Zaloguj się Zarejestruj się
Rehabilitacja- Marta
Posted 27 February 2013 - 09:17 AM
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Posted 27 February 2013 - 12:16 PM
Posted 27 February 2013 - 17:43 PM
A więc przepiękne popołudnie które spędzam w szpitalu, jutro będę miała wstrzykiwany kontrast i będzie wejście do tętnicy w nodze (jakoś przez pachwinę) po tym badaniu będę wiedziała jaka jest płynność krwi w nodze i czy nie ma zatorów w żyłach.
Na szczęście mam netbook'a (tatuś mi przywiózł) i jestem dobrej myśli , chociaż miałam dziś łzy w oczach.
"You can fight but you won't always win
Somehow life finds a way to beat you
But I'll come join you in the ring"
Guest_zahir11_*
Posted 27 February 2013 - 22:16 PM
Guest_zahir11_*
Jesteśmy z Tobą
Posted 28 February 2013 - 08:27 AM
Posted 28 February 2013 - 09:49 AM
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Posted 28 February 2013 - 20:53 PM
Noga boli jak bolała. W tętnicy zrobiły się skrzepy ale dostałam lekarstwa na rozrzedzenie krwi i będę je brać, zostaje na obserwacji do niedzieli, czyli pewnie w pon. rano mnie wypiszą.
Nie będę mówiła lepiej jak się dziś czuje, bo nie warto.
Posted 28 February 2013 - 21:33 PM
“Jeśli masz marzenie, musisz je chronić. Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić, więc mówią, że ty też nie możesz. Jeśli czegoś chcesz, to zdobądź to. Kropka.”
Posted 01 March 2013 - 08:22 AM
Wysłane z Tapatalk2
Posted 01 March 2013 - 10:51 AM
CiachoMen na miły początek dnia
Chcesz dodać mi skrzydeł?
Posted 01 March 2013 - 11:36 AM
Posted 01 March 2013 - 15:10 PM
Jak noga ?
Posted 01 March 2013 - 18:37 PM
Nie naładowałam baterii pozytywnie tym bardziej, że mój tata ma dziś ostatnią chemię.
Jak się czuję ... do d***.
Jak noga ?
Boli jak cholera i takie jakby żylaki na tych śinych miejscach się porobiły. Tabletki na rozrzedzenie krwi nie pomagały i działały za wolno, a lekarka nie chce żeby skrzep doszedł gdzieś do serca czy coś dlatego przeszłam na zastrzyki w brzuch... od których mam sine place ale to normalne.
Jestem taka młoda, a życie mi się tak jakoś ... rozje****.
Sonia;)
Dziękuje za ciachomen'a, przyda się bo mój chłopak, chyba już nie chce być moim
Guest_zahir11_*
Posted 01 March 2013 - 21:52 PM
Guest_zahir11_*
Posted 02 March 2013 - 00:13 AM
Posted 02 March 2013 - 10:51 AM
Chcesz dodać mi skrzydeł?
Guest_zahir11_*
Posted 02 March 2013 - 13:37 PM
Guest_zahir11_*
Posted 02 March 2013 - 16:54 PM
Lekarze powyjeżdżali także w szpitalu cicho i miło
Czas mija troszkę wolno ale to nic, mam fajne książki. Dzisiaj rano był u mnie pan od rehabilitacji, obejrzał nogę, powiedział, że wszystko wróci do normy ale mój cel jest nieosiagalny(chodzenie bez kul do 15 marca), bo nie będę mogła przeciążać tej nogi, no i nie pobiegam sobie w tą wiosne, ani nie poskacze.
Ej no nudzi mi się ...
Dzisiaj był u mnie chłopak który spowodował wypadek. Było mi smutno, bo zaczoł ze mną rozmawiać, głos zaczoł mu drżeć i zaczoł płakać i mnie przepraszać ... powiedziałam żeby się nie martwił i że wszystko będzie dobrze.
Przyniósł mi jakieś gazety i czekolade;) dużą
Nastrój trochę lepszy dziś, moi bracia u mnie byli
Aha .... Dzięki Zahir za to że nie bolą ale bolało i boje się igły, chociaż jest mała i cięka
Sonia
Przyznam się wam że przez to że mi się tak nudzi, zaczełam robić dziwne rzeczy jak pisanie na anonimowych stronach
Posted 02 March 2013 - 17:42 PM
Daj sobie czas, daj czas swojemu organizmowi i ciału na powrót do zdrowia. Nasze ciało to cholernie twarda i wytrzymała maszyna, nie tak łatwo ją złamać. Trzeba jednak się nie poddawać i myśleć pozytywnie, jeśli będziesz silna psychicznie to ciało zniesie wszystko. Wierz w to, przecież jesteś twardzielką.
A szpital jak szpital, dużo bólu, cierpienia, chłodu i samotności. Wykorzystaj ten czas i przemyśl co możesz zmienić w swoim życiu aby stało się lepsze. Polecam Ci z całego serca książkę pt: "Własnymi słowami wprowadzenie do nauczania Dalajlamy XIV". Dzięki niej można spojrzeć na życie z zupełnie innej perspektywy. Myślę, że taka lektura będzie dla Ciebie bardzo ciekawym przeżyciem wewnętrznym.
Wracaj do zdrówka twardzielko.
Posted 03 March 2013 - 16:44 PM
Noga jeszcze boli ale ten śiny kolor schodzi
Myśle że będę się starać wrócić jak najprędzej do zdrowia i pewnej sprawności fizycznej na jaką pozwolą mi te drobne utrudnienia
Człowiek musi znaleźć w sobie siłe aby wstać i myśle, że ja tą siłe mam
i kiedyś Wam ją pokarze
Moją siłe woli ;D
Dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia, na pewno się przydadzą
Bef1990 - mimo że jest pełno facetów obok to czasem chciałoby się obecności tego jednego
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report