Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Wyzwania 3-2k13 "Siła kwitnie"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

Marqs

Marqs

Advanced Member

• Użytkownik
  • 77 postów
  • LokalizacjaBrudne Południe / SRC
Na chwilę obecną, nie mam żadnej możliwości nagrania się od przodu. Powód, brak klasycznego drążka na siłowni, a placu treningowego w mojej miejscowości także nie ma.

Staram się rozumieć te podejrzenia, tym bardziej że włosy zlały mi się całkowicie z koszulką. Żadnej separacji.

Dziękuje za wskazówki.

Pozdrawiam
Marqs
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Marqs, wstaw proszę zdjęcie do tego wątku.

Sonia, to najpiękniejszy filmik w tych "Wyzwaniach". Rep dla Ciebie:-)
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

Na chwilę obecną, nie mam żadnej możliwości nagrania się od przodu. Powód, brak klasycznego drążka na siłowni, a placu treningowego w mojej miejscowości także nie ma.

Staram się rozumieć te podejrzenia, tym bardziej że włosy zlały mi się całkowicie z koszulką. Żadnej separacji.

Dziękuje za wskazówki.

Pozdrawiam
Marqs

nie przejmuj się, tak pokazałeś sporo, nie którzy o takiej wytrzymałości w podciąganiu marzą :cool:
  • 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

Ojciec.

Ojciec.

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 111 postów
Bardzo zimno dzisiaj u mnie bylo, nawet nie moglem się dobrze rozgrzać i robilem podciąganie podchwytem na szybkiego, ale niech będzie.
25x Wytrzymałościowa.

• 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec

http://www.youtube.com/watch?v=eykmxnrnrCM

plank bokiem / wytrzymałościowa / 2 minuty :)

Wyciszyli mi dźwięk świniaki z Youtuba!!, bo łamał prawa autorskie... :(

Gratuluję wyniki i pięknego brzuszka... :P
  • 0

Marqs

Marqs

Advanced Member

• Użytkownik
  • 77 postów
@konik506, leci rep. Kusi mnie, żeby nagrać kontrę :) Ale jak wspomniałem wcześniej, cholera nie mam dostępu do klasycznego drążka.
  • 0

Ojciec.

Ojciec.

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 111 postów

@konik506, leci rep. Kusi mnie, żeby nagrać kontrę :) Ale jak wspomniałem wcześniej, cholera nie mam dostępu do klasycznego drążka.

No szkoda że nie masz dostępu do klasycznego drążka . Ją juto spróbuje zrobić 25 nachwytem, musze Cię motywować.
  • 0

CiN

CiN

Damn I'm Good

• Użytkownik
  • 369 postów
Kolejny puntk dla Ciebie konik :). Ladnie jak zwykle
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Konik, rep poleciał. Jak zwykle jestem pod wrażeniem techniki:)

Marqs, pomyśl albo o innym drążku (a zawsze coś się znajdzie choćby trzepak) albo o lepszym ustawieniu kamery i zwróceniu większej uwagi na ostatnie podciągnięcia a dasz radę sieknąć 25 razy:)
  • 0

Revo

Revo

Advanced Member

• Bywalec

• 659 postów
Marqs z tego co widzę drążek na którym ćwiczysz stoi przed lustrem, jestem pewny że mógłbyś pokombinować z ustawieniem kamery tak by było widać odbicie przodem i nieco bliższe ustawienie pokazało by dokładnie jak ćwiczysz
  • 0

Robert

Robert

Overcoming Gravity

• Użytkownik
  • 254 postów
  • LokalizacjaBydgoszcz
Konik i Marqs to moim zdaniem mistrzostwo świata, za rok może będę mógł pochwalić się czymś podobnym. Póki co wrzucam to co potrafię obecnie chociaż szału nie ma.

http://http://www.yo...e&v=55r_MNxz6ys
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Robert, jest bardzo dobrze:-) Piękna technika i 10 powtórzeń, to wcale nie jest mało:-) zapomniałeś podać ilości powtórzeń przy zgłoszeniu. Rep poleciał:-)
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

Marqs z tego co widzę drążek na którym ćwiczysz stoi przed lustrem, jestem pewny że mógłbyś pokombinować z ustawieniem kamery tak by było widać odbicie przodem i nieco bliższe ustawienie pokazało by dokładnie jak ćwiczysz

albo ktoś mógłby trzymać kamerę :P by poświęcił swój cenny czas na około 1minuty
  • 0

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

Ojciec.

Ojciec.

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 111 postów
EEEhhh tam ręce się ślizgały, jednak za duże zimno do podciągania na ilość, ręce gołe przymarzają do drażka , chciałem 30 nachwytem , ale nie dało rady, wyszło 29x - wytrzymałościowa.:-/

• 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Konik, do 30 powtórzeń brakło tylko 5 cm. to się nazywa walka do końca:) Rep dla Ciebie:)
  • 0

Robert

Robert

Overcoming Gravity

• Użytkownik
  • 254 postów
  • LokalizacjaBydgoszcz
Konik, sam już nie wiem, który z twoich filmów jest najlepszy.
  • 0

Marqs

Marqs

Advanced Member

• Użytkownik
  • 77 postów
Siema, siema.

Cieszy mnie to bardzo @konik506, że nie dajesz za wygraną. Nie odpuszczasz. Tak trzymaj, leci rep!

Poświęciłem prawie cały wczorajszy dzień na poszukiwaniach jakiegoś drąga, ale niestety zakończyło się to niepowodzeniem.
Na siłowni nie zamierzam modyfikować wystroju przesuwając maszyny do ćwiczeń. Nie jestem jej właścicielem, po prostu nie będę się tam panoszył.

Jutro wrzucę to zdjęcie. Dzisiaj już nie dam rady, bo spieszę się na uczelnie, a zajęcia ma do późna!

Pozdrawiam
Marqs
  • 0

CiN

CiN

Damn I'm Good

• Użytkownik
  • 369 postów
Ja mam taki sam problem, odwiedzilem juz kilka parkow i nie ma nigdzie normalnego drazka.
Plank nakrecilem juz, ale bede chcial poprawic czas :P
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL
konik506, mogłeś wypróbować zwisu na jednej ręce a potem na drugiej i tak się podciągać :) jak już zmęczenie wchodziło w mięśnie
repa masz
  • 0

Ojciec.

Ojciec.

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 111 postów
Dzięki za słowo.
Kurcze , miałem już nie raz 30x na drążku nachwytem, ale niekiedy bywają dni, że poprostu nie daje rady, szczególnie jak jest zimno.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych