Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
No i komercja dorwała SW
Started by
Revo
, Aug 17 2012 11:46 AM
Posted 20 August 2012 - 09:00 AM
Dajcie sobie siana z tą dyskusją. Jak chcecie zabłysnąć to idźcie pofikać na drążku
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Guest_zahir11_*
Posted 20 August 2012 - 18:56 PM
Guest_zahir11_*
Panowie, po pierwsze zgadzam się z tezą, że wielu promujących ten sport łyka nie tylko suple ale i sterydy. Widać to po prostu gołym okiem:( Poza tym nie jestem zwolennikiem supli z wielu powodów ale według mnie nie wszystkie są wciskaniem kitu i nie wszystkie są niezdrowe.
Posted 20 August 2012 - 20:10 PM
Sopel i tak nie lubil Hannibala, nawet zanim ten zaczal reklamowac jakies odzywki. Nie wiem czym sie tu podniecac. Dyskusje o jakiejs komercjalizacji jeszcze zadnemu srodowisku nie wyszly na dobre.
Posted 20 August 2012 - 20:18 PM
Zanim zaczął je reklamować to go nawet nie znałem. Od początku mojej przygody z SW to był "ten koleś co wkręca ludziom że je fastfoody, reklamuje suple i wszyscy dostają orgazmu na jego widok".
Shut up and get moving.
Posted 20 August 2012 - 21:10 PM
No właśnie. Dla ciebie to też 'ten koleś co wkręca ludziom, że je fastfoody, reklamuje suple", a moim zdaniem duża część osób ma to w dupie. Dla nich to TYLKO koleś co potrafi sporo w tym sporcie pokazać
. Po co więc się czepiać innych rzeczy z nim związanych.
Posted 21 August 2012 - 08:19 AM
Kurde muszę swoje ZMA wywalić do kosza bo nie przejdę kalistenicznej komisji antydopingowej haha
Serio - uważam że kręcenie takiego flame'a na wspólnym forum o to czy HFK się sprzedał reklamując SAW to jest przegięcie. Prowadzi to tylko do podziału i nic sensownego w temacie kalisteniki nie wnosi. Zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszecie.
Serio - uważam że kręcenie takiego flame'a na wspólnym forum o to czy HFK się sprzedał reklamując SAW to jest przegięcie. Prowadzi to tylko do podziału i nic sensownego w temacie kalisteniki nie wnosi. Zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszecie.
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Posted 21 August 2012 - 11:49 AM
Nikt tu nie kręci żadnego flejma
. Jest to forum więc każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i takową wyraża.
Posted 22 August 2012 - 17:37 PM
Posted 22 August 2012 - 19:56 PM
Guest_zahir11_*
Posted 22 August 2012 - 20:23 PM
Guest_zahir11_*
Oczywiście Sopel, wszyscy którzy myślą inaczej niż Ty są ślepi!
Posted 22 August 2012 - 20:33 PM
Nie chodzi o to że myślą inaczej, chodzi o to że w ogóle nie myślą.
Shut up and get moving.
Posted 22 August 2012 - 21:07 PM
Guest_zahir11_*
Posted 22 August 2012 - 21:48 PM
Guest_zahir11_*
Dziękuję, że uświadomiłeś mi moją bezmyślność. Co będzie dalej? Będziesz mi mówił jak mam myśleć?
Posted 22 August 2012 - 21:54 PM
Posted 22 August 2012 - 22:02 PM
chlopie czy ty widzisz dla ilu ludzi jest on motywacja? zaraz mi wylecisz ze mamy wszyscy wyprany leb, i ze kupimy s.a.w
nawet jesli czesc z nich to kupi i bedzie trenowac, to llepiej na tym wyjdzie niz na chlaniu czy cpaniu
nawet jesli czesc z nich to kupi i bedzie trenowac, to llepiej na tym wyjdzie niz na chlaniu czy cpaniu
Posted 23 August 2012 - 14:24 PM
Sopelku mówienie ci że masz dałna było by obrazom dla ludzi którzy zostali zmuszeni do życia z ta chorobą. Ale naszczescie coraz to więcej osób zauważa jaki z ciebie człowiek.
No to chyba mamy już oficjalnie Trolla tego forum. Chyba nadszedł czas nie karmić go.
dorosnij !!! sopelku dorosnij !!!!
No to chyba mamy już oficjalnie Trolla tego forum. Chyba nadszedł czas nie karmić go.
dorosnij !!! sopelku dorosnij !!!!
To podróż daje nam szczęście, nie jej cel.
Posted 23 August 2012 - 14:25 PM
Posted 23 August 2012 - 14:50 PM
Tak teraz jesteś mądry i udowodniles że sie mylę gratulacje.
Guest_zahir11_*
Posted 23 August 2012 - 16:14 PM
Guest_zahir11_*
Panowie, dajcie spokój! Coraz mniej miło się robi na tym forum
Posted 23 August 2012 - 16:39 PM
Zahir niestety też to zauważyłem. Przykro sie na to patrzy ale co począć .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report