Pablo, dlatego jestem tutaj. Chcę się rozwijać teraz trochę inaczej, bo siłowni już mi dość
Dzięki za miłe słowa, to zawsze dodatkowa motywacja ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
[Foto Temat] Kiedyś/Dziś
Napisano 03 stycznia 2015 - 16:43
Napisano 03 stycznia 2015 - 17:10
Cieszę się że się wam podoba
Jeżeli chodzi o wyniki siłowe to wygląda to mniej więcej tak: Wyciskanie sztangi leżąc 130 kg. Martwy ciąg spokojnie robiłem w serii 140 kg x8. Więc Maks myślę ze ok 180kg. Przysiad raz na ostatnią serie zrobiłem 1 x 170 kg. Robiłem jeszcze uginanie ramion ze sztangą i raz zrobiłem powtórzenie 60 kg ale nie polecam nadgarstki bolą
nie warto
Aha i trenowałem ok 3 lat na siłowni wcześniej Judo
Napisano 15 stycznia 2015 - 17:49
Jak na rok nie cały to na prawdę git
Klatkę i plecy tak na poważnie ćwiczyłem przez ten niecały rok, wcześniej różne pompki, ale to bez większego zaangażowania ;p
Brzuchem się zająłem jakieś 2 latka temu wykonując plan a6w (dałem radę 40 dni ;x)
Różne są opinie nt. tego planu, ale ich efekt mnie satysfakcjonuje
Teraz lecę z planami Madbarz ![]()
Pozdrawiam ![]()
Napisano 17 lutego 2015 - 22:41
Moim celem było zrzucenie z siebie nadmiaru tłuszczu. Ćwiczyłem głównie biegając, robiąc pompki, przysiady, brzuszki i podciągniecia nie wiedząc nawet co to kalistenika. Dopiero jakiś czas temu kupiłem sobie Skazanego i zacząłem bardziej przykładać się do ćwiczeń. Do tej pory ćwiczyłem głównie wytrzymałościowo i na -bilansie kalorycznym, przyrostów siły nie mam więc praktycznie żadnych. Mimo to wrzucę tutaj swoją dotychczasowa przemiane, bedzie to dla mnie dodatkowa motywacja by ćwiczyć ![]()
14 miesięcy, - 25 kg, 104 --> 79, 180cm wzrostu
Ćwiczyłem tylko z obciążeniem własnego ciała więc efekty zawdzięczam kalistenice ![]()
Załączone pliki
Napisano 19 lutego 2015 - 23:22
Witajcie znowu. Dodaje zdjęcia jakieś nowe a przy okazji mam pytanie. Trenuję boks i będę startował w zawodach(do 75kg) ważę zawsze w granicach 72-74. Zatem nie jest mi na rękę przytyć. A zauważyłem ,że już przez pewien czas klatka mi się nie rozrasta :/. Czy niezbędne w moim przypadku będzie przybrać trochę kg?
Pozdrawiam
Załączone pliki
Napisano 29 marca 2015 - 09:33
Taka moja mała przemiana. Zdjęcia z okresu jak ćwiczyłem. Głównym celem było zrzucenie zbędnego tłuszczu z brzucha. Jak widać byłem chudy a brzuch tłusty
Przy okazji widać, że troszkę klatka urosła, małe zmiany ale cieszą i motywują do dalszego działania.
Początek.
3 styczeń 2014

Poniżej już mamy maj 2014. Zdjęcie niewyraźne ale co zrobić
Jak widać tłuszczyk z brzucha zrzucony. ![]()

Tu jakiś miesiąc później.

Nie są to jakieś duże efekty, ale nawet te najmniejsze się liczą. ![]()
Poniżej moje aktualne zdjęcie. ![]()

Słabo, słabo ale po to tu jestem by rosnąć, nabierać siły, wytrzymałości i zmienić swój dotychczasowy styl życia.
Od wakacji siedzę na dupie i ciężko mi się za cokolwiek zabrać. ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś