Można powiedzieć, że w jakimś stopniu o niego zahaczę jednak idę w Tsatsouline'a
Będę realizował plan oparty o 10-20x5 w systemie: 2 ćwiczenia na jednej sesji, push-pull-leg i 3 razy w tygodniu. Resztę dokładnie opiszę w nowym dzienniku ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
Siła, Siła? Zobaczymy! Plan na 8 tygodni!
Posted 29 February 2016 - 12:02 PM
Posted 29 February 2016 - 12:06 PM
Dobry pomysł, po co zaczynać inny schemat skoro ten przyniósł u Ciebie rezultaty.
E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.
Posted 29 February 2016 - 12:30 PM
Merfi, dobra robota. Plan się chwali i sprawdzony w boju, więc do "zaplanowanych" wrzuciłem :-) Masowania jestem też ciekawy, ale i tutaj sukcesów życzę :-)
“Tension is strength. Tension is power. Tension is slow. Tension is fatigue.
Relaxation is speed. Relaxation is mobility and flexibility, and it’s also a weakness. It’s endurance, but it’s weakness.
Tension is stronger, faster, but you give out sooner. Relaxation can go longer, but you’re not as strong. Work tension and relaxation equally.”
Posted 29 February 2016 - 12:42 PM
Dzięki!
Jutro rano na czczo zrobię pomiary, zdjęcia - idę też zmierzyć BF, wodę, wagę itd
Po cichu liczę na dwa razy większy przyrost niż przy poprzednim 10x5/5x10 no ale zobaczymy ![]()
Dla zainteresowanych - tutaj nowy dziennik: http://kalistenikapo...ęśni-8-tygodni/
Posted 29 February 2016 - 20:36 PM
Wyciskanie 80kg (+10 do poprzedniego)
Podciąganie 25kg (+5)
Dipy 38kg (+3)
Jestem we szoku
Posted 29 February 2016 - 20:54 PM
Dobre wyniki!
Graty!
Ja bym tu widział jeszcze tureckie wstawanie poparte ostrym wymachem !!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report