rzadko sie wypowiadam ale...
Cygan9 i dziwnyadam listosci, wierzycie we wszystko co nieistniejacy czlowiek napisal. gdyby zaznaczyl ze we wiezeiniu jadl spod siebie kupe bo ma wiele mikroelementow to tez byscie jedli? przeciez muchy jakos zyja wiec to musi byc to! to ze przeczytaliscie ksiazke ktora nalezy do fantastyki nie czyni z was znawcow
Kazdy czlowiek ma swoj rozum . Wiadomo , ze jezeli napisal by ze jadl kupe to nikt by z nas tego nie zjadl ,ale on nie napisal ,ze jadl kupe tylko jadl 3 posilki dziennie . Przeczytalismy ksiazke , ale kalistenika nie opiera sie tylko na tym . Ja biore przyklad z roznych dziedzin i ksiazek i wtedy mam porownanie . Moze powiedz jakie ty ksiazki czytasz a my ocenimy co ? Ja nie wierze , we wszystko , kto Ci to powiedzial ? Ja napisalem , ze wierze w jego istnienie a nie we wszsytko co w ksiazce . Skoro to dziala i inni ludzie tak cwicza to jest fantastyka ? Miliony ludzi na swiecie robi przysiady na jednej nodze i co ? mam przestac je robic bo jakis gosc ktory wedlug Ciebie nie istnieje zamiescil je w ksiazce ? Litosci dla takich jak ty ..... Ja przeczytalem wiele ksiazek i zkazdej wyciagam co najepsze i testuje i mam postepy . Jakbym postepowal tak jak ty i negowal wszystko co napotkam na drodze nadal bym nie potrafil cwiczyc . Nic co jest w tej ksiazcze nie jest fantastyka . Fantastyka by bylo jakby napisal , ze w wiezieniu nauczyl sie latac , ale on zamiescil w ksiazcze cwiczenia ktore wykorzsytuje masa ludzi , a wzbogacil to watkami o zyciu wieziennym i o pozywianiu , opierajac sie na silaczach z histori . Jezeli takie postacie jak Steve Reeves , Reg Park , Eugen Sandow , John Grimek , Paul Anderson , Arnold Schwarzenegger sa dla Ciebie fantastyka to ja gratuluje i nie wiem co robisz na tym forum . Wspomniales , ze zadko sie wypowiadasz ,i lepiej jakby tak zostalo !!! To samo mozna powiedziec o wszystkich trenerach i guru fitness skoro oni mowia zeby jesc 2 gramy bialka na kg masy ciala i robic tyle cwiczen i tyle seri , pic wode i jesc 5 posilkow dziennie to im uwierzysz prawda ? A jak oni by powiedzieli ze gowno dobre na miesnie bys zjadl ?