Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

[Foto Temat] Kiedyś/Dziś

• Please log in to reply
951 replies to this topic

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Manio mi przypomina dawnych kulturystów... ;) Takie akurat fajne szare zdjątka... Sylwetki. :D
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
To fakt. Poza tym zawsze jestem pod wrażeniem, gdy ktoś kto ma więcej niż 30 lat chce jeszcze uprawiać sport:) Ale obaj nieźle wyglądają:)
  • 0

Fr3sh

Fr3sh

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 6 posts
Tak tylko Kalistenika :) Niby 15 lat mam ale plecki nawet :D
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Tak tylko Kalistenika :) Niby 15 lat mam ale plecki nawet :D

To prawda. Plecki masz jak na 15 lat ... treningu:)
  • 0

Fr3sh

Fr3sh

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 6 posts
Heh :D
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts
No no nieźle Fr3sh jak na 15 latka :) Za kilka lat będziesz miał rewelacyjne plecy :)
Manio także masz rewelacyjną budowę ciała
++
  • 0

Fr3sh

Fr3sh

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 6 posts
Dzięki :)
  • 0

manio

manio

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 12 posts
:D mam 29 lat tak może na zdjęciach wyglądam noi pokłóciłem sie z fryzjerem to może dlatego hehe no ale dzięki za motywacje :) tak tylko kalistenika trenuje narazie 3 miesiąc ale chęci są trenowałem kiedyś troche na siłowni ale nigdy sie zbytnio nieprzykładałem ten trening mi bardziej odpowiada :) POZDRAWIAM
  • 0

gwynbleidd

gwynbleidd

Sky is the limit

• Użytkownik
  • 245 posts
  • LokalizacjaPoznań
Manio mnie zastanawia jedna rzecz jak chodzi o tors to super postęp i naprawdę fajna sylwetka, tylko pogratulować. Dziwi mnie tylko, że podobnego postępu nie widać na nogach... przykładasz się aby wystarczająco do przysiadów? ;-]

Wysłane za pomocą tapatalk 2
  • 0

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

manio

manio

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 12 posts
właśnie czuje że niezbyt musze troche bardziej sie przyłożyć może częściej trenować ? sam niewiem
  • 0

Gżesiu

Gżesiu

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 34 posts
Witajcie. Też postanowiłem wrzucić fotki, a co :). Zdjęcia z teraz. Niestety nie mam z kiedyś. Wiadomo jedynie, że było 10kg chudziej.
[attachment=191]
[attachment=192]
[attachment=193]
[attachment=194]
  • 0

vanthomas

vanthomas

Nieustający w zdobywaniu celów

• Użytkownik
  • 173 posts
Zdjęcie robione jakiś miesiąc temu, będzie dobre do porównania efektów za jakiś czas :rolleyes:
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Gżesiu, Vanthomas, jest super. Widać, że ciężko trenujecie:) repy poleciały:)
  • 0

kano

kano

KB-MASTER !

• Zasłużony
  • 1,325 posts
Szacun dla wszystkich!

Gżesiu - sakramencki brzuch !!
  • 0

bartekbaltyk15

bartekbaltyk15

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 283 posts
Nieźle chłopaki, repy lecą. :P
  • 0
"Aby prze­być ty­siąc mil, trze­ba zro­bić pier­wszy krok." - Bruce Lee

Gżesiu

Gżesiu

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 34 posts
Dzięki :) Chciałbym mieć taki brzuch bez poświęcaniu całej swojej mocy aby go napiąć ;), ale wiadomo byle do przodu.
  • 0

vanthomas

vanthomas

Nieustający w zdobywaniu celów

• Użytkownik
  • 173 posts

Dzięki :) Chciałbym mieć taki brzuch bez poświęcaniu całej swojej mocy aby go napiąć ;), ale wiadomo byle do przodu.

Patrząc na twoją klatę, widzę mojego kuzyna. Identyczna :D
  • 0

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 posts
  • LokalizacjaSzczecin
To takie moje plecy, niby nic. Chciałbym większe. :c Przodu nie pokażę, bo jest wizualnie jest naprawdę słabo, pamiątką po tym jak schudłem 15 kilo w wakacje 2010 nadal nie zeszła do końca.
  • 0
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Dołączona grafika

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts
Gżesiu, Vanthomas, Divajd, lecą + :)
Divajd gratulacje 15 kg, Ja także mam problem z brzuchem po odchudzeniu, ale ciężki trening i odpowiednie odżywianie może zdziałać cuda.
  • 0

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 posts
  • LokalizacjaSzczecin
U mnie osiadła się skóra na brzuchu przez co mimo ćwiczeń mięśni brzucha ciężko jest mi je wydobyć. Ale teraz biegam jeszcze ciężej, więc w końcu musi coś być z tego. ; )
  • 0
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Dołączona grafika

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users