Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

56 gram bialka dziennie wg Paula Wade

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
110 odpowiedzi w tym temacie

Dom

Dom

Advanced Member

• Użytkownik
  • 1 022 postów

Dobrze , mówisz . Ja uważam , że on żyje i istnieje na prawde , ale to , ze sie nie pokazuje to nawet lepiej . Jakby sie pokazal zaraz by go osaczyli i byla by komercja na potege . A tak ten program jest tajemnie strzeżony w zakładach karnych i on tez postanowil byc tajemniczy . Ja sam bym tak zrobil :) . Tak w ogole to watpie ze komus by na niby chcialo  sie w ksiazce zamieszczac takie informacje jak jego kontuzje , czy jak sie robi wódkę w wiezieniu . Ja nie widzialem takich cwiczen przed tem jak zwisy lub trifecta . Skoro to dziala i ktos to skonstruowal i zbadal na sobie to watpie ze byl to jakis fitnesowy trener ,ktory podaje sie za Paula Wade . Dla mnie to nie zwykla ksiazka tylko cos w rodzaju ksiegi . Jak otwieram i czytam ta ksiazke to czuje sie jakbym siedzial w celi i gosc ktory juz dlugo tam siedzi daje mi porady na temat zycia i treningu .

Strzeżony w zakładach karnych? Litości.

Trzeba było coś wymyślić by ludzie kupowali książkę. Zwykły marketing.

• 0

dziwnyadam

dziwnyadam

Advanced Member

• Użytkownik
  • 162 postów
  • LokalizacjaWarszawa
Dom skończ. Kolejna osoba która płacze że Wade nie dopłaca im do książek. Ic się do mamy poskarż albo na policję zadzwoń
  • 0

„Jaką hańbą jest dla mężczyzny dożycie wieku starczego gdy nigdy nie widział on piękna i siły które mogło osiągnąć jego ciało” -Sokrates

robię to co robie jest mi z tym dobrze

śmieje się z siłowni xD

Cygan9

Cygan9

Advanced Member

• Użytkownik
  • 157 postów

Strzeżony w zakładach karnych? Litości.
Trzeba było coś wymyślić by ludzie kupowali książkę. Zwykły marketing.

Hahaha . Jeszcze masz cos ciekawego do powiedzenia ? :)
Marketing nie marketing , ksiazka bardzo dobra i nie tylko ja tak sadze ale wiekszosc uzytkownikow .
A ty idz dalej kupuj Men's Health'a i czytaj jak zrobic biceps w 14 dni .

Dom skończ. Kolejna osoba która płacze że Wade nie dopłaca im do książek. Ic się do mamy poskarż albo na policję zadzwoń

Daj spokoj , szkoda czasu . My jestesmy z takich ludzi ze z kazdej ksiazki mozemy wyciagnac cos ciekawego i wyprobowac . A taki gosc jak on potrafi tylko znegowac wszystko . Skoro kupil ta ksiazke i stwierdzil ze nie jest dla niego to po co ja neguje ? A skoro nie kupil i nie czytal i neguje to tylko swiadczy o nim ;D

Użytkownik Michal edytował ten post 26 sierpnia 2013 - 12:39
Nie pisz posta pod postem. Masz możliwość cytowania selektywnego.

• 2

90179e9fc7ee70e6aa686b4fdd9ef780.jpeg

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

Interesuje mnie życie Wade'a. Dobrze, że napisał ktoś taki książkę by podzielić się mądrymi radami 

Wade to fikcyjna postać, on nie istnieje, szybciej bym pomyślał o Pavl'e Tsatsuline'ie :)

• 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

dziwnyadam

dziwnyadam

Advanced Member

• Użytkownik
  • 162 postów
  • LokalizacjaWarszawa
Dlaczego zakładamy ze Wade nie istnieje. Dlatego ze nie ma kanału na youtube. Fanpagea czy bo nie ma jego zdjecia e necie. Dla mnie to jeszcze nie jest argument. Nie każdy chcę być rozpoznawalny lub jakims idolem dla gawiedzi
  • 0

„Jaką hańbą jest dla mężczyzny dożycie wieku starczego gdy nigdy nie widział on piękna i siły które mogło osiągnąć jego ciało” -Sokrates

śmieje się z siłowni xD

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

Dlaczego zakładamy ze Wade nie istnieje. Dlatego ze nie ma kanału na youtube. Fanpagea czy bo nie ma jego zdjecia e necie. Dla mnie to jeszcze nie jest argument. Nie każdy chcę być rozpoznawalny lub jakims idolem dla gawiedzi

na tym forum był już wątek o tej postaci

na dragondoor również gorący temat było o tym

żadnych dowodów nie ma na istnienie P. Wade'a

• 0

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

dziwnyadam

dziwnyadam

Advanced Member

• Użytkownik
  • 162 postów
  • LokalizacjaWarszawa

no dobra niech bedzie

ale on jest mistyczny  to robi z niego kogos jak boga ;)

• 0

śmieje się z siłowni xD

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

no dobra niech bedzie

ale on jest mistyczny  to robi z niego kogos jak boga ;)

wiem o tym, jest imponujący, daje do myślenia i daje kopa motywacyjnego, bo została ta książka dobrze napisana etc :)

• 0

dziwnyadam

dziwnyadam

Advanced Member

• Użytkownik
  • 162 postów
  • LokalizacjaWarszawa

nie jest taki imponujacy w sensie to co robi.   Mi bardziej imponuja ludzie ze wschodu co wyprawiaja wszedzie   ale ksiązka jest porzadna i opsuje wszytko tak jak trzeba w jednym miejscu

• 0

śmieje się z siłowni xD

Bigus

Bigus

Member

• Użytkownik
  • 10 postów
  • LokalizacjaŚwinoujście

Wade to fikcyjna postać, on nie istnieje, szybciej bym pomyślał o Pavl'e Tsatsuline'ie :)

No nawet jeśli to fikcyjna postać to w gruncie rzeczy ciekawa, bo najwidoczniej tak zainteresowała czytelników, że zapragnęli się dowiedzieć o jego życiu... :)

Ja mam tak samo . Wszedzie jak bylem na iprezach itp to nie pilem i zal mi bylo patrze cna ludzi ktorzy sa nachlani i robia z sebie klaunów . Wiele razy widzialem jak mlode matki , zygaja innym na samochody , a kolesie leza z gola dupa na chodniku a reszta im robi zdjecia . Ja zawsze zachowuje trzezwy umysl i normalni ludzie ktorzy to rozumieja szanuja mnie bardzo, a reszta nie musi . Teraz tylko liczy sie chlanie . To jest przykre jak wielu mlodych ludzi sobie marnuje zycie . Kazdy jest kowalem swego losu .

Ale to kurka dobrze, bo jak na imprezie znajdą się tacy ludzie jak ty, to tym co piją robi się głupio, że nie potrafią wytrzymać bez gorzały. Ale pewnie ty nie lubisz chodzić na takie spotkania... może i lepiej :)

Użytkownik Michal edytował ten post 26 sierpnia 2013 - 12:40
Nie pisz posta pod postem. Masz możliwość cytowania selektywmego.

• 0

Cygan9

Cygan9

Advanced Member

• Użytkownik
  • 157 postów

Ale to kurka dobrze, bo jak na imprezie znajdą się tacy ludzie jak ty, to tym co piją robi się głupio, że nie potrafią wytrzymać bez gorzały. Ale pewnie ty nie lubisz chodzić na takie spotkania... może i lepiej :)

Nie lubie i nie chodze . Kiedys chodzilem ze wzgledu na dziewczyne . Teraz tylko wypisuje sobie cele na kartkach a jak osiagam cel to zrywam kartke , trening to moja impreza , ktora mam codziennie i o dziwno nie szkodzi :)

• 1

dziwnyadam

dziwnyadam

Advanced Member

• Użytkownik
  • 162 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Ja czuje podobne jaki sens ma taka impreza gdzie mamy się naj#$@%c. Dla mnie fajniejsza impreza będzie spotkanie się z osobami które trenuja jak ja. I zamiast pić liczę na wspólny trening lub nawet bieganie. To jest dopiero fajne. Nie dość ze ze znajomymi, fajna zabawa i jeszcze zamiast niszczyć nasz organizm robi go zdrowszym i silniejszym. I to jest zabawa

Użytkownik Michal edytował ten post 26 sierpnia 2013 - 12:41
na forum nie używamy przekleństw!

• 2

śmieje się z siłowni xD

Dom

Dom

Advanced Member

• Użytkownik
  • 1 022 postów

Niestety nie ściągniecie mnie do waszego niskiego poziomu wypowiedzi. Dobrze, że jest blokada wypowiedzi.

• 0

Cygan9

Cygan9

Advanced Member

• Użytkownik
  • 157 postów

Niestety nie ściągniecie mnie do waszego niskiego poziomu wypowiedzi. Dobrze, że jest blokada wypowiedzi.

Nie chcielismy Cie sciagac, tylko podciagnac kolego :) Wole mieć niski poziom , niz jego brak , a patrzac po twoich wypowiedziach przez takich jak ty to forum sie uwstecznia  zamiast sie rozwijac , ale na szczescie jest wiecej normalnych uzytkownikow , ktorzy maja cos do powiedzenia . Ty nie masz , wiec probojesz zablysnac przez jakies tandetne teksty . Zycze powodzenia .

• 1

gsmt

gsmt

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 137 postów

rzadko sie wypowiadam ale...
Cygan9 i dziwnyadam listosci, wierzycie we wszystko co nieistniejacy czlowiek napisal. gdyby zaznaczyl ze we wiezeiniu jadl spod siebie kupe bo ma wiele mikroelementow to tez byscie jedli? przeciez muchy jakos zyja wiec to musi byc to! to ze przeczytaliscie ksiazke ktora nalezy do fantastyki nie czyni z was znawcow

• 0

Cygan9

Cygan9

Advanced Member

• Użytkownik
  • 157 postów

Cygan9 i dziwnyadam listosci, wierzycie we wszystko co nieistniejacy czlowiek napisal. gdyby zaznaczyl ze we wiezeiniu jadl spod siebie kupe bo ma wiele mikroelementow to tez byscie jedli? przeciez muchy jakos zyja wiec to musi byc to! to ze przeczytaliscie ksiazke ktora nalezy do fantastyki nie czyni z was znawcow

Kazdy czlowiek ma swoj rozum . Wiadomo , ze jezeli napisal by ze jadl kupe to nikt by z nas tego nie zjadl ,ale on nie napisal ,ze jadl kupe tylko  jadl 3 posilki dziennie . Przeczytalismy ksiazke , ale kalistenika nie opiera sie tylko na tym . Ja biore przyklad z roznych dziedzin i ksiazek i wtedy mam porownanie . Moze powiedz jakie ty ksiazki czytasz a my ocenimy co ? Ja nie wierze , we wszystko , kto Ci to powiedzial ? Ja napisalem , ze wierze w jego istnienie a nie we wszsytko co w ksiazce . Skoro to dziala i inni ludzie tak cwicza to jest fantastyka ? Miliony ludzi na swiecie robi przysiady na jednej nodze i co ? mam przestac je robic bo jakis gosc ktory wedlug Ciebie nie istnieje zamiescil je w ksiazce ? Litosci dla takich jak ty ..... Ja przeczytalem wiele ksiazek i zkazdej wyciagam co najepsze i testuje i mam postepy . Jakbym postepowal tak jak ty i negowal wszystko co napotkam na drodze nadal bym nie potrafil cwiczyc . Nic co jest w tej ksiazcze nie jest fantastyka . Fantastyka by bylo jakby napisal , ze w wiezieniu nauczyl sie latac , ale on zamiescil w ksiazcze cwiczenia ktore wykorzsytuje masa ludzi , a wzbogacil to watkami o zyciu wieziennym i o pozywianiu , opierajac sie na silaczach z histori . Jezeli takie postacie jak Steve Reeves , Reg Park , Eugen Sandow , John Grimek , Paul Anderson , Arnold Schwarzenegger sa dla Ciebie fantastyka to ja gratuluje i nie wiem co robisz na tym forum . Wspomniales , ze zadko sie wypowiadasz ,i lepiej jakby tak zostalo !!! To samo mozna powiedziec o wszystkich trenerach i guru fitness skoro oni mowia zeby jesc 2 gramy bialka na kg masy ciala i robic tyle cwiczen i tyle seri , pic wode i jesc 5 posilkow dziennie to im uwierzysz prawda ? A jak oni by powiedzieli ze gowno dobre na miesnie bys zjadl ?

• 1

dziwnyadam

dziwnyadam

Advanced Member

• Użytkownik
  • 162 postów
  • LokalizacjaWarszawa
Jakby mister olimpia powiedział ze je gowno ma masie to sądzę ze sporo kulturystow by zjadlo <br />Nawet jeśli Wade nie istnieje to trudno. Jego postać po prostu przedstawia ideę kalistenili wplatana w więzienne realia. Ale jeżeli niektore madrzejsze osoby jak Hanni twierdzą ze on nie istnieje to jestem w stanie uwierzyć. Ale plis nie wbijajcie w temat ze strasznym hejtem na nas nie wiem za co
  • 1

śmieje się z siłowni xD

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

ejcie co wy się gnieciecie, karaluchy mają b. dużo białka, sprawdźcie sami

• 0

Bigus

Bigus

Member

• Użytkownik
  • 10 postów
  • LokalizacjaŚwinoujście

Książki uczą i jeżeli ten człowiek napisał książkę, w której dzieli sie radami na temat treningu i budowania siły to co w tym złego, że inni młodzi ludzie szukają w nim inspiracji?! I pierwszy raz słyszę, żeby tą książkę zaliczano do fantastyki koleś, weź to na rozum -,-

• 0

Michal

Michal

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 598 postów
  • LokalizacjaWawa

[X] Dobra. Koniec OT i przepychanek. Za następne posty nie w temacie polecą ostrzeżenia. Jest temat o tym czy Wade istnieje czy nie - tam proszę pisać.

• 0
Słownik ćwiczeń | Mapa miejsc do ćwiczeń

"Kto by chciał być normalnym? My chcemy być nadzwyczajni!"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych