Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
[Foto Temat] Kiedyś/Dziś
Started by
RaVeN
, Jul 13 2012 10:24 AM
Posted 28 October 2012 - 10:20 AM
Jest petarda
Rep.
Posted 28 October 2012 - 11:29 AM
takie tam fajne
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 28 October 2012 - 12:25 PM
niestety nie robiłem wcześniej fotek, ale na pewno wrzucę kolejną za jakieś 2-3 miesiące jak już będzie zauważalny progres;)
To po 2 miesiącach systematycznego biegania w tym od miesiąca biegam codziennie. Dystanse zawsze minimum 7-8km w porywach do 15 i więcej. Wcześniej miałem płaski brzuch i klata była tak chuda że było widać większość żeber, nogi były chude jak patyki...
jeszcze nie ćwiczę kali, ale najprawdopodobniej zacznę w tym tygodniu!
ps. zdjęcie bez napinki:D
To po 2 miesiącach systematycznego biegania w tym od miesiąca biegam codziennie. Dystanse zawsze minimum 7-8km w porywach do 15 i więcej. Wcześniej miałem płaski brzuch i klata była tak chuda że było widać większość żeber, nogi były chude jak patyki...
jeszcze nie ćwiczę kali, ale najprawdopodobniej zacznę w tym tygodniu!
ps. zdjęcie bez napinki:D
Posted 28 October 2012 - 12:33 PM
Jakaś taka mina skwaszona? Sylwetka się nie podoba?
Na zachętę rep.
Nie zmarnuj tego. Zawsze chciałem zaczynać od takiej sylwetki.
Posted 28 October 2012 - 12:36 PM
Jakoś tak wyszło ;P Sylwetka mi się tak średnio podoba, bo wiem, że stać mnie na więcej
Posted 28 October 2012 - 12:37 PM
Także pracuj kolego.
Do dzieła.
Posted 29 October 2012 - 01:01 AM
benfredo proponuję kalistenikę, Twoje bieganie i wytrwałość
masa się zrobi od mięśni i wszystko będzie super widać
nie masz zbędnych kg
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Chcesz dodać mi skrzydeł?
Posted 29 October 2012 - 02:00 AM
benfredo sam od takiej sylwetki zaczynąłem , kalistenika działa cuda wiec nie ma lipy tylko pompuj i podciagaj ! za 3 miesiace bedzie z Ciebie bestia
Guest_zahir11_*
Posted 29 October 2012 - 23:41 PM
Guest_zahir11_*
Benfredo, jest dobrze. Nie zrobisz imponującej masy ale zrobisz imponująca sylwetkę. Z Twoją rzeźbą każdy dorzucony kilogram to będzie mega efekt!!! A takie staruchy jak ja muszą się męczyć żeby zrzucić tłuszcz:( Rep poleciał
Hanni, do Ciebie też poleciał rep ale przy tej temperaturze zakładaj proszę ubranie;) Stawy łatwo przeziębić a w kalistenice trzeba bardzo dbać o stawy.
Hanni, do Ciebie też poleciał rep ale przy tej temperaturze zakładaj proszę ubranie;) Stawy łatwo przeziębić a w kalistenice trzeba bardzo dbać o stawy.
Posted 29 October 2012 - 23:44 PM
Dokładnie. Pamiętaj, Twoim przyjacielem jest tutaj ciepło.
Posted 09 November 2012 - 16:39 PM
Mój aparat ożył po wielu próbach , wiec wrzuce do porownania listopadowe postepy do porownania z sierpniem
. Za jakis czas pewnie cos pstrykne
Guest_zahir11_*
Posted 10 November 2012 - 00:01 AM
Guest_zahir11_*
Mateusz, czekamy:)
Posted 10 November 2012 - 14:54 PM
Sam bym wstawil swoje zdjęcia jak teraz wyglądam, ale coś mi nie idzie. Mógłby mi ktoś pokrótce opisać jak wstawić fotki do postu
Posted 10 November 2012 - 16:05 PM
Na końcu edytora tekstu (tam gdzie wpisujesz tekst) Masz załączniki, klikasz wybierz plik. Jak Ci się załaduje to następnie wstaw do posta i gotowe.
Posted 11 November 2012 - 04:01 AM
OK. dzięki za pomoc 
A więc wstawiam swoje suche kości, a za miesiąc/ 2 zobaczymy efekty
[attachment=159]
[attachment=160]
Od poniedziałku ćwicze zgodnie z harmonogramem takim jaki jest w skazany
Nie śmiejcie sie z mojej napinku
A więc wstawiam swoje suche kości, a za miesiąc/ 2 zobaczymy efekty
[attachment=159]
[attachment=160]
Od poniedziałku ćwicze zgodnie z harmonogramem takim jaki jest w skazany
Nie śmiejcie sie z mojej napinku
Posted 11 November 2012 - 10:20 AM
To Ty się napiąłeś?
Zobaczymy jak będzie za dwa miesiące. Trzymam kciuki.
Guest_zahir11_*
Posted 11 November 2012 - 12:28 PM
Guest_zahir11_*
Kalwar, nie jest źle. Przy Twojej budowie będziesz miał niesamowitą rzeźbę a każdy zdobyty gram mięśnia będzie fantastycznie wyeksponowany:)
Oczywiście rep poleciał
Oczywiście rep poleciał
Posted 11 November 2012 - 13:47 PM
Dlatego chciałem zawsze być szczupły. Ważne byś miał motywację i dążył do celu. Każdy ma inną budowę.
Śmieją się Ci, którzy mają wbite na wszystko i na wszystkich. Robisz to przede wszystkim dla siebie. Opiniami "hejterów" się nie przejmuj, ale konstruktywnymi jak najbardziej. Pracuj nad sobą ,a będą efekty. Cieszą nawet minimalne.
Posted 11 November 2012 - 15:26 PM
Dzięki. Dziewucha mi tak nie mówi jak wy, tylko mówi po co będziesz ćwiczył nie masz co robić z czasem.. 
To widzimy się w tym temacie za 2 miesiące. Pozdro
To widzimy się w tym temacie za 2 miesiące. Pozdro
Posted 11 November 2012 - 15:35 PM
Jestem ogromnie ciekaw Twoich postępów... Jednak pamiętaj, że efekty wizualne powinny być tylko "skutkiem ubocznym" naszego treningu. Najważniejsze są: zdrowie, siła, sprawność i sama przyjemność płynąca z treningu. 
Powodzenia
Powodzenia
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report