Ja nie mówię, że robisz mało, czy coś, ale po prostu robisz bezsensownie, bo ani to na wytrzymałość ani na siłę ani na nic konkretnie. Po tych treningach zwiększy się tylko lekko wytrzymałość i nic więcej moim zdaniem. Pomyśl nad celem, ustal go i układaj plan pod niego, wstaw na forum to ocenimy i pomożemy, efekty będę 100 razy lepsze. ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
Startujemy z Paulem ; )
Napisano 01 sierpnia 2016 - 19:00
Napisano 03 sierpnia 2016 - 20:02
Środa
Podciągnięcia
Pełne podciągnięcia 8/8/8/8/8
Brzuch
Wznosy prostych nóg na leżąco : 20/20
Wznosy kolan w zwisie : 20/20
wznosy zgietych nog w zwisie 18/18
Póki co wpadłem na szybko na coś takiego , jutro jeszcze odświeze sobie trcohe pamięc bo widziałem że w książce jest wiele na temat progresji na temat ćwiczeń a także poczytam na temat ćwiczeń na forum.
Ale co do reszty ćwiczeń to nie wydają się one jeszcze takie złe co prawda ?
Napisano 10 sierpnia 2016 - 16:33
Guest_Clyde_*
Napisano 10 sierpnia 2016 - 18:59
Guest_Clyde_*
Środa
Podciągnięcia
Pełne podciągnięcia 10/10/10/10/10/10
Dojdę do 15 i przechodzę dalej w progresie Paula
Brzuch
Wznosy kolan w zwisie : 10/10/10/10/10/10
wznosy zgietych nog w zwisie 20/
I teraz taka sesja podciągnięć ma sens, jak robisz takie serie podciąganie z deadhangu to nie ma sensu robić półpodciągnięcia ![]()
A tak wogóle to dążysz do 15 powt w 6 seriach tak?
Napisano 12 sierpnia 2016 - 15:51
Widzę, że kierujesz się schematami Paula Wade, nie chce Cie zrażać do niczego ale nie idź ślepo za jakimiś wskazówkami jakiegoś gościa tylko sam użyj głowy i coś wymyśl. Jego schematy to dno.
Staram się powoli to zmieniać a wniedługim czasi zrobie całkowity reresh ćwiczeń co nie oznacza że je wyrzuce bo nie są wcale bez użyteczne
Napisano 12 sierpnia 2016 - 20:04
Nic nie jest bezużyteczne, zawsze coś się przyda, ale jak Twój potencjał jest duży a ty go marnujesz xd To tak jak ja bym miał teraz robić 10 serii pompek po 20 powtórzeń chociaż mogę już robić pompki w staniu na rękach po 10 w serii xd
Spróbuje dodać jakieś ćwizcenia także oczywiście spoza książki . W październiku będę takżze chodzić na wrokout na dworze więc to także troche mi da; )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś