Jeszcze nie bardzo mam po co konkurować, aczkolwiek za kilka miesięcy także i ja myślę stanę w szranki Także bójcie się hehe
Zaloguj się Zarejestruj się

Wyzwania listopad 2K13 - "Six Pack? No problem!"
Napisano 14 listopada 2013 - 19:34

Niestety nie mogę zaliczyć Ci 20 powtórzeń, ponieważ podczas ruchu dotknąłeś podłogi. Naliczyłem 17 powtórzeń poprawnych.
Podczas kolejnej próby postaraj się nagrać tak by było widać obydwie nogi.
Napisano 15 listopada 2013 - 16:41

Bartku nie patrzyłem na spodnie, lecz na Twoje stopy. W kilku momentach (np. 3 powtórzenie), można zauważyć jak dotknąłeś stopą podłogi. Nie jest to wprawdzie karygodny błąd, lecz w regulaminie napisałem, że w etapie drugim będę zwracał szczególną uwagę na technikę. Następnym razem na pewno będzie lepiej
Napisano 21 listopada 2013 - 00:24

Przypominam, że pozostało jeszcze 6 dni (do 27.11 do godziny 23;59) do wrzucenia ostatnich wyzwań. Po tym czasie swoją próbę będą mogły wrzucić jedynie osoby o to poproszone.
Na ten moment na 1szym miejscu znajduje się Ojciec, który jest na Poziomie 2 Etapu 2 i ma wynik 25 powtórzeń.
Na drugim miejscu jest BartekChudiniMarek, który również jest na tym samym poziomie i posiada wynik 20 powtórzeń.
Na trzecim miejscu jest Azot, który jest na poziomie 1 etapu 2 i posiada wynik 25 sekund.
Mimo nie dużej ilości czasu jaka pozostała to zapraszam wszystkich do podjęcia walki
Napisano 25 listopada 2013 - 08:27

https://www.youtube....h?v=6enBCryeelU
Nie jestem pewien czy mi zaliczysz, ostatnio mam tak mało czasu na treningi, że aż mi smutno
Napisano 25 listopada 2013 - 16:38

Może i mało…ale po pierwsze ile czasu nie było wyzwań.
Po drugie dobrze że się coś dzieje….wydaje mi się że ludzi będzie przybywać.
Jestem Grammar Nazi. Nie znoszę błędów, leni, idiotów i hipsterów.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
NIE odpisuję na wiadomości najeżone błędami. Nie chce mi się męczyć oczu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych