To rozgrzewka i wieczorna próba. Znaczy to zależy czy mój poprzedni poziom jest zaliczony, bo nie wiem czy w ogóle próbować. Aż takie zakwasy Furios ? Trening musiał być konkretny, mam nadzieję, że żadnych kontuzji ? Wystarczy, że ja jestem inwalidą.
Widzę edit, więc jednak spróbuję jutro. Większa szansa na sukces.
Zaloguj się Zarejestruj się

Wyzwania luty 2K14 - "I can do it!"
Napisano 02 marca 2014 - 22:21

Napisano 03 marca 2014 - 19:20

Telefon bardzo nie chciał żebym to nagrał chyba. Przy pierwszej próbie nagrywanie wyłączyło się w połowie i później aparat nie chciał się uruchomić. Po kilku bojach z telefonem wyszło to :
https://www.dropbox....MOV_0281_00.mp4
Napisano 04 marca 2014 - 00:28

Oj Azot i co to ja mam z Tobą zrobić .. Etap 2 zaliczony. Co do P 1 E 3 to mam dylemat. Pierwsze powtórzenie prawą jak i lewą ręką niestety nie wykonałeś ze zwisu tylko po prostu zacząłeś się podciągać gdy stałeś. A w drugim powtórzeniu prawą ręką znowu podbijałeś nogami ...
Napisano 04 marca 2014 - 00:41

Dobrze, że się starasz i mimo wszystko dla mnie i tak się wykazałeś i co najważniejsze nie poddałeś się do ostatniej chwili, a to bardzo cenię. No, ale niestety nie mogę tego zaliczyć chociaż bym tego chciał (niektórzy pewnie by zaliczyli, bo się starasz ).
Napisano 04 marca 2014 - 00:53

Nie bardzo widać bo aparat jest nisko, ale broda była na poziomie drążka, decyzja jest Twoja
http://w845.wrzuta.p...etap_3_poziom_1
I want represent an idea, I want represent possibilities
Napisano 05 marca 2014 - 17:17

Wybaczcie, ale wczorajszy dzień miałem dosyć mocno pracowity i nie miałem kiedy wejść na forum.
Student mam z Tobą problem. Na tym filmiku niestety, nie widać tego czy broda znalazła się na wysokości drążka.
Na ten moment -
1 - charset z wynikiem 1 powt. w poziomie 1 etapu 3.
2 - Azot i student87 z 10 powt. na poziomie 2 etapu 2.
3 - Leito 10 powt. poziomie 1 etapu 2.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych