Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
[Foto Temat] Kiedyś/Dziś
Rozpoczęty przez
RaVeN
, lip 13 2012 10:24
Napisano 02 grudnia 2012 - 14:47
Napisano 02 grudnia 2012 - 15:21
Manio mnie zastanawia jedna rzecz jak chodzi o tors to super postęp i naprawdę fajna sylwetka, tylko pogratulować. Dziwi mnie tylko, że podobnego postępu nie widać na nogach... przykładasz się aby wystarczająco do przysiadów? ;-]
Wysłane za pomocą tapatalk 2
Wysłane za pomocą tapatalk 2
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Napisano 02 grudnia 2012 - 22:56
To takie moje plecy, niby nic. Chciałbym większe. :c Przodu nie pokażę, bo jest wizualnie jest naprawdę słabo, pamiątką po tym jak schudłem 15 kilo w wakacje 2010 nadal nie zeszła do końca.
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Napisano 02 grudnia 2012 - 23:32
U mnie osiadła się skóra na brzuchu przez co mimo ćwiczeń mięśni brzucha ciężko jest mi je wydobyć. Ale teraz biegam jeszcze ciężej, więc w końcu musi coś być z tego. ; )
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś