Co to tego biegania przed śniadaniem to wcale nie trzeba tego robić. Jeżeli wam to pasuje to czemu nie.
Ale wieczorem też jest bardzo dobrze, bo nakręcacie metabolizm na noc.
Po prostu trzymajcie jakąkolwiek dietę. Reszta przyjdzie sama
Nasze strony:
Guest_zahir11_*
Panowie, pozwolę zauważyć sobie że co chwilę pojawia się termin "płaski brzuch". Brzuch nie może być płaski - brzuch ma być umięśniony ,a duże mięśnie nie są płaskie i dlatego technika mierzenia obwodu tali jest moim zdaniem zbędna. Najlepszym wyznacznikiem jest lustro, zdjęcia i zdanie bliskich. Płaski brzuch ładnie wygląda u dziewczyn.
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
chyba o ten trening chodzi:gdzie znajde taki trening lazara z bb ?
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
dokładnieO dokładnie ten. Dostosuj liczbę powtórzeń i serii pod siebie i proszę, nie próbuj na początku robić tyle co on:P
Ja robiłem 2 serie po tyle powtórzeń co na filmie, daje mi to w kość, ale z treningu na trening jest łatwiej. (mówię o ćwiczeniach na podłodze, drążka jeszcze nie mam:dodgy:)
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych