Co myślicie o tym:
http://allegro.pl/ko...3910835041.html
Nasze strony:
Po co masz wydawać 100 zł na tak prostą rzecz jak kółka, przecież to można samemu zrobić w domu . Nie wydasz nawet złotówki, o ile masz niezbędne materiały. No chyba że nie masz takich możliwości żeby samemu wykonać wtedy spoko, kupuj...
Chyba nie widziałeś poprzednich postów z tego tematu ![]()
PS.@Matsu----->Możesz spamu nie robić?
Uups, sorka ..
zwracam honor
Prosze o opinie.
Guest_zahir11_*
Po 9 miesiącach prawdziwego treningu na kółkach właśnie zaliczyłem pełną wagę tyłem ![]()
https://www.facebook...&type=2
Zahir, gratulację! Zawsze miło zobaczyć progres, powodzenia w dalszym rozwoju ![]()
fajny film instruktarzowy o kółeczkach - puki co zrobiłem sobie za 30 zł taśmy trx ale chyba kupię jednak kółka
...
Wiecie, z czego dobrze zrobić te kółka? pasy to nie problem, tylko, zastanawiam się jak te kółka zrobić, szukałem u siebie d omu ale niczego nie znalazlem z czego było by dobrze zrobić, planuje do jakiegoś sklepu budowlanego.
Jeśli chcesz naprawdę dobrze zrobić, to tylko z drewna. ![]()
A taka zabawka tylko dla zaznajomienia się z tematem na początek, to mogą być nawet nieokrągłe uchwyty a'la trx.
Z drewna ciężko by było zrobić, myślałem nad rurką PCV lub węża ogrodowego.
Kółka to kółka. Możesz kombinować, żeby faktycznie zrobić okrągłe kółka, ale po co? Zrób sobie TRX Ci styknie. ![]()
popatrzyłem i TRX wydaje się łatwiej zrobić a spełnia podobne funkcje

Tutaj mój prototyp uchwytów, właśnie przed chwilą skończyłem robić. Jutro pomaluje i skombinuje jakiś pas żeby powiesić mój nowy samoróbkowy sprzęcik. Myślę że pasy bezpieczeństwa powinny się nadać .Proszę o komentarze ![]()
Uchwyty będą wisieć w tej pozycji w której ustawiłem je do zdjęcia . To jest coś na wzór TRX , więc będę chwytał za tą grubszą rurkę na dole.(pręt ma za dużą krzywiznę i jest zbyt cienki ) Wkleję dziś zdjęcie pomalowanych ,wraz z całym systemem mocującym. Zastanawiam się nad podwójną funkcją moich uchwytów..może będę sobie na nich podwieszał jakieś obciążenie i wykorzystywał je w podobny sposób co kettle ![]()
Co do sposobu mocowania 4fun.. łańcuch raczej nie, pas jest lżejszy i zapewni większą mobilność. Chociaż przyznam że z łańcuchami fajnie by to wszytko wyglądało
Jak w jakimś więzieniu czy cuś ![]()
Wyglądają na ciężkie
Mi trudniej się robiło wspierania ciągiem na metalowych kółkach w parku, udało mi się dopiero po kilku próbach, na zwykłych drewnianych kółeczkach zrobię z 4 powtórzenia.
Fajnie wyglądają, pasy albo łańcuch z karabińczykami powinny załatwić sprawę.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users