Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
WYZWANIA 12-2K12 Coś się kończy...ale nie wyzwania!
Started by
Michal
, Dec 05 2012 14:56 PM
Posted 08 December 2012 - 21:20 PM
Ale to już jest przesada
Drążek mój, obciążniki takie same, kamizelka też... I szafka podobna...
Masz coś swojego?
Umiejętności bomba.
Plusik.
Posted 08 December 2012 - 21:21 PM
Krzysiek możliwe że jest twoim fanem
Posted 08 December 2012 - 21:28 PM
Moim Cassi?
Posted 08 December 2012 - 21:31 PM
Moim Cassi?
A jak:D
Posted 08 December 2012 - 21:32 PM
Dlaczemu?
Posted 08 December 2012 - 21:51 PM
A twoje obciążniki, kamizelka i drążek. Git majonezDlaczemu?
Posted 08 December 2012 - 21:53 PM
Jutro nagram też coś.
Jak nie zapomnę.
Posted 08 December 2012 - 21:57 PM
Mnie także wyzwanie w tym roku nie ominie
Posted 08 December 2012 - 23:22 PM
ja mam problem z wgraniem filmiku plank? wczytuje mi się około 1:24 . Czy są limity na yt
Satetsu to jest i tak świetny wynik jeśli możesz to spróbuj jeszcze w innym okresie
Satetsu to jest i tak świetny wynik jeśli możesz to spróbuj jeszcze w innym okresie
Guest_zahir11_*
Posted 09 December 2012 - 12:46 PM
Guest_zahir11_*
Satetsu, świetne filmy, choć nie wiem na ile wznosy nóg łapią się w formule "wyzwań". Było tam wiele wspaniałych umiejętności ale wszystkie przerywane po jednym lub kilku powtórzeniach:( gdybym ja miał to oceniać miałbym problem. Bo z jednej strony umiejętności niesamowite a z drugiej niewielka ilość powtórzeń, choć jak na tą trudność ćwiczenia może wystarczy:)
Posted 09 December 2012 - 18:45 PM
W obiu konkurencjach(zarówno wytrzymałościowej jak i technicznej) mierzy się wynik za pomocą ilości powtórzeń i stopnia zaawansowania. Różnica jest tylko taka, że w technicznej powtórzenia, które są wykonane np zbyt szybko się nie liczą, a w wytrzymałościowej przymyka się oko na pewne niedociągnięcią.
Myślę, że zahirowi chodziło o to, że jakby ktoś zrobił np 15 powtórzeń kroku 10 to ciężko to porównać z Twoim ultraa-trudnym jednym powtórzeniem. Natomiast jakbyś zrobił np wersję łatwiejszą(10 krok) a dużo więcej powtórzeń to porównanie wyników byłoby łatwiejsze.
Myślę, że zahirowi chodziło o to, że jakby ktoś zrobił np 15 powtórzeń kroku 10 to ciężko to porównać z Twoim ultraa-trudnym jednym powtórzeniem. Natomiast jakbyś zrobił np wersję łatwiejszą(10 krok) a dużo więcej powtórzeń to porównanie wyników byłoby łatwiejsze.
Posted 09 December 2012 - 19:05 PM
@Satetsu Twój filmik brzuchów świetny! może nakręć jeszcze jeden krok 10 Skazanego bez obciążenia i ile maxymalnie dasz radę
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Chcesz dodać mi skrzydeł?
Posted 09 December 2012 - 19:18 PM
Popieram, również chętnie zobaczyłbym 10 krok w Twoim wykonaniu. Masz silę człowieku!@Satetsu Twój filmik brzuchów świetny! może nakręć jeszcze jeden krok 10 Skazanego bez obciążenia i ile maxymalnie dasz radę
Posted 09 December 2012 - 19:38 PM
Satetsu, nie przejmuj się, liczy się dobra zabawa i dobro kali...
pokazałeś na co Cię stać
wierzę, że dasz rady poprawić się w wykonując bez obciążenia i 10 krok ze skazanego i masz pewny medal :cool:
oto w tej zabawie chodzi, aby poprawiać się nawzajem i nie podupadać tylko, iść dalej swoją ścieżką
pokazałeś na co Cię stać
wierzę, że dasz rady poprawić się w wykonując bez obciążenia i 10 krok ze skazanego i masz pewny medal :cool:
oto w tej zabawie chodzi, aby poprawiać się nawzajem i nie podupadać tylko, iść dalej swoją ścieżką
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Guest_zahir11_*
Posted 09 December 2012 - 20:15 PM
Guest_zahir11_*
Satetsu, w żadnym wypadku nie chciałem się czepiać. Wykonanie było mega trudne i siłowe:)
Posted 09 December 2012 - 20:26 PM
To Ja spróbuję wrzucić krok 10 elitarny wznosy nóg przy pomocy drążka 
Ale to za jakiś tydzień czasu
Sami ocenicie
Ale to za jakiś tydzień czasu
Posted 09 December 2012 - 20:28 PM
No to sprecyzujcie się następnym razem bo nie było to jasno napisane w pierwszym poście.
Satetsu masz rację, było napisane niezbyt precyzyjnie. Ponieważ, to już któreś wyzwanie nie zwróciłem na to uwagi.
Przepraszam Cię i inne osoby za ten niebyt dokładny opis. Już poprawiłem. Mam nadzieję, że tym razem nikt nie będzie miał wątpliwości.
Posted 09 December 2012 - 20:49 PM
No to i mnie wypada coś nagrać... Satetsu postawił wysoko poprzeczkę, za wysoko jak dla mnie ale równocześnie nakręcił mi dużo motywacji.
Posted 09 December 2012 - 20:57 PM
Pomożecie?
Ja przedwczoraj próbowałem wgrać planka i nic z tego. Czy są limity na YT wysyłałem na sms o odblokowanie limity i nic. Czy założyc nowe konto na YT?
Ja przedwczoraj próbowałem wgrać planka i nic z tego. Czy są limity na YT wysyłałem na sms o odblokowanie limity i nic. Czy założyc nowe konto na YT?
Posted 09 December 2012 - 21:04 PM
Pomożecie?
Limity na yt ? Nie wydaje mi się, wrzuć na innym koncie albo po prostu zrób nowe
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report