hipertrofia zrobiona ale niezbyt udana przez to że przed treningiem zrobiłem hs i mu. Ogólnie mam duże spadki ale to przez to że przez ostatnie dwa tygodnie zaniedbałem trochę regularność.
Zaloguj się Zarejestruj się
Dziennik HYBRYDO
Posted 10 October 2015 - 13:44 PM
Posted 11 October 2015 - 20:12 PM
siła zrobiona, było ciężko po wczorajszym treningu OAGiK. TRENINGU NIE ZALICZAM DO UDANYCH. za tydzień powinno już być dobrze. Mam nadzieje że ciało się przyzwyczai ![]()
Posted 15 October 2015 - 21:20 PM
jak to już u mnie bywa. Zawsze coś wypadnie. Jestem chory także treningi odpadają. Stawiam na odpoczynek i może w niedziele już coś podziałam ![]()
Posted 16 October 2015 - 13:05 PM
zapomniałem wspomnieć o środowej wytrzymałości. Poszło bardzo ładnie. Jestem mega zadowolony ze względu na podciąganie. Zrobłem w pierwszym obwodzie 15 podciągnięć ale z zapasem. Myślę że jak bym się bardzo mocno spiął to 16/17 by wpadło ale bałem się że coś naruszę a po za tym reszta treningu była by katastrofą ze względu na zmęczenie ![]()
Posted 16 October 2015 - 13:33 PM
Nieźle, a jak tam zdrówko? ![]()
Zrób sobie luźniejszy tydzień po chorobie, genialna sprawa jeśli chodzi o przyspieszenie regeneracji organizmu.
E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.
Posted 17 October 2015 - 14:54 PM
Posted 23 October 2015 - 15:33 PM
srodowa wytrzymałość+rozciąganie zrobiona
znowu 15 podciągnięć z małym zapasem więc za tydzień atak na rekord
CEL 17. W czwartek muscle up i handstand. również progres. Gumę znowu obniżyłem. Handstand nawet nawet. Dzisiaj siła ![]()
Mimo choroby ostatnio spróbowałem sił na kółkach i udało mi się zrobić z gumą OAC. Dzisiaj jeszcze zweryfikuję czy nie był to przypadek ![]()
Posted 25 October 2015 - 17:24 PM
piątkowy trening siły troszkę lipny głównie ze względu na rozpiętki. reszta nawet może być
za tydzień pewno będzie lepiej.
Wczorajszy trening na sali też bardzo udany. Fajnie się ćwiczy w tyle osób. Zrobiłem masę MUScle upów, troche hs i na koniec piramidy dipów i podciągania
Muszę to jakoś uporządkować i za tydzień już będzie konktretna praca nad danymi elementami ![]()
Posted 26 October 2015 - 21:29 PM
hipertrofia zrobiona. MOC WRACA !!!
Posted 28 October 2015 - 19:23 PM
jak już mówiłem, moc powróciła
Dzisiaj na wytrzymałości wszystko szło lajtowo+ 16 podciągnięć nachwytem (proste nogi, proste łokcie,broda nad drążek). Ogólnie miałem znowu zapas jakieś 1/2 powtórzenia ale zsunęły mi się ręce. Nie ma tego złego rekord pobity o 1 ![]()
Posted 28 October 2015 - 21:44 PM
Gratuluję ![]()
E = mc2
Posted 29 October 2015 - 18:42 PM
dzięki ale do tej pory nie mogę odrzałować tego poślizgu na drążku
Dzisaij MU i hs+ rozciąganie.
Posted 30 October 2015 - 15:26 PM
Wczoraj hs i mu zrobione ale bez rozciągania. postanowiłem zrobić małą przerwę od tego (2 dni) i dzisiaj znowu powrót ![]()
Jeżeli ktoś ma jakieś fajne progresje do hs to podrzucajcie bo jak uda mi się dobrze wskoczyc to trzymam dość długo ale najpier trzeba wskoczyć...
Posted 31 October 2015 - 17:35 PM
siła zrobiona. postanowiłem się cofnąć w rozpiętkach bo ostatnio cośbrakuje siły i nie robię na prostych rękach. Dodatkowo w treningu OAP będę stosował tylko po jednym powtórzeniu z tym że będzie robione na najtrudniejszej wariacji
mam nadzieję że się sprawdzi ![]()
Posted 31 October 2015 - 19:34 PM
To ćwiczenie z progresji OAP będziesz robił jeden raz ale w pięciu seriach, czy rozłożysz to bardziej na cały dzień? Czy może coś jeszcze innego wymyśliłeś?
E = mc2
Posted 01 November 2015 - 20:41 PM
wygląda to tak że na OAP w dany tydzień mam 4 serie przeznaczone. w tym przypadku jest to dzień siły. I teraz robię tak:
1 seria - wspinanie po linie
5minut przerwy
1 seria-1 powtórzenie z pomocą palca (teraz jestem na etapie pomocy palca serdecznego), minuta przerwy i druga ręka
5 minut przerwy
1 seria-1 powtórzenia z drugą ręką na ręczniku (co tydzień coraz niżej), minuta przerwy i druga ręka
5 minut przerwy
1 seria- 1 powtórzenie idealnego negatywu, minuta przerwy i druga ręka
Gdy już dojdę do kolejno
1-idealnego wspinania po linie
2- podciągania z pomocą małego palca
3- podciągania z ręcznikiem gdy z brodą ponad drążkiem ręka trzymająca ręcznik będzie prosta
4-bardzo wolny idealny negatyw
to przechodzę do archer pull ups z negatywem.
Jest też inna opcja. Za tydzień robię uprząż odciążeniową i będę po prostu robił OAP z odciążeniem i co tydzień będę je zmniejszał ![]()
Posted 03 November 2015 - 23:18 PM
hipertrofia zrobiona bez żadnych problemów. Przez te 12 tygodni opanowałem praktycznie wszystko co było założone. W ten dzień problem sprawia mi jedynie Podciąganie w false gripie (max 10powt.) i rto push up (ilość zależy od dyspozycji).
Dzisiaj bez MU i HS bo zacząłem chodzi do szkoł językowej i na jazdy więc teraz tylkosolidny trening 4 razy w tygodniu i tyle ![]()
Posted 05 November 2015 - 18:09 PM
od ostatniego treningu wymuszona brakiem czasu przerwa. Dzisija się już to zmieni i atakuję po raz kolejny rekord
Cały dzień myślałem nad taktyką aby zrobić i się nie zmęczyć
mam nadzieje że zadziałą i będzie 17/18 ![]()
Posted 05 November 2015 - 21:56 PM
Daj znać ile wycisnąłeś ![]()
E = mc2
Posted 06 November 2015 - 23:09 PM
REKORD POBITY
17 i pół ![]()
trening wytrzymałości po biciu rekordu troszkę słaby. Przynajmniej dipy już wchodzą o wiele lepiej.
Dzisiejsza siła bardzo udana choć ciężka. Nie jestem zadowolony z treningu pod OAP. Nie wiem jak wzmocnić palce aby móc się podciągać z asystą małego i serdecznego
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report