Poniedziałek
Na kolanach : 30/30
półpompki : 30/30
Pełne pompki : 30/30
pompki wąskie 20/20
Pompki nierówne 8/8
Przysiady
wspomagane : 30/30
półprzysiady : 30/30
Pełne przysiady 42/42
Użytkownik Psylocybina edytował ten post 06 czerwca 2016 - 06:08
Nasze strony:
Guest_Clyde_*
Dla takiej rozgrzewki chociaż czasami zależy od dnia wcale to nie działa jako rozrzewka a raczej jako dobijacz i nie robie 18 .
Poza tym wydają mi się krótkie ćwiczenia skoro robie tylko 2xserie po 18 , mimo że są wyczerpujące.
Chociaż z drugiej strony od kiedy pojawiły się ćwiczenia brzucha na drążku to moge to uznać za rozgrzewke przed podciągnięciami.
Użytkownik Psylocybina edytował ten post 27 lipca 2016 - 14:06
Moim zdaniem taki trening to nie trening i jak już masz te 18 podciągnięć to powinieneś odejść od skazanego, bo już więcej z niego nie wyciśniesz. Zdecydowanie lepiej będziesz progresował układając specjalistyczny plan pod określony cel. Popatrz na treningi ludzi którzy robią po 18 podciągnięć, zależnie od celu ich treningi to np. 6x8, 5x10, 10x5 z obciążeniem, a nie tylko 2 serie, ani to na wytrzymałość, bo za mało serii ani na siłę bo za dużo powtórzeń, ani na cokolwiek, ćwiczenie dla samego ćwiczenia, bez sensu moim zdaniem. Wybacz, ale takie moje zdanie. ![]()
Moim zdaniem taki trening to nie trening i jak już masz te 18 podciągnięć to powinieneś odejść od skazanego, bo już więcej z niego nie wyciśniesz. Zdecydowanie lepiej będziesz progresował układając specjalistyczny plan pod określony cel. Popatrz na treningi ludzi którzy robią po 18 podciągnięć, zależnie od celu ich treningi to np. 6x8, 5x10, 10x5 z obciążeniem, a nie tylko 2 serie, ani to na wytrzymałość, bo za mało serii ani na siłę bo za dużo powtórzeń, ani na cokolwiek, ćwiczenie dla samego ćwiczenia, bez sensu moim zdaniem. Wybacz, ale takie moje zdanie.
W takim razie do końca tego tygodnia spróbuje uzupełnić nieco mój plan treningowy.
Chociaż wydaję mi się że pompki same w sobie nie są takie złe , jeżeli chodzi o moje poniedziałki .
Poniedziałek
półpompki : 30/30
Pełne pompki : 30/30
pompki wąskie 20/20
Pompki nierówne 18/18
Przysiady
półprzysiady : 30/30
Pełne przysiady 50/50
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych