Mi tam się podoba. Powiedz no ziom w ile czasu doszedłeś do full FL?
Dajesz radę
Już kiedyś nauczyłem się fulla, ale potem nie chciało mi się ćwiczyć elementów i przestałem je ćwiczyć, teraz żeby znowu dojść do fulla to ćwiczyłem 2 albo 3 miesiące (nie pamiętam dokładnie kiedy wznowiłem treningi pod elementy
). Ogólnie to podciąganie z obciążeniem dużo daje i teraz mogę przestać ćwiczyć fronta nawet na rok, ale dzięki podciąganiu to wrócę do formy po miesiącu ćwiczeń pod fronta. Także jak chcesz się nauczyć fronta to podciągaj się i ćwicz pod fronta, ja robiłem mnóstwo ćwiczeń po prostu katowałem się na maksa na każdym treningu, robiłem to na co miałem jeszcze siłę, a jak już nie miałem siły to robiłem to od nowa tylko, że z gumą odciążającą. 
@Bejek
Technika na tym filmiku nie była idealna, ale to dlatego, że przytrzymanie fronta jest już dla mnie łatwe, ale takie kombosy we froncie to już co innego, najpierw kilka sekund fulla, potem machanie nogami i znowu króciutkie przytrzymanie fulla, do takich kombosów potrzeba dużo siły. Dzisiaj wstawię filmik w innych spodniach które nie odstają i w koszulce bez rękawów, więc zobaczysz że to tylko przez spodnie było. 
Wygląda bardzo lekko, a przecież to trudny element 
Trzymanie jest łatwe, kombosy już takie łatwe nie są.