Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się

Seminaria:)

• Please log in to reply
128 replies to this topic

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych
o kurczę... ale super ta sala...
  • 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Chcesz dodać mi skrzydeł? :) to proste!! wciśnij Rep !! :)

Orel

Orel

Szeryf :D

• Administrator - Boss

• 582 posts
Eh.. aż żal serce ściska, ja niestety mam ooo wiele za daleko...
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts
A będzie szpagat na seminariach :)
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Musi być. :D
  • 0

Kubek

Kubek

Never Say I Can't, Go BeastMode!

• Użytkownik
  • 23 posts
  • LokalizacjaZgierz
Pytanie,jedzie ktoś z okolic łodzi albo przez łódź? autem lub pociągiem?Jak coś to priw bym prosił :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Kubek, ja z Cassim będziemy jechać przez Łódź i możemy Cię zabrać ale jedziemy już w piątek i nocujemy na miejscu. Z powrotem wracamy zaraz po seminarium, więc możemy Cię odwieźć.
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 posts
Jutro, bo jeszcze wszystko ogarniam i składam, podam wszystko co potrzeba nt. przyjazdu, itd...
oczywiście dla osób które się zgłosiły, bezpośrednio na mail
  • 0

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych
nie zapomnijcie o dużej ilości zdjęć i filmów ;) żeby jeszcze bardziej żal tyłek ściskał tym co nie byli :)
  • 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Chcesz dodać mi skrzydeł? :) to proste!! wciśnij Rep !! :)

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Adam mam dwa pytania:

1) Czy będzie możliwość wzięcia prysznica po treningu?
2) Ćwiczymy boso, czy w obuwiu sportowym?
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 posts
Hej

Przepraszam za małą aktywność ostatnio, ale dużo spraw, mało czasu :)
Ćwiczymy w skarpetkach lub boso, prysznice są dostępne, więc z tym nie będzie problemu.

Proponuje jeszcze zerknąć tutaj: http://www.gimnastyc...ie-przygotowac/
  • 0

Achaiah

Achaiah

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 22 posts
Chciałabym się zapytać jak często są robione te seminaria, z chęcią bym się wybrała, ale teraz na początku stycznia niestety nie mam jak przyjechać do Gdańska.
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
To w Gdańsku jest naszym pierwszym. Planujemy organizować z częstotliwością co kilka miesięcy w lokalizacjach w centrum kraju. Dużo jednak zależy od frekwencji. Przede wszystkim na tym pierwszym seminarium a potem na następnych.
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 posts
Seminarium coraz bliżej :)
Jeżeli macie jakieś pytania, albo coś trzeba pomóc, piszcie na adres gimnastyka.gdansk@gmail.com

Zrobiła się grupa całkiem spora, codziennie ktoś się dopisuje, jeszcze poczekam 2 dni, potem roześle wszystkim zainteresowanym program.

pozdrawiam i do zobaczenia :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Adam, może się okazać, że ktoś zdecyduje się w ostatniej chwili, więc wrzuć też program do tego wątku. Gdzie i o której zaczynają się zajęcia, ile będą trwały itp.
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 posts
Zajęcia zaczynają się w sali Olimpijczyk, na ul porębskiego w Gdańsku o godz 9:00. przewidziany czas to 5h, przy czym może być rozciągnięty max do 6h, o ile będzie taka potrzeba i chęci uczestników.
Co do programu to właśnie pracuje na tym, do uczestników właśnie rozesłałem maila z pytaniem o subiektywny poziom, postaram się coś poskładać z tego i w miare napływających odpowiedzi dopisze resztę

Ogólnie, będziemy pracować nad zagadnieniami gimnastycznymi, poprawą siły statycznej, dynamicznej i technicznej, aspektach pracy poza salą, samorozwojem i metodyką treningów.

póki co czekam na odpowiedź od zainteresowanych, resztę dopisze jutro.
  • 0

aquaknight

aquaknight

aqua

• Użytkownik
  • 366 posts
Do Gdańska bym musiał jechać niemal całą Polskę, więc odpada.
Będziecie może kiedyś organizować seminaria w Krakowie? Wtedy by była szansa :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
W Krakowie może nie ale gdzieś w centralnej Polsce tak:)
  • 0

julo1976

julo1976

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 159 posts
No i padło na mnie ze nie przyjade jednak do Gdanska a z decyzja wstrzymywalem sie do tej chwili.Powodem jest ze nie jestem w stanie sie wykurowac z grypy (glownie kaszel ktory dosc gleboko siedzi i temperatura ktora mam problemy zbic do chocby przywoitego poziomu).
Pozostaje mi oczekiwac na wasze relacje na forum choc nie powiem abym nie byl Wściekły !!!
Seminarium motywowalo mnie w ostatnich treningach bardzo mocno a tutaj pech!
Podzielcie sie zdobyta wiedza (metodyka i wszystkie zagadnienia jakie zapamietacie:)) a mi pozostaje czekac do nastepnego seminarium.
Pozdrawiam i zycze owocnego zdobycia wiedzy jak i poznania nowych ludzi z taka sama pasja.
  • 0
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Szkoda Julo, bo chciałem Cię poznać:( Ale cóż, choroba - siła wyższa.
  • 0

Adam.Kalman

Adam.Kalman

Go KalistenikaPolska.pl!

• Instruktor
  • 74 posts
Szkoda, kuruj się i do zobaczenia następnym razem :)

Co do samego seminarium, jeszcze raz zapraszam gorąco wszystkich którzy mogą a się wahają.

W ciągu tych 5h poćwiczymy, pouczymy się teorii, poskaczemy na batucie, zmęczymy się, wszystko w oparciu o gimnastykę i pracę z własnym ciałem. Serdecznie zapraszam, do zobaczenia.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users