Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

Seminarium gimnastyczne - Łódź, 26 maj 2013

• Please log in to reply
69 replies to this topic

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts

No ciekawy, ciekawy. Może uchylisz rąbka tajemnicy? :D

• 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Cóż, będzie dużo elementów charakterystycznych dla street workout: Progresja ćwiczeń do muscle up na drążku i kółkach (czyli trudniejsza wersja), front i back levery, human flag itp. Do tego trochę elementów akrobatycznych, zważywszy że będą do tego super bezpieczne warunki (doły z gąbkami itp.). Oczywiście niezapomniana rozgrzewka gwarantowana:) większa ilośc prowadzących pozwoli również na bardziej indywidualne podejście, więc jeśli ktoś będzie miał jakieś idywidualne wymagania, to prawdopodobnie uda się je spełnić:)

• 0

Tym3k

Tym3k

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 107 posts

na 90% będę, muszę jedynie znaleźć zastępstwo w pracy.

• 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Jeszcze raz wrzucam zajawkę, dla tych którzy nie widzieli:)

• 1

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

ok jedziemy! mamy 2 miejsca w aucie;) jedziemy z Wałbrzycha;) pisze się ktoś?:)

• 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Chcesz dodać mi skrzydeł? :) to proste!! wciśnij Rep !! :)

FurioS

FurioS

Street Workout Łódź - szukaj nas na FB

• Użytkownik
  • 299 posts

Wpadnę ze znajomymi  :)

• 0
"Aby odnieść sukces w tym co robisz musisz wpierw odnieść zwycięstwo nad własnymi słabościami."

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Zapowiada się ciekawie:) furios miło będzie Cie znowu spotkać:)

Sonia, cieszę się, że Was zobaczę:) Panowie macie możliwość zabrania się z Sonia, co z Wami?!

• 0

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

nie mogę się doczekać;)

• 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Robert

Robert

Overcoming Gravity

• Użytkownik
  • 254 posts
  • LokalizacjaBydgoszcz

Ja niestety nie mogę, za długo i za często mnie w domu ostatnio nie było, żeby znowu gdzieś wyjeżdżać. Najbardziej żałuję, że się z wami nie mogę was spotkać " na żywo"

• 0

julo1976

julo1976

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 159 posts

Sonia - "Soniomobilem" swietna nazwa;), bardzo mnie cieszy ze Kobiety tez sa zainteresowane Gimnastyka a tymbardziej ze nam nie udalo sie byc na seminarium w Gdansku.Licze ze wspolnie trenujac bedziemy sie swietnie bawili, Pozdrawiam :)

• 0
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !

Tucha123

Tucha123

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 92 posts

Wpadłabym chociaż po to żeby Was wszystkich obejrzeć. Zobacze jak stoje z funduszami i może wpadnę ;)

Szczególnie ciekawa jestem Soni, bo to mój wzór ;)

• 0

"You can fight but you won't always win
Somehow life finds a way to beat you
But I'll come join you in the ring"

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

Tucha również chętnie Cię poznam:) wzór? ostatnio się opuściłam....:(

• 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Widzę, że szykuje sie coraz większa grupa pięknych kobiet. to fantastycznie, zwłaszcza, że kilka innych tez potwierdziło swój udział. Jeszcze raz gorąco zachęcam wszystkich do udziału w tej zabawie. Ponieważ będziemy mieli trzech prowadzących, będzie możliwośc podziału na grupy, by każdy niezależnie od preferencji i stopnia zaawansowania znalazł coś dla siebie. A profesjonalnie wyposażona sala daje ogromne możliwości. Można wykonywać trudne ewolucje na drążku bez ryzyka. W razie spadnięcia, lcimy do dołu z gąbkami:) Będzie również można popracować nad elementami akrobatycznymi. Instruktorzy postarają się nam udowodnić, że niektóre z nich są prostsze niż się wydaje i dostępne dla każdego śmiertelnika:)

• 0

mrsayso

mrsayso

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 85 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

Z Wałbrzycha jedziemy dzień wcześniej żeby mieć siłę na sławną "rozgrzewkę" :) Będziemy w Łodzi dopiero około 22. Noclegi załatwione. Więc do zobaczenia :)

• 0
"May my enemies live long so they can see me progress"

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Gdybyście byli wcześniej, to możemy się spotkać. Ja i Adam też będziemy w sobotę:)
  • 0

mrsayso

mrsayso

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 85 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

Jak się uda to chętnie :) Sonia chyba ma nr do Ciebie, wiec damy znać jak się wcześniej wyrobimy :)

• 0
"May my enemies live long so they can see me progress"

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts

Hej, hej. Gdzie się spotykacie ludu? :D

• 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Nocujemy w hotelu Boss;) A co do spotkania możemy pomyśleć gdzie. Sonia ma nr do mnie ja do Krzysia, więc nie będzie problemu:)

• 0

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

:) super

• 0

Tucha123

Tucha123

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 92 posts

Moja kuzynka stwierdziła, że odwiedzi mnie przed  moim wyjazdem do Gdańska na praktyki i z tego właśnie wynika, że mnie nie będzie... nie mogła przyjachać kiedy indziej ...;(

• 0

"You can fight but you won't always win
Somehow life finds a way to beat you
But I'll come join you in the ring"

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users