choroba, brak treningów. może coś pomyślę w domu. narazie robię codziennie 3 minutowy reset + sylwetki i tuck planche ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
Dziennik HYBRYDO
Napisano 27 stycznia 2016 - 22:54
dzisiaj wytrzymałosc. 3 obwody w który podciaganie było na poziomie 12 reps. bez przerw między ćwiczeniami. 3 min między obwodami. przed treningiem podciąganie dead stop pull up +5 kg. zastanawiałem się dlaczego dzisiaj tylko 5 skoro ostatnio było 12. okazało się ze miałem na pasie 15 kg
po treningu MU na uprzęzy +15 kg- 5powt. na koniec rozciąganie całego ciała
piątek siła ![]()
Napisano 28 stycznia 2016 - 22:36
dzisiaj lekki trening:
3x3 bar MU z pomoca kolan, proste łokcie
5 min pracy nad hs przy ścianie, brzuchem do ściany odrywanie stóp w idealnej sylwetce
5 MU +15kg na uprzęzy - w sumie nie wiem czemu nie robiłem 3 serii
5minut pracy nad hs-same wskoki
5/6/7- wznosy nóg w staniu na głowie- czas zabrać sięza spiczagę na poważnie ![]()
Napisano 29 stycznia 2016 - 20:05
siłą zrobiona. Moc i progres wszędzie oprócz OAP. jutro zrobię. szukam jakiejś nowej metody do zmiksowania z uprzęzą. Mam tylko 4 serie w tygodniu więc trzeba to dobrze zaplanować. Narazie myslę że będzie to 2 serie uprzęzy (dążenie 4x5 +20kg) i do tego 2 serie archer pull up z tym że robię to na gumie a ręka prosta jest o wiele niżej niż przy klasycznych archerach. Oczywiscie mówię o fazie pozytywnej bo faza negatywna jest tylko na jednej łapie
Po treningu rozciąganie ale brakło mi czasu na full roll outs na kółkach dlatego to i OAP leca jutro do treningu nóg ![]()
Napisano 29 stycznia 2016 - 20:22
siła zrobiona. OAP +15 kg bardzo dobrze- 4x2. progres na rozpiętkach 2/3/3. hefesto też lajtowo
Jest progres
Czy ja dobrze rozumiem ? Robisz podciąganie jednorącz + 15 kg ? Nie no szacun
Napisano 13 lutego 2016 - 22:36
dwa tygodnie przerwy przez ferie i wyjazdy. nowy plan. dzisiaj pierwszy dzień. jak na to że nic nie robiłęm przez te tygodnie to jest masakra. jeżeli progres ma być taki progres to będę robił jeden trening na miesiąc
dzisiaj wszystkie założenia wypełnione. progres ciągły. np. rozpiętki wchodzą jak złoto, co tydzień zmniejszam rezystancję gumy. jak narazie zastoju brak. hefesto to samo. hspu (bardzo głębokie pike) przed feriami 3 a dzisiaj 3x5. front lever straddle 4x3-5 sekund lajtowo. po treningu 5 MU +15 kg na uprzęzy -LETKO
jutro nogi i hipertrofia ![]()
Napisano 17 lutego 2016 - 21:16
Napisano 18 lutego 2016 - 09:32
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś