rto push ups - co to za pompki? ;p Widzę, że lubisz te obwodziki xd
Zaloguj się Zarejestruj się
Dziennik HYBRYDO
Napisano 22 maja 2016 - 22:41
hipertrofia zrobiona. wszędzie progres ![]()
Po treningu rozciąganie i próby przed kamerą. Efekt>??
Nagrana spiczaga,pół pompka w staniu na rękach(tu byłem pewien że zchodzę głęboko), bent arm press to hs (bardzo fajna forma). po presach i pompce nie udało mi się ustać na rękach dlatego na jeszcze jednym filmie nagrałem 40 sekund hs.
Potem zrobiłem jeszcze raz spiczagę i już ustałem na rękach. niestety po za kamerą.
Rada dla ludzi którzy przymierzają się do spiczagi. za duży rozkrok wcale nie sprawi że będzie łatwiej ![]()
Napisano 23 maja 2016 - 22:21
Napisano 26 maja 2016 - 16:04
obwód wytrzymałościowy + nogi zrobione
Pistolety standard 10-1 bez przerw
żuraw-stały progres. rezystancja gumy ciągle się zmniejsza
łydki -3xmax
Wytrzymałość niestety słabo. Nie zrobiłem 15x 7,5kg z własnej głupoty. rano nie zjadłem owsianki tylko tosty, w szkole za mało zjadłem i wypiłem może ze 3 łyki wody.
Jestem na 100% pewny że dam radę to zrobić tylko trzeba się przyłożyć. Może już w tym tygodniu wejdę na 10kg ![]()
Napisano 30 maja 2016 - 18:54
przy naszym rozciągnięciu myślę że to normalne. kiedyś jak zrobisz naleśnika (leżenie w siadzie rozkrocznym??) to pewnie ręce będą prostopadle ale myślę wychylenie to nie problem. grunt żeby nie zginać.
Dzisiaj obwód + mocne rozciąganie.
Liczby nie powalają. lekki spadek.
Dzisiaj zrobiłem presa na prostych rękach w rozkroku bez rozgrzewki więc można ten element zaliczyć do nauczonych ^^
Jutro jeżeli czas pozwoli będzie siła maksymalna ![]()
Napisano 01 czerwca 2016 - 22:47
siła maksymalna zrobiona. progres wszędzie oprócz roll out pełnych.
Dzisiaj wypróbowałem inne archery. pozycja wyjściowa to taka gdy wisisz na jednej łapie a ręka która ma ci asystować jest pod kątem prostym do drugiej ręki. w wyniku tego gdy się podciągniesz to ręka asystująca jest cała prosta. Mega ciężkie ale fazę negatywną mimo wszystko kontrolowałem bardziej niż w tradycyjnych archerach. Oczywiście przez cały ruch ręka asystująca za wszelką cenę prosta.
Rozpietki 1/1/1 ale wchodziły tak lajtowo. Bajka
HSPU (pike głębokie z nogami na podwyższeniu) 5/5/5 i za tydzień w serii zrobię 4 idealne powtórzenia w serii + jeden bardzo głęboki negatyw pełnego hspu brzuchem do ściany.
Przy hefesto zaczynają mnie boleć coś barki.
Reszty nie będę opisywał bo nie ma czego.
No i w biedronce do kupienia jest foam roller (??) z wypustkami. kupuję i moze mi to coś pomoze na pospinane plecy i dwugłowe ![]()
Napisano 05 czerwca 2016 - 17:05
ja mam generalnie progres ale wtedy gdy mało ćwiczę. dosłownie raz na 3 dni ^^ ale mnie sumienie męczy jak tak robię dlatego ćwiczę co dwa dni lub codziennie
Do bent pressów nie ma rady. ćwiczyłem handstand i pike push ups i samo weszło. Bardzo pomocny jest bent arm stand (ja robię na kółkach).
Napisano 05 czerwca 2016 - 19:30
dzisiaj hipertrofia. Tragiczny trening.
hs przed treningiem tragedia
tik tok - tutaj akurat bardzo fajnie choć nie których serii nie dokończyłem. pull we froncie (jedna noga adv. tuck druga prosta), pull w backu (full). gdy juz nie dawałem rady to przechodziłem do klasycznego one leg z kolanem przy klatce.
MU+forward roll+false grip pull up 7/7/7/7/7. mega cięzko i tylko marzyłem żeby skonczyć. jak zawsze.
Reszta dopiero to tragedia
Bent arm stand-press się udawał ale samo stanie nie wychodziło
pompki okręzne-czułem bóle w łokciach jak bym robił co najmniej rozpiętki.
Blg dips 2 serie j.w bo już siadła psychika
Trzeba zmienić radykalnie pla bo jednak rok to trochę dużo jednym i tym samym schematem. co z tego że progres jest skoro chęci nie ma
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś