Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Podsumowanie Seminarium w Gdańsku
Rozpoczęty przez
Pablo14
, sty 12 2013 16:51
Guest_wicus3x_*
Napisano 13 stycznia 2013 - 23:08
Guest_wicus3x_*
To zdjęcie było robione na życzenie Pana w czerwonej koszulce 
Co do seminarium - sam nie trenuję kalisteniki, zawsze chciałem zacząć, ale brakowało tego zapału. Po seminarium zaczynam robić powoli jakieś pompeczki itp.
Podziwiam ludzi, którzy przyjechali z południowych regionów Polski, jak też i tych co mieli troszkę bliżej. Instruktor pokazywał jak wykonywać dokładnie ćwiczenia, dzięki czemu paru osobom udało się zrobić rzeczy, których wcześniej wykonać nie mogli. Naprawdę polecam takie seminaria i wydaje mi się, że na następnym będę już aktywnie ćwiczącym uczestnikiem.
Pozdrawiam .
Co do seminarium - sam nie trenuję kalisteniki, zawsze chciałem zacząć, ale brakowało tego zapału. Po seminarium zaczynam robić powoli jakieś pompeczki itp.
Podziwiam ludzi, którzy przyjechali z południowych regionów Polski, jak też i tych co mieli troszkę bliżej. Instruktor pokazywał jak wykonywać dokładnie ćwiczenia, dzięki czemu paru osobom udało się zrobić rzeczy, których wcześniej wykonać nie mogli. Naprawdę polecam takie seminaria i wydaje mi się, że na następnym będę już aktywnie ćwiczącym uczestnikiem.
Pozdrawiam .
Guest_wicus3x_*
Napisano 15 stycznia 2013 - 17:31
Guest_wicus3x_*
Napisano 15 stycznia 2013 - 21:14
Napisano 15 stycznia 2013 - 23:25
Guest_zahir11_*
Napisano 15 stycznia 2013 - 23:43
Guest_zahir11_*
Panowie, próbowałem przesłać moje filmy ale pojemność za duża na przesłanie mailem. Pomyślałem, że udostępnię przez YT ale zużyło cały mój transfer (zrzucałem ze smartfona) i po dwóch dobach mam przesłane dopiero 71% a to tylko jeden z wielu filmików. Jutro jeszcze jestem w trasie ale w czwartek podepnę się pod wi fi i postaram się wrzucić na YT. Wstawię wtedy linki do tego tematu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś