Ten trening już wygląda lepiej, choć nie jestem znawcą w tej dziedzinie. Myślę, że najlepiej oceni go czas 
Dzięki za ostatnią radę!
Lepiej się czułem po nim, niż po pierwszym
. Po pierwszym nie czułem żadnego zmęczenia w nogach bezpośrednio po treningu, ale już następnego dnia złapały mnie straszne zakwasy i trzymały się przez kolejne 3 dni, co trochę przeszkodziło mi w porządnym treningu przysiadów. Trudno mi było nawet usiąść 
Po drugim natomiast czułem tzw. "pompę" na nogach po treningu i przez resztę dnia, ale następnego dnia już nie było tak źle
Zapomniałem zapisać, ale po tym ostatnim treningu biegowym na koniec jeszcze trochę potruchtałem na rozluźnienie, czego nie zrobiłem po pierwszym treningu i pewnie dalej bym popełniał ten błąd, gdyby nie uwaga kolegi na ten temat, który jest sprinterem i trenuje w klubie sportowym 
A dzisiaj pierwszy trening po wakacjach w domu 
Poniedziałek 5 października 2015
Pompki zwykłe 2x10 (serie rozgrzewkowe)
Pull-ups 8,7,7
Chin-ups 8,8
Pompki wąskie 3x10
Przysiady zwykłe 2x25
Przysiady wąskie 2x20
Wspięcia na palce na jednej nodze 4x10 na nogę
Wspięcia na palce obunóż 2x25
Edited by mmmaateo, 12 October 2015 - 19:26 PM.
"Jeśli jesteś wytrwały w dążeniu do osiągnięcia celu, zdobędziesz wszystko, czego zapragniesz" - Mike Tyson
"Słuchaj, jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, aby ziścić każde swe marzenia, chwilę która wszystko zmieni - chwytaj ją!" Eminem