Napisałem do wydawnictwa AHA! z pytaniem jakie książki mają zamiar wydać w 2014 roku, odpisali że w styczniu wyjdzie ''przesuwanie granic'' Ala Kavadlo ale to już wiecie bo jest już w sprzedaży, w marcu ma wyjść książka boksera Paolo Roberto o jego 15 minutowym treningu a wiosną kolejna książka Ala o rozciąganiu. zaproponowałem także by wydawnictwo zastanowiło się nad książkami Dana John'a, odpisali że mu się przyjrzą. to tyle chciałem was tylko tak poinformować.
Zaloguj się Zarejestruj się
nowe książki wydawnictwa AHA! na 2014 rok
Napisano 26 lutego 2014 - 11:55
Estetom nie polecam kupowania w Empiku. U mnie w mieście są trzy takowe i ostatnio jak kupowałem "Wielkie wejście odważników kulowych", dwóch z nich było po jednym egzemplarzu, w jednym lekko odrapana okładka, w drugim z jakimiś dziwnymi wgnieceniami, więc w końcu nie kupiłem w żadnym i ostatecznie kupiłem w księgarni Matras, gdzie ściągnęli ją dla mnie na następny dzień - oczywiście w stanie takim, w jakim nowa książka powinna być.
Napisano 23 marca 2014 - 22:20
A wiecie może czy jest jakaś książka o treningu eksplozywnym? Po wakacjach moim celem będą plyometryczne pompki, a na dniach zaczynam małe ćwiczonka jak ściskanie gumek i skipping.
jest, było o tym na forum
mało użyteczna książka, jeśli nie masz odpowiednie sprzętu, tam kilka ćwiczeń znajdzie się, ale mniejszość bez sprzętu ;p
http://www.empik.com...21846,ksiazka-p
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 19 kwietnia 2014 - 22:38
Napisano 22 kwietnia 2014 - 08:44
To i ja wam zdradzę tajemnicę i za jakiś czas wychodzi z ręki AHA książka o treningu....z workiem piasku. I to nie jest jakiś żarcik
Załączone pliki
Jestem Grammar Nazi. Nie znoszę błędów, leni, idiotów i hipsterów.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
NIE odpisuję na wiadomości najeżone błędami. Nie chce mi się męczyć oczu.
Napisano 22 kwietnia 2014 - 16:27
@SenseJLF Może zobacze tą książke, ale coś mnie nie przekonuje wymachiwanie workiem piasku
"Jeśli znasz swoją wartość, to bierz co ci się należy, ale musisz być gotowy przyjąć ciosy,
a nie wskazywać paluchem i gadać, że nie powodzi ci się przez niego, ją czy kogokolwiek.
Tchórze tak robią, a ty nie jesteś jednym z nich, jesteś ponad to."
Rocky Balboa
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wydawnictwo aha, pavel tsatsouline, paul wade, al kavadlo
Trening →
Dzienniki postępu →
Skazałem się na treningNapisany przez winner , 16 lut 2016 skazany na trening, paul wade i 1 więcej |
|
||
Trening →
Dzienniki postępu →
Sposób na życie - Skazany na trening - Ciało i DuchNapisany przez Buddha , 17 wrz 2015 skazany na trening, paul wade i 3 więcej |
|
||
Trening →
Literatura →
Paul Wade - Skazany na Trening →
Prawidłowe oddychanie przy mostkuNapisany przez Neurobiolog , 05 sie 2015 mostek, Paul Wade, oddychanie |
|
||
Trening →
Literatura →
Paul Wade - Skazany na Trening →
PYTANIE DOTYCZACE TRENINGU PAULA WADE'ANapisany przez kieraczi , 09 lip 2015 PAUL WADE |
|
||
Trening →
Plany treningowe →
Siłą wytrzymałośc Miks Planu treningowego Nagiego wojownika z CrawlingiemNapisany przez gollem , 26 cze 2015 sila, crawling, wytrzymalosc i 5 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych