Na forum jestem pod nickiem "fildi" a mam na imię Dawid. Mam skończone 25 lat, mój wzrost to 182cm, zaś waga 89kg. W wieku 21-23 lat trenowałem na siłowni - rekreacyjnie, w tym samym czasie trenowałem amatorsko muay thai a także przez kilka miesięcy mieszane sztuki walki. Ze względu na kontuzje podczas treningu musiałem zaprzestać ćwiczeń tym samym na brzuchu pojawiła nadmiernie widoczna tkanka tłuszczowa a wszystko co miałem przez treningi poszło w zapomnienie. Nie stosowałem żadnych odżywek prócz witamin i minerałów wszystko było na "sucho". Chciałbym zacząć od nowa ćwiczyć dlatego też przeglądam czeluści internetu w poszukiwaniu przydatnych informacji. I trafiłem tutaj. Świetnie. Tak pokrótce napisałem coś o sobie tym samym WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE.
Chciałbym zacząć ćwiczyć w domu ponieważ mam nie normowane godziny pracy i dostrzegłem że ciało ludzkie ma niesamowity potencjał na rozwój bez sztucznego balastu. Czy mam plan treningowy: NIE. Czy przeczytałem jakąś książkę która została na forum zaprezentowana:NIE. Czy stosuje się do jakiejś diety:NIE. Mam zamiar to wszystko nadrobić, daje sobie czas na rozpoczęcie od miesiąca października aby robić to dobrze, dlatego też będę potrzebował waszej pomocy. Tym samym na początek mam pytanie: co sądzicie o połączeniu zestawu ćwiczeń kalistenicznych z ćwiczeniami P90X? Nie napisałem o najważniejszym, chciałbym schudnąć i wyrzeźbić się do max października przyszłego roku.
Pozdrawiam Wszystkich
PS.
Wybaczcie za moją epopeje

Sign In
Create Account

Back to top
Report