o kurczę... ale super ta sala...
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Seminaria:)
Started by
Guest_zahir11_*
, Dec 01 2012 20:42 PM
Posted 13 December 2012 - 00:13 AM
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Posted 13 December 2012 - 11:08 AM
Eh.. aż żal serce ściska, ja niestety mam ooo wiele za daleko...
Posted 14 December 2012 - 19:13 PM
A będzie szpagat na seminariach
Posted 14 December 2012 - 20:28 PM
Musi być.
Posted 26 December 2012 - 16:32 PM
Pytanie,jedzie ktoś z okolic łodzi albo przez łódź? autem lub pociągiem?Jak coś to priw bym prosił
Guest_zahir11_*
Posted 27 December 2012 - 13:17 PM
Guest_zahir11_*
Kubek, ja z Cassim będziemy jechać przez Łódź i możemy Cię zabrać ale jedziemy już w piątek i nocujemy na miejscu. Z powrotem wracamy zaraz po seminarium, więc możemy Cię odwieźć.
Posted 28 December 2012 - 21:00 PM
Jutro, bo jeszcze wszystko ogarniam i składam, podam wszystko co potrzeba nt. przyjazdu, itd...
oczywiście dla osób które się zgłosiły, bezpośrednio na mail
oczywiście dla osób które się zgłosiły, bezpośrednio na mail
Posted 02 January 2013 - 18:20 PM
nie zapomnijcie o dużej ilości zdjęć i filmów
żeby jeszcze bardziej żal tyłek ściskał tym co nie byli
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
to proste!! wciśnij Rep !!
Guest_zahir11_*
Posted 03 January 2013 - 16:03 PM
Guest_zahir11_*
Adam mam dwa pytania:
1) Czy będzie możliwość wzięcia prysznica po treningu?
2) Ćwiczymy boso, czy w obuwiu sportowym?
1) Czy będzie możliwość wzięcia prysznica po treningu?
2) Ćwiczymy boso, czy w obuwiu sportowym?
Posted 03 January 2013 - 21:51 PM
Hej
Przepraszam za małą aktywność ostatnio, ale dużo spraw, mało czasu
Ćwiczymy w skarpetkach lub boso, prysznice są dostępne, więc z tym nie będzie problemu.
Proponuje jeszcze zerknąć tutaj: http://www.gimnastyc...ie-przygotowac/
Przepraszam za małą aktywność ostatnio, ale dużo spraw, mało czasu
Ćwiczymy w skarpetkach lub boso, prysznice są dostępne, więc z tym nie będzie problemu.
Proponuje jeszcze zerknąć tutaj: http://www.gimnastyc...ie-przygotowac/
Posted 06 January 2013 - 20:20 PM
Chciałabym się zapytać jak często są robione te seminaria, z chęcią bym się wybrała, ale teraz na początku stycznia niestety nie mam jak przyjechać do Gdańska.
Guest_zahir11_*
Posted 07 January 2013 - 01:39 AM
Guest_zahir11_*
To w Gdańsku jest naszym pierwszym. Planujemy organizować z częstotliwością co kilka miesięcy w lokalizacjach w centrum kraju. Dużo jednak zależy od frekwencji. Przede wszystkim na tym pierwszym seminarium a potem na następnych.
Posted 09 January 2013 - 01:03 AM
Seminarium coraz bliżej 
Jeżeli macie jakieś pytania, albo coś trzeba pomóc, piszcie na adres gimnastyka.gdansk@gmail.com
Zrobiła się grupa całkiem spora, codziennie ktoś się dopisuje, jeszcze poczekam 2 dni, potem roześle wszystkim zainteresowanym program.
pozdrawiam i do zobaczenia
Jeżeli macie jakieś pytania, albo coś trzeba pomóc, piszcie na adres gimnastyka.gdansk@gmail.com
Zrobiła się grupa całkiem spora, codziennie ktoś się dopisuje, jeszcze poczekam 2 dni, potem roześle wszystkim zainteresowanym program.
pozdrawiam i do zobaczenia
Guest_zahir11_*
Posted 09 January 2013 - 22:36 PM
Guest_zahir11_*
Adam, może się okazać, że ktoś zdecyduje się w ostatniej chwili, więc wrzuć też program do tego wątku. Gdzie i o której zaczynają się zajęcia, ile będą trwały itp.
