Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Dziennik HYBRYDO

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
492 odpowiedzi w tym temacie

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

choroba, brak treningów. może coś pomyślę w domu. narazie robię codziennie 3 minutowy reset + sylwetki i tuck planche :)

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

powrót po chorobie nie najgorszy.

hipertrofia zrobiona. problemów prawie brak bo przy bulgarian dips czułem się już słabo :( MU +15kg na uprzęzy też marnie bo tylko 5 powt. po treningu mocne rozciąganie.

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

dzisiaj wytrzymałosc. 3 obwody w który podciaganie było na poziomie 12 reps. bez przerw między ćwiczeniami. 3 min między obwodami. przed treningiem podciąganie dead stop pull up +5 kg. zastanawiałem się dlaczego dzisiaj tylko 5 skoro ostatnio było 12. okazało się ze miałem na pasie 15 kg :) po treningu MU na uprzęzy +15 kg- 5powt. na koniec rozciąganie całego ciała :D piątek siła :)

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

dzisiaj lekki trening:

3x3 bar MU z pomoca kolan, proste łokcie

5 min pracy nad hs przy ścianie, brzuchem do ściany odrywanie stóp w idealnej sylwetce

5 MU +15kg na uprzęzy - w sumie nie wiem czemu nie robiłem 3 serii

5minut pracy nad hs-same wskoki

5/6/7- wznosy nóg w staniu na głowie- czas zabrać sięza spiczagę na poważnie :)

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

siłą zrobiona. Moc i progres wszędzie oprócz OAP. jutro zrobię. szukam jakiejś nowej metody do zmiksowania z uprzęzą. Mam tylko 4 serie w tygodniu więc trzeba to dobrze zaplanować. Narazie myslę że będzie to 2 serie uprzęzy (dążenie 4x5 +20kg) i do tego 2 serie archer pull up z tym że robię to na gumie a ręka prosta jest o wiele niżej niż przy klasycznych archerach. Oczywiscie mówię o fazie pozytywnej bo faza negatywna jest tylko na jednej łapie :) 

Po treningu rozciąganie ale brakło mi czasu na full roll outs na kółkach dlatego to i OAP leca jutro do treningu nóg :)

• 0

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów

siła zrobiona. OAP +15 kg bardzo dobrze- 4x2. progres na rozpiętkach 2/3/3. hefesto też lajtowo :) Jest progres :)

Czy ja dobrze rozumiem ? Robisz podciąganie jednorącz + 15 kg ? Nie no szacun :) a próbowałeś kiedyś wsiąść Maksa w podciaganiu na obu rękach ? Jestem ciekawy jak to sie przenosi z podciągania jednorącz na podciąganie na obu rękach :)
  • 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

+15 kg na uprzęży, zwykłego jeszcze nie umię. max w podciąganiu oburącz to będzie jakies 25kg. nie ćwiczę z ciężarem więc mi się to nie przekłada ale ktos kto robi to regularnie i progresuje to na pewno odczuje różnicę :) 

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

dzisiaj mu na drażku 5/3/3

odrywanie nóg stojąc brzuchem do ściany w handstand 5min

MU na uprzęzy +15kg 5/5/5

wskoki do hs 5 min

pistolety 1-5-1

żuraw 3x5

łydki 3xmax

rozciąganie

nie mogę chodzić :)

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

nowy plan jest. będzie moc :) nogi dalej nie pozwalają mi normalnie chodzić. jako że jestem po za domoem to codziennie rozciąganie+ pompki 1-10-1+ dużo hs i pracy nad presami.

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

dwa tygodnie przerwy przez ferie i wyjazdy. nowy plan. dzisiaj pierwszy dzień. jak na to że nic nie robiłęm przez te tygodnie to jest masakra. jeżeli progres ma być taki progres to będę robił jeden trening na miesiąc :) dzisiaj wszystkie założenia wypełnione. progres ciągły. np. rozpiętki wchodzą jak złoto, co tydzień zmniejszam rezystancję gumy. jak narazie zastoju brak. hefesto to samo. hspu (bardzo głębokie pike) przed feriami 3 a dzisiaj 3x5. front lever straddle 4x3-5 sekund lajtowo. po treningu 5 MU +15 kg na uprzęzy -LETKO

jutro nogi i hipertrofia :)

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

hipertrofia zrobiona. problem miałem jedynie przy bent arm stand na kółkach. forward roll wchodzi coraz lepiej. Mało powtórzeń ze względu na zakwasy i zmęczenie :) 

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

dzisiaj lekko:

3x5 MU +15kg na uprzęzy-idealne siłowe

5 minut hs - odrywanie nóg od ściany

kilka MU zwykłych

5 minut wskoki do hs

Juttro wytrzymałość :)

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów
Wytrzymałośc zrobiona
pull up 5kg- 12 razy
3 obwody po 12 powt.
1 min przerwy
za tydzirn juz bedzie lepiej. liczę na 13/14 powt z 5 kg
  • 0

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3 444 postów

Do jakiej wartości liczby powtórzeń dążysz?

• 0

E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

15 powtórzeń a potem wrzucam 10 kg. 

• 0

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3 444 postów

Wysoki pułap, wszystko pod kątem zwiększania liczby powtórzeń w zwykłym podciąganiu czy jednak szlifujesz specjalnie podciąganie z obciążeniem pod jakieś zawody (lub dla samego siebie)?

• 0

E = mc2

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

wszystko robię dla wojska :) Pułap wysoki ale kiedyś 15 bez obciążenia to była abstrakcja a teraz jest 20 

• 0

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3 444 postów

Do jakiej jednostki będziesz startował jeśli można wiedzieć? Jak wyglądają testy? Z tego co wiem to co jednostka to nieco inne testy, choć większość zawiera bieg na 3km (albo na 1km) i podciąganie.

• 0

E = mc2

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 214 postów

na poczatek lotnicza a potem marynarka i lądowe. Lotnicza to raczej abstrakcja. niby jestem zdrowy ale na pewno coś wynajdą :)

-bieganie 1km 

-drążek 25 razy to max pkt

-pływanie

-koperta 

• 0

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3 444 postów

Aha, i czujesz się na siłach w pozostałych konkurencjach? Bo nie widziałem żebyś trenował pod inne elementy niż podciąganie, no ale mogłem przeoczyć.

• 0

E = mc2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych