Zaloguj się Zarejestruj się
[Foto Temat] Kiedyś/Dziś
Napisano 12 grudnia 2012 - 13:41
A więc to jest zdjęcie z Kołobrzegu Miesiąc : Lipiec 2012

Jak widać troszkę tłuszczu jest,waga to okolo 92 kg, a przy wzroscie 178 cm to strasznie mi utrudniało podciąganie na drążku oraz dipy ( 6 powtórzeń
Postanowilem " wziąść się za siebie " i w polowie sierpnia zacząłem ciężką prace ... Zmienilem kompletnie diete ( bardzo lubie pojeść ) , sposób życia ( spożywanie alkoholu zmniejszylem do 1 / miesiąc ), starałem sie wysypiać ( regeneracja to podstawa
A oto Efekciki :

I to właściwie jest Listopad, waga spadła do 84 kg , 7 x 3 serie muscle upow to w sumie jedną z rzeczy którą moge sie pochwalic drążek stał się dla mnie przyjemnością, co wczesniej uważałem za najcieższe cwiczenie.
Podsumowując dochodze do wniosku, że drążek i rurki, ćwiczenia z nim związane, robią z ciebie mężczyzne, sylwetka zmieniła sie diametralnie, z obtłuszczonego chłopaka w dobrze zbudowanego mężczyznę.
Mam nadzieje ze się podobało, jakby ktoś był ciekaw szczegółów to chętnie udziele odpowiedzi . POZDRAWIAM !!!
Napisano 12 grudnia 2012 - 14:33
1 posiłek : jajecznica / szproty / omlet z 4 jajek godz. 8:00
Jak głodny byłem miedzy posiłkami to jem warzywa i owoce bo maja praktycznie sama wode i witaminy/ błonnik np. marchewka ( bardzo lubie ), jabłko, pomarancze, grejfruty ( polecam dla ludzi którzy chca schudnanc )
2 posiłek : typowy obiad ( ryż pierś z kurczaka + ogórek lub jakas salatka, czasami nawet ziemniaki jadlem ;pp ) 13:00
3 posiłek : serek wiejski ( 22 g białka :PP ) + 1,5 l wody 16:00
4 posiłek : probowalem nie jest chleba, ale czasami sie zdarzało, polędwiczki z kurczaka w ziołach 18 - 19:00
5 posiłek : twaróg kolo 21:00
Sen zazwyczaj 23:00
Jak widac wcale nie jest jakos specjalnie wyżyłowana wyważona i w ogole ale na mnie działa i 4 miesiace dały owoce sylwetka lepsza niz chlopaki co 2 lata na silownie chodzą.
Napisano 12 grudnia 2012 - 17:30
Jem bardzo podobnie, aczkolwiek nie mogę pozbyć się chleba z diety, zjadam dziennie około 100g czyli 4 kromki głównie na przedostatni posiłek czyli kolacje.Dieta to troszke skomplikowana sprawa, moge ci pwoiedziec jak u mnie bylo ale zalezy jaka masz budowe i przemiane materii od tego startowalem, a z racji ze jestem czlowiekiem który lubi pojesc, ciezko mi bylo sie wtłoczyc na prawidłowy tryb zywienia. Nikogo sie nie radziłem sam ją ułożyłem a wygląda to mniej więcej tak:
1 posiłek : jajecznica / szproty / omlet z 4 jajek godz. 8:00
Jak głodny byłem miedzy posiłkami to jem warzywa i owoce bo maja praktycznie sama wode i witaminy/ błonnik np. marchewka ( bardzo lubie ), jabłko, pomarancze, grejfruty ( polecam dla ludzi którzy chca schudnanc )
2 posiłek : typowy obiad ( ryż pierś z kurczaka + ogórek lub jakas salatka, czasami nawet ziemniaki jadlem ;pp ) 13:00
3 posiłek : serek wiejski ( 22 g białka :PP ) + 1,5 l wody 16:00
4 posiłek : probowalem nie jest chleba, ale czasami sie zdarzało, polędwiczki z kurczaka w ziołach 18 - 19:00
5 posiłek : twaróg kolo 21:00
Sen zazwyczaj 23:00
Jak widac wcale nie jest jakos specjalnie wyżyłowana wyważona i w ogole ale na mnie działa i 4 miesiace dały owoce sylwetka lepsza niz chlopaki co 2 lata na silownie chodzą.
Napisano 14 grudnia 2012 - 11:27
[attachment=206]
Tak jest po niecałych 6 miesiącach diety i ćwiczeń. Z leżącego na podłodze spoconego gościa po 6 pompkach nie jest może jakiś mieśniak, ale to dopiero początek drogi.
[attachment=207]
W obu przypadkach mowa o postaci po prawe stronie fotografii :-) (Młody ma codziennie 1,5h sekcji pływackiej i jest w klasie sportowej).
Ja mam już tak, że jak nie zrobię chociaż 10*10 pompek dziennie to się źle czuję. Jak na razie chcę dojść do wagi 85kg przy 190cm wzrostu. Tak czy inaczej, zaczynam być uzależniony od podciągania, przysiadów i pompek. Jak wzmocnię odcinek lędźwiowy (mam problem z etapem 1 w przysiadach a robię bez problemu kolejne) to pomyślę o stawaniu na rękach. Na razie próby są nieudane, ale przegrywa ten co nie próbuje.
Napisano 14 grudnia 2012 - 18:09
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś