Co myślicie o tym aby w dziale "zgłoszenia" były tylko filmy. Myślę, że trochę usprawni to przeglądanie, gdy już będzie więcej filmów
Racja:)
Nasze strony:
Guest_zahir11_*
Co myślicie o tym aby w dziale "zgłoszenia" były tylko filmy. Myślę, że trochę usprawni to przeglądanie, gdy już będzie więcej filmów
Guest_zahir11_*
Na pewno usprawni oglądanie filmów.
Jak wgram filmik w piątek lub sobotę.
Jak nie przejdzie ból-(przez przeciążenia)to zrobię po prostu na wąskich rękach.
Guest_zahir11_*
Wymagania co do ubioru są?
Jakoś usprawni Wam to ocenę?
no ja już nie rozumiem o co chodzi w tych wyzwaniach
mamy nagrać video to wiem, ale ćwiczenie to jakie, obojętnie jakie ? czy o pompki klasyczne się rozchodzi ?
Guest_zahir11_*
film nakręcony:) teraz jeszcze odrobina kosmetyki i wrzucam:) do piątku powinien być
co do stroju, to zrezygnowałam jednak z "gołej klaty" na rzecz tradycyjnej, zwyłej, białej bokserki i dresowych spodni;) nacisk położyłam na poprawność wykonania więc powtórzeń jest zaledwie 14.. . . Może za miesąc uda się więcej:)��
Mam nadzieję, że film będzie zachętą dla innych żeby wrzucać
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
tak masz rację, ja napisałem, że kilka dni temu, bo jakoś zaspany byłem jak pisałemTen temat powstał wczoraj
Tam jest przecież data i godzina
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
0 members, 1 guests, 0 anonymous users