Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

Dziennik treningowy na rok 2016

• Please log in to reply
350 replies to this topic

Bejek

Bejek

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,145 posts
  • LokalizacjaSzczecin

Fuck! 100 powtórzeń z 20 kg pull upy? Wariacie, po ile robisz w serii? 

Wziąłem się teraz porządnie za podciąganie także będę dążył do takiego wyniku a nawet lepszego, strzeż się! ;D

• 0

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz
Fuck! 100 powtórzeń z 20 kg pull upy? Wariacie, po ile robisz w serii? 
Wziąłem się teraz porządnie za podciąganie także będę dążył do takiego wyniku a nawet lepszego, strzeż się! ;D

To nie są dla mnie jakieś ogromne ilości podciągnięć także nie przesadzajmy. :P Wcześniej robiłem te 100 powtórzeń wykonując 5 drabin po 2,4,6,8 powtórzeń, ale w tym tygodniu uznałem, że zabawie się większym zakresem powtórzeń i mój trening to było 10 serii po 10 powtórzeń i 3 minutowe przerwy. Ale od następnego tygodnia zaczynam znowu od drabin tylko lekko zmienionych, ale jak je zmienię to jeszcze pomyślę. :D
  • 1

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz

Jako, że odpoczywam już kilka dni (środa, czwartek, piątek) dzisiaj dla rozruszania się postanowiłem zobaczyć sobie czy jakoś progresowałem ostatnio w sile ciągnącej i mój rekordzik to 3 podciągnięcia na prawej i 1 na lewej, ale sądzę że te wyniki byłyby lepsze o co najmniej jedno powtórzenie gdybym przed sprawdzaniem tych rekordów nie pomagał przy takiej małej budowie, no nic kiedyś może zobaczę ile na prawdę robię na świeżo tych OAP'ów. Technika w nich jest git, nogi przed sobą (takie lekkie hollow body) z pełnego zwisu, broda nad drążek i kontrolowane opuszczanie. Tak sobie myślę, że od poniedziałku zacznę nagrywać filmiki z treningów i sprawdzania rekordów itp. to sobie potem wstawię na instagrama. Chciałbym sobie zrobić taki filmik pokazujący co już umiem m.in.: front lever, back lever, straddle planche, one arm l-hang, one arm front lever (kiepska forma, tylko 2 sekundy trzymania, może za kilka miesięcy coś z tego będzie póki co zajmuje się front leverem na dwóch rękach), one arm pull up's i kilka innych rzeczy o których już zapomniałem nawet że umiem, trochę bazowych ćwiczeń też bym mógł sobie nagrać jak np. podciąganie z 20 kg. (sprawdziłbym sobie rekordzik przy okazji :P) i dipy z 20 kg. albo clean muscle upy. Ogólnie przez ostatnie kilka miesięcy było trochę delikatnych kontuzji, ale uważam że mam formę życia aktualnie i będę to wykorzystywał żeby jak najwięcej progresować we wszystkim. ;)

• 0

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz

Zapomniałbym, w planach mam osiągnięcie najpierw 20 sekund czystego fronta, a potem zaczynam ostro ćwiczyć podciąganie w front leverze, już teraz potrafię zrobić 1-2 powtórzenia, ale forma nie jest idealna, więc wolę wzmocnić jeszcze zwykły hold fronta. Myślę, że do 27 kwietnia (wtedy miną 2 lata moich treningów :D) już będę spokojnie podciągał się we froncie przynajmniej z 2-3 razy z dobrą formą tzn. bez uginania nóg, ciało cały czas równolegle do ziemi, jak największy zakres, ale wiem że to najcięższa kwestia w takich podciągnięciach, właśnie ten zakres, chciałbym kiedyś robić takie jak Zoran Pesterac, ale to już plany nie na ten rok. :P

• 0

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz

Byłoby na prostych łapach od początku, ale na dworze już ciemno było (tam mam wysoki drążek), więc musiałem nagrać to w domu. :P Następnym razem pokażę coś na drążku który stoi na podwórku. ;)

Link: https://www.instagra...henics_addicted

Po treningu podciągania, obiecuję w następnym tygodniu nagrać coś na świeżo. :P

• 0

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,214 posts
Nie obraź się ale ciągle czytam z twojej strony wymówki. Zrób to porządnie i dopiero wstawiaj. To po treningu, to na katarku to po przerwie. Zawsze coś...
Bez urazy
  • 2

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz
No wiem że to tak wygląda ale przed treningiem myślałem że nie będę nic nagrywał w ogóle dzisiaj, a po treningu jednak zmieniłem zdanie bo chcę być jednak w miarę aktywny na ig. W następnym tygodniu albo w piątek w tym tygodniu już nagram na świeżo przed treningiem. Koniec wymówek. :P Dzisiaj nagrałbym też trening podciągania ale było już ciemno a trening robiłem na drążku na dworze (nareszcie, w końcu moje drążki do mnie wróciły) więc i tak nic by nie było widać. Potem kilka filmików o froncie na necie oglądałem i tak zmieniłem to zdanie.

Sorki że to tak wygląda jakbym tylko szukał wymówki czemu technika nie taka, czas nie taki jak trzeba itp., wcześniej jak chciałem nagrać coś na świeżo to zapominałem o tym i przypominało mi się dopiero w trakcie lub po treningu i dlatego nic na świeżo nie ma. A co do choroby no to już ja nie wybieram tego, jak każdy nie chciałbym chorować itp. ale jakoś się zaraziłem jednak i jak sam widzisz na tych filmikach kiedy jestem chory to mam grubą bluzę i spodnie, także nie zmyślałem tylko po to żeby mieć wymówkę. :D
  • 0

Bejek

Bejek

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,145 posts
  • LokalizacjaSzczecin

Matetusz, HYBRYDO dobrze mówi, zamiast tyle gadać, zamiast tych wymówek weź się za trening, wstawiaj filmiki, fotki i będzie dobrze ;D
Czytając Twoje wpisy czasami mam wrażenie że chcesz się usprawiedliwić, że np. krótko trzymasz, albo się trzęsiesz, prawda jest taka, że jeszcze słaby jest Twój froncik, czy też barki, także obserwuje i czekam na ładne schodki do fronta ;D 

• 0

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz

Matetusz, HYBRYDO dobrze mówi, zamiast tyle gadać, zamiast tych wymówek weź się za trening, wstawiaj filmiki, fotki i będzie dobrze ;D
Czytając Twoje wpisy czasami mam wrażenie że chcesz się usprawiedliwić, że np. krótko trzymasz, albo się trzęsiesz, prawda jest taka, że jeszcze słaby jest Twój froncik, czy też barki, także obserwuje i czekam na ładne schodki do fronta ;D 

Chyba wszystko wyjaśniłem już w moim ostatnim poście, ale skoro nie wierzycie, że mówię prawdę to wasza sprawa, zrobiłbym na prostych rękach nawet po treningu, ale na rozporowym drążku jak widać nie da rady, a przynajmniej nie wyglądało by to tak jakbym chciał. Nazywasz mojego fronta słabym, a sam piszesz wiele o swoim, a filmiku jeszcze nie widziałem, pokaż ten wznos do fronta, potem podciągnięcie do połowy przytrzymanie 7-12 sekund i potem wyprostowanie rąk i przytrzymanie 4 sekundy, chętnie to zobaczę. :)

Co do tych schodków  fronta i innych tak jak pisałem w poście powyżej, pod koniec tego tygodnia lub na początku kolejnego tygodnia wstawię filmiki na świeżo. Zobaczycie że forma i combosy są o wiele lepsze niż po treningu. Koniec z "wymówkami".

• 0

Berkano

Berkano

Advanced Member

• Użytkownik
  • 86 posts
  • LokalizacjaLubuskie

Jak na razie dużo gadasz mało robisz, widziałem fronty i flagi Bejka - są cacy ( oprócz martwego ciągu, za którego dostał grad cięg :D ).

• 1

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz

Jak na razie dużo gadasz mało robisz, widziałem fronty i flagi Bejka - są cacy ( oprócz martwego ciągu, za którego dostał grad cięg :D ).

Moim zdaniem kilkanaście sekund fronta, zabawy w fullu i szeroki front na 4 palcach to nie jest mało w dodatku biorąc pod uwagę to, że moim głównym celem nie są figury gimnastyczne, to tylko dodatek do treningów wytrzymałościowych dipów i podciągnięć z 20 kg. Ja już się nie sprzeczam z nikim, bo to bez sensu, wy swoje, ja swoje. ;)

• 0

eragon3d

eragon3d

Go KalistenikaPolska.pl!

• Bywalec
  • 748 posts

Mateusz, proponuję żebyś nagrywał filmiki tak żeby było widać Cię całego z boku, a nie z ukosa, wtedy będzie od razu widać czy robisz dobrze czy źle, krzywo czy prosto i skończy się głupie gadanie. Z perspektywy na filmikach wydaje się że jesteś cały lekko przechylony pod kątem do góry i stąd ta cała gównoburza o to czy technika czysta czy nie.

Co nie zmienia faktu, że oprócz Merfiego, Clyde, Majlo i pojedynczych osób pokazujesz w miarę regularnie co umiesz na filmikach, jak wszyscy tacy chętni do gadania, który robi dobrze, a który źle, który lepszy, a który gorszy to proponuję żeby każdy założył swojego instagrama czy co tam się używa i niech się wszyscy pokażą i oceniają wspólnie a nie pitolą że ten robi źle a ten dobrze. Wtedy od razu będzie widać kto tylko dużo gada a kto naprawdę potrafi to o czym mówi.

Może nawet załóżcie sobie osobny temat/dział instagaramy czy jakoś tak i niech każdy wstawia filmiki i inni sobie pooglądają co kto umie. I wierzcie mi, wtedy skończą się przechwałki czy naśmiewanie. Bo narazie jest to wszystko śmieszne i wygląda jak przechwalanie się grupki facetów który ma większego.

• 1

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz

Mateusz, proponuję żebyś nagrywał filmiki tak żeby było widać Cię całego z boku, a nie z ukosa, wtedy będzie od razu widać czy robisz dobrze czy źle, krzywo czy prosto i skończy się głupie gadanie. Z perspektywy na filmikach wydaje się że jesteś cały lekko przechylony pod kątem do góry i stąd ta cała gównoburza o to czy technika czysta czy nie.

Co nie zmienia faktu, że oprócz Merfiego, Clyde, Majlo i pojedynczych osób pokazujesz w miarę regularnie co umiesz na filmikach, jak wszyscy tacy chętni do gadania, który robi dobrze, a który źle, który lepszy, a który gorszy to proponuję żeby każdy założył swojego instagrama czy co tam się używa i niech się wszyscy pokażą i oceniają wspólnie a nie pitolą że ten robi źle a ten dobrze. Wtedy od razu będzie widać kto tylko dużo gada a kto naprawdę potrafi to o czym mówi.

Może nawet załóżcie sobie osobny temat/dział instagaramy czy jakoś tak i niech każdy wstawia filmiki i inni sobie pooglądają co kto umie. I wierzcie mi, wtedy skończą się przechwałki czy naśmiewanie. Bo narazie jest to wszystko śmieszne i wygląda jak przechwalanie się grupki facetów który ma większego.

Nareszcie wypowiedział się ktoś kto mnie nie ciśnie, tylko pisze obiektywnie i doradza. Masz rację, również myślę, że z boku będzie lepiej widać, czy front jest czysty czy nie, ale w pokoju nie mam możliwości nagrania z boku bo drzwi mam tak jakby z ukosa w stosunku do ściany więc ktoś musiałbym stać w ścianie i nagrywać. Ale na podwórku jest to już mi się wydaje bardziej do wykonania i chyba tak będę robił następnym razem. Dzięki za wypowiedź, bo szczerze mówiąc po wypowiedziach Bejka i Berkano miałem już tutaj nic nie pisać i olać ten dziennik, bo co innego rady i krytyka, a co innego takie naśmiewanie się z kogoś (ja to tak odebrałem). I żeby nie było nic do was nie mam, ale te wasze wypowiedzi były bardzo demotywujące, bo trenuję ciężko, robię myślę, że super progres (ja się cieszę z tego co potrafię na ten moment), wstawiam filmiki, prawda technika nie powala, ale w internecie widać wiele gorszych frontów i jeszcze takiego "hejtu" pod takimi filmikami nie widziałem, tylko wsparcie i motywacja do dalszej pracy.

//MOTYWACJA//

Żywy i prawdziwy przykład, Nikita "N1K" Anisimov, każdy śmiał się z niego i jego formy gdy wrzucał pierwsze filmiki, miał "wyje***e" na te wypowiedzi i teraz zobaczcie na jakim jest poziomie, sędziuje na mistrzostwach, jest na prestiżowych imprezach street workout i jego forma jest czymś o czym możemy niemalże tylko pomarzyć i niewiele osób z tego forum dojdzie do tego co on (już nie mówię o tych co mają inne cele, ale o tych których marzeniem są takie właśnie skille jakie on posiada).

Filmik z przed lat Nik'a: (pod filmikiem hejty dotyczące jego wagi, techniki w niektórych ćwiczeniach i ogólnie śmiechy z niego ;))

Filmik jego szczytowej formy:

Tutaj już nikt się z niego nie śmieje, że waga, że brak nóg, że zła technika tylko każdy propsuje.

//KONIEC MOTYWACJI//

• 1

JamesFranek

JamesFranek

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,134 posts

Ja Cię jechać nie zamierzam bo sam bym takiego fronta chciał umieć (najpierw muszę zacząć go ćwiczyć :P), jak na Twój staż to efekty masz conajmniej bardzo dobre, a póki widzisz, że masz jeszcze coś technicznie do dośrubowania to wszystko się zgadza, nie można popadać w samozachwyt, a jednocześnie zauważać postępy i nie dać się zniechęcić innym. 

Drobna krytyka nigdy nie zaszkodzi, czasami inni widzą błędy, których sami nie dostrzegamy nawet przeglądając wideo ;)

• 1

Dipsiarz

Dipsiarz

Pracuj ciężko w ciszy, niech efekty robią hałas!

• Bywalec
  • 586 posts

Mateusz 01, nie przejmuj się, moim zdaniem twój front jest spoko, a komentarze innych to ból dupy. Technika techniką, wszystko przychodzi z czasem ode mnie szacunek, że ogólnie front wychodzi. Ja nie umiem pełnego, nie jara mnie to tak jak np flaga więc nie ćwiczę tego:). A wy berkano i bejek no moim zdaniem jesteście chamscy w stosunku do mateusza, słaby front? moim zdaniem zajebisty, w każdym ćwiczeniu można poprawić technikę, mogę się założyć, że sami też nie poprawnie wykonujecie niektóre ćwiczenia nawet o tym nie wiedząc, ja też. Ale ludzie czasem trzeba zmyć cebulę i kogoś zmotywować a nie zdemotywować, chłopakowi aż się odechciało dziennika prowadzić, wstawia, dokumentuje, będzie widać spoko progress jak za rok da się na tą 12 stronę dziennika a stron będzie 24 i figury perfekt, dzienniki nie są do przechwalania, mają służyć głównie osobom które je prowadzą do monitorowania postępów, zawsze możesz cofnąć o parę stron i zobaczyć, przypomnieć sobie niektóre ćwiczenia które wywołały u ciebie progres siłowy ale zapomniałeś o nich. Każdy ma inny charakter niektórzy dokumentują każdy trening, niektórzy jak mateusz jakiś element od czasu do czasu, jeszcze inni jak np kura robią sklejkę z kilku lat a niektórzy po po prostu nie dokumentują bo ćwiczą dla siebie, nie dla innych. Niby zawsze podświadomie ćwiczy się też trochę na pokaz no bo kto by ćwiczył jakby był sam na ziemi i nie było komu podziwiać efektów.. Krótko i na temat.. Mateusz ciśnij dalej, kłaniam się nisko za tego fronta i pokaż na co Cię stać! Pamiętaj też, że nie masz żadnej presji jeśli chodzi o filmiki, wrzucaj kiedy chcesz, nikt Cię nie skarci za brak filmików danego dnia ;) Pozdro mistrzu!

• 2

Bejek

Bejek

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,145 posts
  • LokalizacjaSzczecin

Ja i Berkano nie mieliśmy na uwadze by Cie demotywować, nic z tych rzeczy, co do wymówek po prostu ja to tak odebrałem, to moja opinia, a co do fronta, masz go dobrego, podoba mi się, napisałem to żeby Cie zmotywować do dalszego działania a nie żebyś się denerwował, także przepraszam, nie tylko ja mam dobre zdanie o Tobie, rozwijasz się, to się ceni ;D
Jestem mi głupio, że tak się zniechęciłeś, Głowa do góry! 

• 1

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz

Ja Cię jechać nie zamierzam bo sam bym takiego fronta chciał umieć (najpierw muszę zacząć go ćwiczyć :P), jak na Twój staż to efekty masz conajmniej bardzo dobre, a póki widzisz, że masz jeszcze coś technicznie do dośrubowania to wszystko się zgadza, nie można popadać w samozachwyt, a jednocześnie zauważać postępy i nie dać się zniechęcić innym. 

Drobna krytyka nigdy nie zaszkodzi, czasami inni widzą błędy, których sami nie dostrzegamy nawet przeglądając wideo ;)

Wiem, że technicznie nie jest idealnie, spokojnie nie myślę "O k***a umiem perfekcyjnego fronta ale jestem zaj***sty", jestem świadom, że nogi są za wysoko trochę itp., staram się to poprawiać, ale to przychodzi z czasem, teraz robię z nogami za wysoko, a za kilka miesięcy będzie on już dobry. Każdy zaczyna najpierw od podstaw itp. potem jak już jest lepszy to próbuje robić pełną wersję (gówniana technika oczywiście jak zawsze na początku - u mnie też) potem już polepszamy technikę i trzymamy kilka-kilkanaście sekund, no i jak już mamy konkretną ilość sekund w froncie to pora na poprawianie techniki. To wszystko wymaga czasu, to nie jest tak, że powiem sobie okej od dzisiaj robię idealnie technicznie fronta, z każdym tygodniem będzie on coraz lepszy, przynajmniej będę się starał aby taki był. Dzięki za miłe i mądre słowa. ;)

Mateusz 01, nie przejmuj się, moim zdaniem twój front jest spoko, a komentarze innych to ból dupy. Technika techniką, wszystko przychodzi z czasem ode mnie szacunek, że ogólnie front wychodzi. Ja nie umiem pełnego, nie jara mnie to tak jak np flaga więc nie ćwiczę tego:). A wy berkano i bejek no moim zdaniem jesteście chamscy w stosunku do mateusza, słaby front? moim zdaniem zajebisty, w każdym ćwiczeniu można poprawić technikę, mogę się założyć, że sami też nie poprawnie wykonujecie niektóre ćwiczenia nawet o tym nie wiedząc, ja też. Ale ludzie czasem trzeba zmyć cebulę i kogoś zmotywować a nie zdemotywować, chłopakowi aż się odechciało dziennika prowadzić, wstawia, dokumentuje, będzie widać spoko progress jak za rok da się na tą 12 stronę dziennika a stron będzie 24 i figury perfekt, dzienniki nie są do przechwalania, mają służyć głównie osobom które je prowadzą do monitorowania postępów, zawsze możesz cofnąć o parę stron i zobaczyć, przypomnieć sobie niektóre ćwiczenia które wywołały u ciebie progres siłowy ale zapomniałeś o nich. Każdy ma inny charakter niektórzy dokumentują każdy trening, niektórzy jak mateusz jakiś element od czasu do czasu, jeszcze inni jak np kura robią sklejkę z kilku lat a niektórzy po po prostu nie dokumentują bo ćwiczą dla siebie, nie dla innych. Niby zawsze podświadomie ćwiczy się też trochę na pokaz no bo kto by ćwiczył jakby był sam na ziemi i nie było komu podziwiać efektów.. Krótko i na temat.. Mateusz ciśnij dalej, kłaniam się nisko za tego fronta i pokaż na co Cię stać! Pamiętaj też, że nie masz żadnej presji jeśli chodzi o filmiki, wrzucaj kiedy chcesz, nikt Cię nie skarci za brak filmików danego dnia ;) Pozdro mistrzu!

Dzięki że się wypowiedziałeś. Oczywiście każdy ćwiczy pod inne cele, ja postanowiłem trenować fronta jako dodatek, bo mam w miarę silne plecy i wierzę, że we front leverze kiedyś mogę być dobry jeżeli będę go ćwiczył. Napisałeś wszystko to co ja myślę, technika przychodzi z czasem, na początku trzeba robić trochę gorzej bo jednak taki full front z techniką kiepską jak moja i tak jest trudniejszy niż one leg, straddle czy inne wersje, więc mimo nie najlepszej techniki i tak zdobywam siłę. Tak jest z każdym ćwiczeniem, masz rację, na początku pamiętam jak się podciągałem (jak zaczynałem :P) siłą pędu, nogi latały jak makarony, bez zatrzymań, ohollow body, bez niczego tylko tyle że broda ponad drążek była, a teraz jak minęło już 1,5 roku, z ciężarem 20 kg., a śmigam w hollow, robię zatrzymania na górze i na dole, kontrolowana faza negatywna, krótko mówiąc z frontem też tak będzie, za pół roku myślę, że nie będziecie mieli się do niczego za bardzo doczepić. :P Teraz tak to przemyślałem i ze wstawianiem filmików też masz rację, za wcześnie żebym to robił, jak będę miał technikę do której nie ma zastrzeżeń to wtedy mogę wstawiać, żadnej presji - tak jak radzisz, wrzucę kiedy będę gotów, ale obiecuję tobie i wszystkim którzy czytają mój dziennik jak już wrzucę filmik to będzie rozpierdol. :D Jeszcze raz dzięki za wypowiedź i wielką dawkę motywacji, jesteś jednym z pierwszych których tutaj poznałem i ty jako pierwszy mi tutaj pomogłeś z planem, nie zapominam tego, mam nadzieję, że kiedyś poćwiczymy razem, ja taki suchar i ty kalisteniczny koks hahah. :D

Ja i Berkano nie mieliśmy na uwadze by Cie demotywować, nic z tych rzeczy, co do wymówek po prostu ja to tak odebrałem, to moja opinia, a co do fronta, masz go dobrego, podoba mi się, napisałem to żeby Cie zmotywować do dalszego działania a nie żebyś się denerwował, także przepraszam, nie tylko ja mam dobre zdanie o Tobie, rozwijasz się, to się ceni ;D
Jestem mi głupio, że tak się zniechęciłeś, Głowa do góry! 

Ja może też zareagowałem za ostro, ale chujowe uczucie kiedy się starasz ciężko pracujesz i jak chciałbyś pokazać że już coś tam umiesz to napotykasz hejty, każdy dobrze wie że technika nie jest idealna, ale tak jak Dipsiarz mówi w takich sytuacjach jednak lepiej schować swoje cebulactwo i zmotywować kogoś, bo nie każdy jest taki jak ja i może przez to zakończyć treningi, ja sobie końca treningów nie wyobrażam, ale chciałem zaprzestać prowadzić dziennik więc sam widzisz jak to działa. Cieszę się że wszystko sobie wyjaśniliśmy i sory że się czepiałem ciebie i twoich wpisów o swoich treningach fronta, po prostu to był taki mój podświadomy kontratak na ciebie, na prawdę wybacz. ;)

Chyba zrobię sobie małą przerwę od dziennika i filmików na instagramie, wrócę po nowym roku, wtedy już mam nadzieję będzie lepiej z moją techniką i będę miał czas żeby prowadzić dziennik jak kiedyś, czyli dawać tutaj wpisy co tydzień. :)

• 2

HYBRYDO

HYBRYDO

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,214 posts
Akurat nik to najgorszy możliwy przykład bo mimo że w czołówce to technika dramatyczna ;)
Ja wierzę że umiesz tego fronta. Mi chodziło o to że skoro go umiesz to nagraj na świerzo dobrego a nie jakąś kluche po ciężkim treningu.
Pozdro 600
  • 0

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1,017 posts
  • LokalizacjaSieradz
Akurat nik to najgorszy możliwy przykład bo mimo że w czołówce to technika dramatyczna ;)

Ja wierzę że umiesz tego fronta. Mi chodziło o to że skoro go umiesz to nagraj na świerzo dobrego a nie jakąś kluche po ciężkim treningu.

Pozdro 600

We froncie ma kozacką technikę i siłę tylko że miał przez ostatnie lata masę kontuzji. Obejrzyj jego filmik zatytułowany 30 sek front lever. ;)
  • 0

remix666

remix666

Advanced Member

• Bywalec
  • 965 posts

Ja kiedyś olałem to forum przez gówniane komentarze. Jakimś dziwnym trafem koleś, który był najmądrzejszy gdzieś zniknął.Na dziś mam w d...jakąś niekonstruktywną krytykę i robię swoje czyli to co lubię (głównie hspu i dipy). Mateusz1- chciałbym mieć fronta na takim poziomie jak ty ale póki co mogę pomarzyć. I prawda jest faktycznie taka-jak dużo jest takich mocnych zawodników krytyków niech wrzucą co sami potrafią a potem gadają. Jak coś-nie chciałem nikogo urazić! To tylko moja opinia. p.s.. właśnie zrobiłem z rańca 5x5 hspu i ktoś może powiedzieć-ale gówniana technika!~A dla mnie to wyczyn i satysfakcja bo w tym roku skończyłem 45 lat a nie jestem zawodowym sportowcem. p.p.s. a film ze swoim hspu mogę wrzucić w każdej chwili

• 1

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users