Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
[Foto Temat] Kiedyś/Dziś
Started by
RaVeN
, Jul 13 2012 10:24 AM
Posted 11 November 2012 - 15:39 PM
No właśnie BEF lepiej być trochę otłuszczonym, ale mieć nieziemską siłę jak dawni siłacze.
Do tego chciałbym dojść i ja.
Posted 12 November 2012 - 09:39 AM
Zmień dziewuchęDzięki. Dziewucha mi tak nie mówi jak wy, tylko mówi po co będziesz ćwiczył nie masz co robić z czasem..
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Posted 12 November 2012 - 17:19 PM
Haha
Dokładnie , nie docenia wkładu w swoje zdrowie to wymiana na lepszy model !
A siła jest i to wielka , ostatnio na imprezie poskładałem kilku ziomkow na arm wrestling - co nigdy w zyciu mi nie wychodzilo
Wiec dalej z koksem kalwar !
Ok moje aktualne foty z łapą i klatą

Dalej sweet focie od lustra , bo nie ma mi kto asystowac przy mierzeniu postepów
EDIT:szybka edycja , bo foto rozjezdzało wszystko
Ok moje aktualne foty z łapą i klatą

Dalej sweet focie od lustra , bo nie ma mi kto asystowac przy mierzeniu postepów
EDIT:szybka edycja , bo foto rozjezdzało wszystko
Posted 16 November 2012 - 19:27 PM
Witam.
Zacząłem regularnie ćwiczyć więc wrzucam swoje aktualne zdjęcia. Za jakiś czas wrzucę znowu i zobaczymy różnicę.

Nie za małe zdjęcia?
Jak coś to mam 176 cm wzrostu i ważę 62 kg.
Mam nadzieję, że jakaś poprawa będzie
Zacząłem regularnie ćwiczyć więc wrzucam swoje aktualne zdjęcia. Za jakiś czas wrzucę znowu i zobaczymy różnicę.
Nie za małe zdjęcia?
Jak coś to mam 176 cm wzrostu i ważę 62 kg.
Mam nadzieję, że jakaś poprawa będzie
Posted 16 November 2012 - 20:58 PM
Klateczka nawet, nawet.
Posted 17 November 2012 - 01:05 AM
Zdjęcia z 2011/2010, obecny stan wstawię niedługo 
Niestety nie mam oryginalnej wersji tego które jest w skali szarości, kolega fotograf zostawił tylko takie
Niestety nie mam oryginalnej wersji tego które jest w skali szarości, kolega fotograf zostawił tylko takie
Posted 17 November 2012 - 12:18 PM
Ładnie ładnie panowie.
Ale chudziny...
Ale chudziny...
Guest_zahir11_*
Posted 17 November 2012 - 14:23 PM
Guest_zahir11_*
Rafiki, Kubek, fajne zdjęcia. Macie rewelacyjną rzeźbę
Repy poleciały:)
Repy poleciały:)
Posted 18 November 2012 - 00:40 AM
i jak tu nie lubić Kalisteniki...
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Chcesz dodać mi skrzydeł?
Posted 18 November 2012 - 16:04 PM
Kurczę Panowie ( i Panie ) pokazaliście klasę. Nie zamierzam być gorszy więc postaram się coś wstawić
Oto i one:
W szkole zawsze mówili że jestem chudy. I słusznie - ważę 63 kg, przy wzroście 178 cm.
Na co mogę narzekać - przede wszystkim na ręce. O ile tricepsy jeszcze jakoś idą, o tyle bice najmniej czuję żeby szły
Mam nadzieję, że teraz na kółkach to i owo się poprawi
Nóg nie dałem - nogi jak to nogi, jest nieźle, są bardzo w porządku, zwłaszcza że mimo że byłem najchudszy, to najszybszy i najbardziej sprawny ;P
łydki gorzej ale... co tam
Kalwar: haha, to ze zmianem dziewuchy to może przesada.
Niemniej, faktycznie, gdy będzie coś miała do Twoich pasji, po prostu jej powiedz: spadówa. Nie wyprę się dla Ciebie moich pasji!
Jeżeli jest niezła, to ją to zdenerwuje, ale w dobry sposób, że będzie Cię próbowała kusić, podpuszczać bylebyś się wyparł. Ale przez to bardziej się Tobą zainteresuje. Dziewczynie bardzo się podoba to jak chłop twardo stoi na swoim.
Oto i one:
W szkole zawsze mówili że jestem chudy. I słusznie - ważę 63 kg, przy wzroście 178 cm.
Na co mogę narzekać - przede wszystkim na ręce. O ile tricepsy jeszcze jakoś idą, o tyle bice najmniej czuję żeby szły
Mam nadzieję, że teraz na kółkach to i owo się poprawi
Nóg nie dałem - nogi jak to nogi, jest nieźle, są bardzo w porządku, zwłaszcza że mimo że byłem najchudszy, to najszybszy i najbardziej sprawny ;P
łydki gorzej ale... co tam
Kalwar: haha, to ze zmianem dziewuchy to może przesada.
Niemniej, faktycznie, gdy będzie coś miała do Twoich pasji, po prostu jej powiedz: spadówa. Nie wyprę się dla Ciebie moich pasji!
Jeżeli jest niezła, to ją to zdenerwuje, ale w dobry sposób, że będzie Cię próbowała kusić, podpuszczać bylebyś się wyparł. Ale przez to bardziej się Tobą zainteresuje. Dziewczynie bardzo się podoba to jak chłop twardo stoi na swoim.
Posted 18 November 2012 - 17:28 PM
@aquaknight
Chudzina z Ciebie zaiste...
Ale ładnie widać mięśnie
Co do kółek - mi bicki pompują niesamowicie! Nie wiem jak to ewentualnie przełoży się na ich masę, ale pewnie nie pozostanie ona obojętna
Chudzina z Ciebie zaiste...
Ale ładnie widać mięśnie
Co do kółek - mi bicki pompują niesamowicie! Nie wiem jak to ewentualnie przełoży się na ich masę, ale pewnie nie pozostanie ona obojętna
Posted 18 November 2012 - 18:09 PM
No gruby nie jestem. AŻ tak chudy tez nie. W porównaniu do tego co było kiedyś...
Na razie i tak się rozgrzewam. Jeśli nie padnę, to będę tą pasję rozwijał, i rozwijać się będą też i mięśnie ;p
A że mam 15 lat, to na razie się w diety też nie bawię. Pewnie kiedyś zacznę.
Ty byś siebie pokazał byku ;P
Na razie i tak się rozgrzewam. Jeśli nie padnę, to będę tą pasję rozwijał, i rozwijać się będą też i mięśnie ;p
A że mam 15 lat, to na razie się w diety też nie bawię. Pewnie kiedyś zacznę.
Ty byś siebie pokazał byku ;P
Posted 18 November 2012 - 20:03 PM
15 lat...
Gdybym tyle miał i wiedział to co teraz... Inne czasy..
Jedz dużo i w miarę czysto. Ćwicz - baw się też tym i będzie spoko!
Nie będę zrzędził na mój temat..
Gdybym tyle miał i wiedział to co teraz... Inne czasy..
Jedz dużo i w miarę czysto. Ćwicz - baw się też tym i będzie spoko!
Nie będę zrzędził na mój temat..
Posted 18 November 2012 - 22:30 PM
Ha! Czyli + dla mnie bo coś tam pokazałem ;-)
Nie wiem ile TY masz lat, ale myślę że nie masz co marzyć o byciu 15-latkiem bo to niemożliwe. A pewnie jakoś 70 nie masz, więc się ciesz, że przynajmniej teraz a nie za 20 lat ; )
Nie wiem ile TY masz lat, ale myślę że nie masz co marzyć o byciu 15-latkiem bo to niemożliwe. A pewnie jakoś 70 nie masz, więc się ciesz, że przynajmniej teraz a nie za 20 lat ; )
Guest_zahir11_*
Posted 19 November 2012 - 00:43 AM
Guest_zahir11_*
Aquaknight, jest nieźle:) Tylko czemu ukrywasz przed nami twarz?
Rep poleciał
Rep poleciał
Posted 19 November 2012 - 18:09 PM
Nie żebym ukrywał, ale jak zauważyłeś zdjęcie robiłem z dużego przybliżenia. Z dalsza nie za bardoz miałem jak bo byłem sam, poza tym, gorzej zdjęcia wychodziły, jak np. w lustrze robiłem 
Posted 20 November 2012 - 17:09 PM
no nieźle, za jakiś czas też zarzucę swoje foto...
Posted 21 November 2012 - 10:48 AM
[attachment=171][attachment=172]
Mój wzrost 175 cm , waga 72 kg , wiek 25 lat
Mój wzrost 175 cm , waga 72 kg , wiek 25 lat
Posted 21 November 2012 - 11:10 AM
No jest dobrze. Jak to mówią w kulturystyce - masuj, masuj.
Posted 21 November 2012 - 11:20 AM
"No jest dobrze. Jak to mówią w kulturystyce - masuj, masuj"
Akurat to nie mój piorytet ;p Ale dzięki
Akurat to nie mój piorytet ;p Ale dzięki
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report