Zaloguj się Zarejestruj się
Posted 29 September 2013 - 16:56 PM
Dziś z nudów próbowałem nagrać filmik jak robię pierwszy raz w życiu dipsy(bardzo siłowe).Jak oceniacie mój początek?Prosze o opinie.
PS.Nie mogłem tutaj wrzucić filmika,więc wrzuciłem na hosting....
http://tinypic.com/p...=5#.UkhGn3_dC1s
Posted 29 September 2013 - 17:20 PM
Link do Twojego video nie działa.
Posted 29 September 2013 - 17:27 PM
Posted 29 September 2013 - 18:23 PM
wszytko spoko prosp i wogóle, ale filmik mogłeś obrócic to nie takie trudne xD
„Jaką hańbą jest dla mężczyzny dożycie wieku starczego gdy nigdy nie widział on piękna i siły które mogło osiągnąć jego ciało” -Sokrates
robię to co robie jest mi z tym dobrze
śmieje się z siłowni xD
Posted 30 September 2013 - 15:44 PM
Ogólnie jest dobrze, jedyna rada to ćwicz je często, bo widać że masz problem z wykonywaniem ich.
Posted 30 September 2013 - 16:04 PM
staraj sie trzymac ten kont dipow czyli tak jak robisz 90 stopni do drazka. jak kolega wyzej napisal, rob je czesto bo ilosciowo to jednak za malo
Posted 30 September 2013 - 16:37 PM
O jaki kąt Ci chodzi?
O ten w ręce podczas zginaniu? Powinien być jak najmniejszy - przedramię styka się z bicepsem.
Czy o pozycje ciała względem poręczy? Pochylając się bardziej w przód (trzymając ciało cały czas w pozycji hollow) znacznie utrudniasz ćwiczenie - nie znaczy że robisz wtedy źle. Ważne by nie wyginać się w tył, widać to trochę u Ciebie jak się przekrzywiasz - jakbyś większą prace przenosił na prawą rękę odciążając lewą.
Posted 30 September 2013 - 17:00 PM
tak mowie o tym podczas zginaniu ramienia, kiedy ramie jest rownolegle do drazka... to jest minimum..i owszem prawidlowe sa kiedy ramie dotyka bicka, jednak przy jego powtorzeniach lepiej by bylo jakby nie wykonywal ich az tak glebokich, bo bedzie mial potem problem z powrotem do pozycji startowej
Posted 30 September 2013 - 20:56 PM
Ponoć praktyka czyni mistrza.Jakieś 2 m-ce temu próbowałem zrobić to nie dałem rady.Nie ćwiczyłem dipsów a po tym czasie udało się 2 może niezbyt techniczne i na pewno jest dużo do poprawienia .Wierzę że będzie coraz lepiej .
Posted 30 September 2013 - 22:05 PM
powodzenia i wytrwalosci zycze! nie rezygnuj czlowiek uczy sie na bledach! po prostu napierdalaj ich ile wlezie:D
Also tagged with one or more of these keywords: dipsy
|
Trening →
Trening - pomoc / pytania →
pomoc z treningiemStarted by mejson97 , 31 Jul 2016 |
|
|
|
Trening →
Trening - pomoc / pytania →
skazany na trening + dipsy oraz problem z pomkami na rękachStarted by mk25909 , 01 Mar 2014 |
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report