Posted 10 January 2013 - 00:41 AM
Zajęcia zaczynają się w sali Olimpijczyk, na ul porębskiego w Gdańsku o godz 9:00. przewidziany czas to 5h, przy czym może być rozciągnięty max do 6h, o ile będzie taka potrzeba i chęci uczestników.
Co do programu to właśnie pracuje na tym, do uczestników właśnie rozesłałem maila z pytaniem o subiektywny poziom, postaram się coś poskładać z tego i w miare napływających odpowiedzi dopisze resztę
Ogólnie, będziemy pracować nad zagadnieniami gimnastycznymi, poprawą siły statycznej, dynamicznej i technicznej, aspektach pracy poza salą, samorozwojem i metodyką treningów.
póki co czekam na odpowiedź od zainteresowanych, resztę dopisze jutro.
Co do programu to właśnie pracuje na tym, do uczestników właśnie rozesłałem maila z pytaniem o subiektywny poziom, postaram się coś poskładać z tego i w miare napływających odpowiedzi dopisze resztę
Ogólnie, będziemy pracować nad zagadnieniami gimnastycznymi, poprawą siły statycznej, dynamicznej i technicznej, aspektach pracy poza salą, samorozwojem i metodyką treningów.
póki co czekam na odpowiedź od zainteresowanych, resztę dopisze jutro.
Posted 10 January 2013 - 13:36 PM
Do Gdańska bym musiał jechać niemal całą Polskę, więc odpada.
Będziecie może kiedyś organizować seminaria w Krakowie? Wtedy by była szansa
Będziecie może kiedyś organizować seminaria w Krakowie? Wtedy by była szansa
Guest_zahir11_*
Posted 10 January 2013 - 13:42 PM
Guest_zahir11_*
W Krakowie może nie ale gdzieś w centralnej Polsce tak:)
Posted 10 January 2013 - 19:20 PM
No i padło na mnie ze nie przyjade jednak do Gdanska a z decyzja wstrzymywalem sie do tej chwili.Powodem jest ze nie jestem w stanie sie wykurowac z grypy (glownie kaszel ktory dosc gleboko siedzi i temperatura ktora mam problemy zbic do chocby przywoitego poziomu).
Pozostaje mi oczekiwac na wasze relacje na forum choc nie powiem abym nie byl Wściekły !!!
Seminarium motywowalo mnie w ostatnich treningach bardzo mocno a tutaj pech!
Podzielcie sie zdobyta wiedza (metodyka i wszystkie zagadnienia jakie zapamietacie:)) a mi pozostaje czekac do nastepnego seminarium.
Pozdrawiam i zycze owocnego zdobycia wiedzy jak i poznania nowych ludzi z taka sama pasja.
Pozostaje mi oczekiwac na wasze relacje na forum choc nie powiem abym nie byl Wściekły !!!
Seminarium motywowalo mnie w ostatnich treningach bardzo mocno a tutaj pech!
Podzielcie sie zdobyta wiedza (metodyka i wszystkie zagadnienia jakie zapamietacie:)) a mi pozostaje czekac do nastepnego seminarium.
Pozdrawiam i zycze owocnego zdobycia wiedzy jak i poznania nowych ludzi z taka sama pasja.
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !
Guest_zahir11_*
Posted 10 January 2013 - 22:48 PM
Guest_zahir11_*
Szkoda Julo, bo chciałem Cię poznać
Ale cóż, choroba - siła wyższa.
Posted 10 January 2013 - 23:58 PM
Szkoda, kuruj się i do zobaczenia następnym razem 
Co do samego seminarium, jeszcze raz zapraszam gorąco wszystkich którzy mogą a się wahają.
W ciągu tych 5h poćwiczymy, pouczymy się teorii, poskaczemy na batucie, zmęczymy się, wszystko w oparciu o gimnastykę i pracę z własnym ciałem. Serdecznie zapraszam, do zobaczenia.
Co do samego seminarium, jeszcze raz zapraszam gorąco wszystkich którzy mogą a się wahają.
W ciągu tych 5h poćwiczymy, pouczymy się teorii, poskaczemy na batucie, zmęczymy się, wszystko w oparciu o gimnastykę i pracę z własnym ciałem. Serdecznie zapraszam, do zobaczenia.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report