie Hanni:)
Dorzucam swój skromny udział
przysiady/techniczna/210
Ze względu na moje kolano nie jestem w stanie zrobić pistoletu:(
Moja mina po wykonaniu tych wszystkich przysiadów bezcenna;) z żoną płakaliśmy ze śmiechu:D

Dorzucam swój skromny udział

przysiady/techniczna/210
Ze względu na moje kolano nie jestem w stanie zrobić pistoletu:(
Moja mina po wykonaniu tych wszystkich przysiadów bezcenna;) z żoną płakaliśmy ze śmiechu:D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych