właściwie mnie ta liczba nie przeraziła :cool:No słyszałem że Tomson szykuje coś większego w Planku, tak w granicach 16 min więc szykuje się pocisk
nie wolno zapominać o technice w plank'u aby sobie ułatwić to ćwiczenie
Nasze strony:
właściwie mnie ta liczba nie przeraziła :cool:No słyszałem że Tomson szykuje coś większego w Planku, tak w granicach 16 min więc szykuje się pocisk
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
właściwie mnie ta liczba nie przeraziła :cool:
No słyszałem że Tomson szykuje coś większego w Planku, tak w granicach 16 min więc szykuje się pocisk
ciężko to opisać, jak nie zobrazuje tego te video z pierwszego posta
No słyszałem że Tomson szykuje coś większego w Planku, tak w granicach 16 min więc szykuje się pocisk
Jako poprawną technikę rozumiemy kąt 90 stopni między ramionami a przedramionami, przedramiona rozstawione na podlozu mniej więcej na szerokość barków. Stopy złączone lub bardzo blisko siebie? I oczywiście biodra nie za nisko i za wysoko?
Pytam bo chcę na dniach się sprawdzić w planku i być może wrzucę filmik i zależy mi na technice
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
ciężko to opisać, jak nie zobrazuje tego te video z pierwszego posta
Jako poprawną technikę rozumiemy kąt 90 stopni między ramionami a przedramionami, przedramiona rozstawione na podlozu mniej więcej na szerokość barków. Stopy złączone lub bardzo blisko siebie? I oczywiście biodra nie za nisko i za wysoko?
Pytam bo chcę na dniach się sprawdzić w planku i być może wrzucę filmik i zależy mi na technice
http://forum.kaliste...le-nie-wyzwania
dodam, od siebie, że im wyżej bądź niżęj pośladki, tym ułatwiamy sobie zadanie
Dzięki ze mnie poprawiacie.
A- teraz będzie dobrze czy znów poprawić.
I co mam jeszcze nagrać.
hotdog, dobrze jest
wystarczy popracować oddzielnie = brzuch, biodra oraz dolny odcinek kręgosłupa i będzie jeszcze lepiej![]()
postawa powinna być prosta, a tutaj środek opada, to już pewnie już wiesz
ale rep za podejście
Guest_zahir11_*
temu napisałem, żeby planka rozbić na czynniki pierwsze, brzuch, biodra, oraz dolny odcinek kręgosłupa trzeba ćwiczyć osobno
hotdog, dobrze jest
wystarczy popracować oddzielnie = brzuch, biodra oraz dolny odcinek kręgosłupa i będzie jeszcze lepiej![]()
postawa powinna być prosta, a tutaj środek opada, to już pewnie już wiesz
ale rep za podejście
Jasne że będę pracował, dostrzegłem ten błąd i fajnie że inni też dostrzegają bo wtedy jeszcze lepiej wiem co poprawiać
Trzeba regularnie ćwiczyć i gdy następnym razem zrobię podejście na czas do planka to powinno być o wiele lepiej jeśli nie czasowo to technicznieBo 30s wytrzymuję bez problemu technicznie ale wiadomo że wraz z upływem czasu trudność znacznie wzrasta
właśnie tacy ludzie co już biegną 4 czy 5 godzine na trasie maratonu otrzymują większe brawa od publiczności, niż ci co przebiegają poniżej 3h czy zwycięzcyWedług mnie każdy z takich ludzi jest wielki, bo nawet jeśli nie prezentuje mistrzowskiej formy, to i tak pokonuje siebie i własne ograniczenia:)
Hotdog, ode mnie też rep za podejście. Liczy się, że podjąłeś wyzwanie. Wiele osób boi się wziąć udział, myśląc, że będą krytykowani, tymczasem nasza społeczność ma wielki szacunek dla każdego kto podejmie wyzwanie. Według mnie każdy z takich ludzi jest wielki, bo nawet jeśli nie prezentuje mistrzowskiej formy, to i tak pokonuje siebie i własne ograniczenia:)
Rep za dołączenie do klubu "wyzwaniowców"
PS. Niech moderator poprawi mój link bo coś robię żle i nie wstawia się tak jak powinno albo mi wytłumaczcie jak to zrobić powinienem
Guest_zahir11_*
0 members, 0 guests, 0 anonymous users